Build Daily

Reparasjon Av

August 12, 2017 18:06

Hvordan beregne mengden av fliser, keramiske fliser på badet

click fraud protection
Bad foret med keramiske fliser
  • Målinger område
  • Søknad Metode og deres innvirkning på antall fliser
    • Normal "søm i søm" med kanter eller uten
    • Diagonal
    • vrazbezhku
    • Chess
  • Grunnreglerberegning av antall fliser
    • for vegger
    • for sex
    • legge diagonalt
    • beregning av tilleggselementer: grenser, blyanter
  • beregner hvor mye lim og fugemasse
  • Mulige feil og mangler
  • Program for å beregne online

Folk som minst én gang i sitt liv engasjert i å legge fliser på badet eller andre rom, vet du hvor tidkrevende prosessen er.Og det er ikke engang i legging av fliser på gulv og vegger, og i gjennomføringen av den foreløpige måling og beregning av materialer som kreves for installasjon.Under beregningen for å beregne mengden av materialer som trengs for reparasjoner i badet, er det viktig ikke bare riktig måle arealet som skal dekkes med fliser, men også for å beregne reserve materialer.

Bokser med fliser

Du kan spørre, hvorfor er nødvendig reserve fliser.Og det er behov for at i tilfelle av et stort antall operasjoner i forbindelse med skjæring, sannsynligheten for å få et ekteskap sterkt øket.Kvaliteten på materialet har også en innvirkning på forbruket av fliser.Eksperter sier at det mest passende mengde reserve for legging av 10% av den minimum.Hvordan beregne materialer for å legge flis på badet, vil du lære i denne artikkelen.

Målinger område

primært ved beregning av nødvendig mengde materiale, er det nødvendig å kjenne området av alle behandlede overflater på badet.Dette er en ganske enkel prosess som krever en ansvarlig tilnærming.

algoritme for beregning av arbeids arealet er ganske enkel:

  • å beregne det totale arealet av veggene, må du først måle lengden på hver vegg, legge opp alle verdiene og multipliser med høyden på taket.Resultatet er et fellesrom området.
  • sikker på å bestemme størrelsen på døren og vinduene.Og hvis du er i badet er det også nisjer og prognoser, de trenger også å vite dimensjonene.
  • Etter det, må du trekke fra verdien av arealet av dører og vinduer av det totale arealet av hele badet.Dermed får vi verdien av areal som vil bli dekket med fliser.For å beregne badet gulvoverflaten, er det nødvendig å multiplisere lengden av bredden.I tilfelle av komplekse konfigurasjoner for å beregne gulvarealet vil bidra til dens skillevegg i enkle former.Ved å bryte ned i rommet til enklere former, beregning av deres område, for å definere en felles, summere resultatene.
Vi måler bad

Resultatene ikke glem å skrive.Den mest åpenbare er ikke bare en rekord, og trukket på et papir plan i rommet, hvor du også kan angi plasseringen av møbler og sanitærutstyr.

Søknad Metode og deres innvirkning på antall fliser

Etter at alle målingene er gjort må defineres med prosessen med å legge fliser enheter.Det er flere måter å legge fliser på vegger og gulv på badet.Valg av metode avhenger av hva den endelige effekten du ønsker å oppnå som følge av reparasjoner, og legge fliser på badet.

Vurdere de grunnleggende metoder for å legge fliser.

Normal "søm i søm" med kanter eller uten

denne måten fliser lagt i rekker over hverandre parallelt med vegger og hjørner.I tillegg til den enkle denne fremgangsmåten er også meget økonomisk, under installasjon, er det svært liten mengde av avfall og skrap.

Flislegging i sveisesømmen

Diagonal

Diagonal - en mer sofistikert metode for legging.Den første raden er dannet av et diagonalt kutt paneler og skjøtene mellom platene således anordnet vinkelrett og i en vinkel på 45 grader til veggen.

Diagonal legging metode

vrazbezhku

Det er også en av de enkleste måtene å vendt, der hver påfølgende nummer er forskjøvet i forhold til forrige halv flis.Den endelige tegningen på veggen ser ut som en murvegg.Ved montering av fliser på gulvet toveis retning av legging kan brukes - diagonalt eller "dekk" og horisontalt eller vertikalt - ". Nettverk"

Укладка плитки "в разбежку".

Chess

Dette valget av legging er nesten identisk med den diagonale metoden, den eneste forskjellen - er å bruke fliser av kontrasterende farger.Resultatet er en overflate som ligner på et sjakkbrett.Svært ofte denne metoden er brukt i å lage interiøret bad i sort og hvitt.

Legging av fliser i et rutemønster

Det finnes flere alternativer for å legge fliser, men de brukes mye sjeldnere krever høy profesjonalitet av master og den høye kostnaden av tid og materialer.For eksempel, en fremgangsmåte for legging av teppegulvfliser.

Teppe flislegging metode

Vær oppmerksom på at valg av metode for flislegging har en innvirkning på hvor mye arbeid som kreves for materialet.

De grunnleggende reglene for beregning av antall brikker

så nøyaktig som mulig å beregne det nødvendige antall fliser for reparasjon på badet du trenger å følge noen enkle regler:

  1. Først av alt må du bestemme de nødvendige parameterne for veggene - bredde, lengde og høyde.Størrelsen av døråpningen, nisje størrelse og projeksjoner, skal måle og trekke fra.
  2. neste steg er å velge størrelsen på flisene.Merk at hvis du bruker fliser fra forskjellige produsenter eller fra forskjellige samlinger, det også kan være forskjellige i størrelse.

Når romstørrelser er definert og valgt metode for stabling, telle område som trenger å være oblitsevat fliser.I dette tilfellet er det nyttig å beregne antall nødvendige brikker i stykker.

til resultater må du huske å legge til ca 10% av aksjene for å unngå uventede øyeblikk: flis skade under installasjon eller beskjæring, samt tilstedeværelsen av partiet når det gjelder produksjonsfeil.

For vegger

Tenk på beregning av det nødvendige antall fliser for badet vegger:

  1. telle antall brikker som passer lengden og høyden på veggen i en rad.
  2. verdier formere seg og få antall brikker for utsmykningen av veggene.
  3. Vi legger minst 10% for uforutsette hendelser.

detaljerte eksempler er gitt nedenfor.Det tar også hensyn til døråpning området.

  1. målinger og beregninger for større nøyaktighet er å produsere for hver vegg separat.For eksempel er høyden på en av veggene målte 270 cm., Og flisen du velger en høyde på 30 cm., Del 270 med 30, får vi 9 fliser på rad.
  2. Tilsvar lære og antall fliser på veggen bredde.Avrunding de oppnådde verdiene skal være på en ny måte.
  3. antall brikker produsert separat i lengde og bredde, multiplisere, og dermed få det totale antall barer for hver vegg.
  4. er også nødvendig å ta hensyn til størrelsen av grenser, hvis fliser som skal legges i henhold til fremgangsmåten med en kant.
  5. tilgjengelighet døråpning kompliserer litt beregningen. høyde av døråpningen, anta at det er lik 200 cm deles vi ved høyden av den valgte fliser, for eksempel 30 cm, avrundet ned og få antall fliser i høyde, i dette tilfelle lik 6.
  6. På samme måte finner vi det antall ringesignalermed bredden av døråpningen, og deretter det totale antall ringer, som kan passe inn i åpningen og trekke fra det totale antall brikker som kreves for alt av denne vegg.

Ikke glem å legge til resultatet med 10%!

dårlig fliser
Fjerne målestokker med dører
Vi telle antall fliser på veggen

for sex

antall gulvfliser må også forhånds beregne.For dette måle gulv lengde, for eksempel, er det 170 cm., Og en bredde av, for eksempel, er det lik 150 cm., Og størrelsen av en gulvplate er 33 til 33 cm.

antall av ringesignaler i bredde, i dette tilfellet fem enheter,den blir bestemt ved å dividere bredden av bredden av gulvdekket avrunding.Dessuten finner vi det antall plater som kreves i lengde, i dette tilfelle 6 stk.

multiplisert resultater sammen og legge til et par stykker til som en reserve.Hvis vi definerer det nødvendige antall gulvplater som deler gulvarealet i området av en flis, så vi får en mangel av arbeide materiale i en mengde av 6 stk.

gulv~~POS=TRUNC fliser~~POS=HEADCOMP

legge diagonalt

ovenfor beskrevne beregningsmetoder for flislegging måte "søm i søm".For å mest nøyaktig beregne den nødvendige mengden av fliser med en diagonal vegg er nødvendig for å skildre det på et stykke papir i boksen, eller millimeterpapir.

skildre hver vegg separat og sporbar ønsket mønster.Så bare telle antall hele og kutt platene.Hvis de to deler av kuttet kan fås fra en flis, og det punkt i dette tilfelle bare en flis. Etter beregninger legge ca 15% av aksjene og få den endelige antall ringesignaler for denne metoden for installasjon.

Beregning av flere elementer: grenser, blyanter

For å beregne den nødvendige mengden av fortauskanter og blyanter, er det nødvendig å vite dimensjonene som brukes i grenser og blyanter, samt omkretsen av rommet uten å ta hensyn til størrelsen på døren.Mengden bestemmes ved å dele lengden på omkretsen av rommet på den som brukes når du installerer element.Under beregning oppmerksom på at blyanter vil trenge dobbelt så mye på grunn av det faktum at de er plassert på begge sider av grensen.

Fortauskanter  og blyanter for fliser

beregner hvor mye lim og fugemasse

antall flislim vil avhenge av tilstanden på vegger og gulv, samt størrelsen på det valgte fliser enhet.Hvis overflaten er ment å vende mot å bli tilstrekkelig glatt, og klebemidlet forbruket er lite.Lim forbruket vil øke betydelig med de store størrelse fliser, fordi limet laget er tykkere enn nødvendig å gjøre. Gjennomsnittlig data om forbruk av lim er alltid angitt på pakken, så de bør være målrettet først.

Clay Tile

å lære den nødvendige mengden av fugemasse for flisefuger i kilo, bør være halvparten av omkretsen av produktet delt på sitt område og multiplisert med bredden.Det resulterende nummer må multipliseres med sveisen bredde (1,5 til 3 mm) og en dybde som tas vanligvis lik 1,5 mm.Således, en verdi av fuging masse overflatebehandling område for en kvadratmeter.

Grout Tile Glitter

Mulige feil og mangler

å reparere badet var lett å være spesielt forsiktig i beregningene.Beskytt deg mot unødvendige problemer og problemer - kjøpe fliser i tilstrekkelige mengder, det blir ca 10-15% mer enn nødvendig i henhold til beregningene produsert.Man må huske at på diagonalen, krøllete og teppe legging av fliser krever mye mer enn å legge "søm i søm" og "Extension i."Når badet har en kompleks geometrisk form, nisjer og avsatser, må deres størrelser også bli vurdert.Antallet av fliser er bedre, selvfølgelig, være feil på en ny måte, og deretter mangelen av flere stykker er ikke det faktum at dokuplennye tilfeller er fra den samme batch, og vil ikke være forskjellig i farge og tekstur med fliser som er kjøpt tidligere.

Program for å beregne online

I denne alderen av informasjonsteknologi, er det mange forskjellige programmer og nettbaserte tjenester for å kontrollere hvor mye som kreves for å reparere fliser.Online programmet er mye mer praktisk fordi de ikke trenger å laste ned fra internett, de er offentlig tilgjengelig for bruk på nettet.Slike programmer er enkle å bruke og samtidig som de gir en forholdsvis nøyaktig beregning av resultater.Veldig interessant det er også 3-D programmer som ikke bare kan beregne antall brikker, men også for å vise hvordan det vil se ditt valgte mønster fôr.Dessuten vil disse programmene bidra til å beregne antall dekorative elementer.

Program for beregning av fliser online
instagram viewer