Build Daily

Utstyr Og Verktøy

August 12, 2017 18:07

Apparater for sveising av linoleum - montere kit for å legge gulvet

click fraud protection

kit for sveising linoleum - hvilke verktøy kan være nødvendig?

Det finnes to typer av linoleum sveising: Varmt og kaldt.For varmt krever spesialutstyr for sveising linoleum.Cold arbeidsprosess er å koble leddene spesielle limfuger.

nytte av denne type arbeid er evnen til å implementere dem hjemme, uten involvering av fagfolk.Ulempen er den lave styrken og skjørheten av den resulterende forbindelse.

kit for sveising linoleum består av følgende elementer: sveisemaskinen eller tørketrommelen bygning, en adapter dyse for sveisetråd, prokatochny roller cutter for å kutte en groove felles, mesyatsevidny kniven for å fjerne overflødig myknet polymer tape eller ledningen.

som forbruksvarer som brukes polymer PTFE tape for sveising av linoleum eller en spesiell kabel.

linoleum sveiseutstyr - alternativer for håndlaget

Før du starter arbeidet med sveisen, trenger du en bestemt måte å håndtere en knivsegg søm.Ordentlig tetning er et spor, den dybde på hvilken er å nå bunnen av linoleum.Etter det bør du rengjør støv og rusk fra den resulterende sveisen.

En av de nyeste teknologiske operasjoner, som fullfører installeringen av gulvbelegget er forankret sømmer.Tidligere har denne maskin som brukes for sveising av linoleum, i henhold til prinsippet for handling som minner om jern.Forbindelsen ble fremstilt veldig sterk, men ikke estetisk.

dag brukes til sveising linoleum tørketrommel.Denne enkle håndteringsanordning, som er forbundet med en hvilken som helst av sømmene i hvilket som helst område.Den enheten kan operere i rom med høy luftfuktighet.

For å få en fullkommen homogen langdistanseforbindelse, er det nødvendig å bruke en pistol for sveising linoleum.Denne profesjonelle verktøyet er samtidig sveise sømmer og utjevning dem.

Apparater for sveising linoleum - prinsippene for kvalitetsarbeid

Apparater for sveising av linoleum Snail-03 - innenriks analog automatisk sveiseapparat.Han flyttet langs sømmen på hjul og produserer nøyaktige og kvalitets forbindelse dekklister.Ensartet bevegelse av anordningen er like oppvarmet materiale i hele lengden av sveiseforbindelse.

Profesjonell hårføner bygning, og en dyse for sveising linoleum, brukes sammen, er en enhet for legging av gulv.Dette munnstykke brukes til å sveise strimler av materiale ved en spesiell ledning, med en diameter på 4 mm.For å fylle sømmen mens han jobbet som en slags elektrode som brukes til sveising polymer tape linoleum.

Under påvirkning av varme som utvikles ved sveising, sveising linoleum båndet smelter og fyller fugen.På smelte kvalitet tapen bør ta hensyn, fordi dette vil være avhengig av bindestyrke.

På slutten, det vil si når ledningen for sveisesøm linoleum fylt, men enda ikke helt polymerisert, må du fjerne det overskytende av en mesyatsevidnogo kniv.For å unngå skader på belegget, når verktøyet skal plasseres strengt parallelt med belegget.

instagram viewer