Build Daily

Utstyr Og Verktøy

August 12, 2017 18:07

Valser for maling : beskrivelse og karakteristikker av arten

click fraud protection

Paint roller: beskrivelse

verktøy utviklet dette verktøyet for å tegne alle typer maling og andre dekorative malinger.Den består av to deler: et håndtak og en spole.Ved design, rullene er helt annerledes.For eksempel kan de være monolittisk eller sammenleggbare, og er innrammet, med lagrene og pins med den (veldig primitiv).

pels, som er koblet til spolen (kjerne), kan monteres i flere varianter: avtakbar pels, termokleenaya og limt.Den første utførelsesformen er festet til røret med plugger.Den andre er fast ved thermosynthesis, er at "sveise" pels til hjul.Vel, det tredje - ved en typisk binding til basen kjernen.

Hva er rullene i størrelse?

Som allerede nevnt, verktøyet er klassifisert ifølge størrelse og avhengig av materialet som det er laget.Hvis vi snakker om den første klassifiseringen, at det er store, mellomstore og små ruller.Deres størrelse er 180-250 mm, 100-150 mm og 50-100 mm, henholdsvis.Når den ytre diameteren kan være helt annerledes - fra 15 til 69 mm.Dette avhenger av produsenten.

anbefales for store deler av den store roller (eller også kalt fasade).Men han, på grunn av sin imponerende størrelse, er ikke veldig behagelig for hendene.Den mest komfortable er mediet og, spesielt, små valser.Nylige slik at alle kan "få" de mest avsidesliggende steder.Dessuten har de ikke spray maling, i motsetning til sine "eldre brødre."

De er mindre sliten arm, og de er også veldig billig.Velg rull nødvendig, avhengig av området som skal behandles.I tillegg til alle de ovennevnte, er det å vite hvordan å male veggene en rulle, og å overholde visse teknologi.

Varianter av rullene på de materielle strøk

Avhengig av pels materiale, følgende typer valser for maling: polyuretan (skum), pels, velur og andre.Vi beskriver i detalj hver type.

  • roller belagt polyamid (kunstig fiber) har en haug lengde på ca 8-20 mm.Den gir god retensjon av malingen og dens fordeling over substratet.Den brukes til alle typer maling: for olje, og for vanndrenering.I tillegg har den en høy kjemisk motstand.
  • polyuretan (eller skum) gjelder bare vannløselige forbindelser: lim, grunning, maling, polymerdispersjon.Ikke egnet for korrosive komponenter.Den har en høy elastisitet, noe som gjør det enkelt å gjenopprette sin opprinnelige form.
  • velurtrekk (tykk og myk å ta på stoff) passende for farging og etterbehandling lessirovaniya.På pluss-siden er det mulig å identifisere motstand mot aggressive miljøer, og av ulempene - skjørhet og manglende evne til å ta den nødvendige mengden av maling, fordi ofte er det nødvendig å dyppe verktøy i løsningen.
  • pels av ekte pels lar deg jobbe med grunning, maling, vann-baserte og organisk.Fordeler kan skilles fra god absorpsjon og fordeling av blandingen over overflaten.Mangelen på en pels roller - er forskjellige strenger og hårene på overflaten.

I så fall, når du har et spørsmål, hvordan du velger valsen for maling, er det bedre å fokusere på strukturen, som du vil håndtere overflaten (i den organiske eller vannbasert), så vel som på det behandlede området (store, mellomstore og små roller).

instagram viewer