Build Daily

Beskyttelse

August 12, 2017 18:07

Vanntetting av flytende gummi tak - "proffene" og " ulemper"

click fraud protection

Hva er en flytende gummi?

flytende gummi er en modifisert emulsjon bitumen.Til hurtig størknede dekk som vanligvis anvendes koaguleringsmiddel er en vandig oppløsning av teknisk kalsiumklorid.

behandling av flytende gummi tak er på grunn av sprøytingen av emulsjonen og koaguleringsmiddel, som tillater en sømløs jevn dekning av overflaten, som har følgende egenskaper:

  • homogent materiale;
  • fuktighet og damptett overflate;
  • materiale har en høy ytelse motstand mot kjemiske og biologiske sammensetning;
  • høye egenskapene til motstand mot høye og lave temperaturer;
  • av materialet omfatter ikke komponenter som er skadelige for menneskers liv og helse, samt for miljøet.

med høytrykksprøyte teknologi materialet blir flat og glatt, uten sømmer og skjøter, på grunn av noe som skjer i de fleste tilfeller av lekkasje.Den flytende gummi har høy vedheft egenskaper til underlaget, og har elastisitet og lang levetid (over 20 år) også.

Viktig!Anvendelse av flytende gummi kan utføres selv ved lave temperaturer, som strekker seg opp til -40 ° C.

teknologi påføre flytende gummi vanntett tak

anvendelse av flytende gummi utføres med spesialutstyr (installasjon RX-27), som gjør at du raskt og enkelt dekke opp til 1 tusen kvadratmeter per dag.Før påføring av materialet til overflaten, er det nødvendig å rense den fra smuss og skitt, sørg for at den er solid og stabil.

Det er noen av funksjonene i søknaden teknologi for flytende gummi:

  • kaldt program, som ikke tar lang tid;
  • tykkelse kan være minst 2 mm;
  • enkel etablering av contiguity;
  • sikkert grep overflatemateriale med søknaden;
  • høye egenskapene til motstand mot plutselige temperaturendringer miljøvern regime;
  • dette belegget kan repareres;
  • lang levetid.

Implementere søknad materiale på overflaten av taket er ikke vanskelig, det krever ikke bruk av åpen ild, og arbeidet kan utføre bare 2 personer. kan ikke være redd for at været vil forverres Ved søknad flytende gummi.selv i regn, kan du arbeide med materialet.

spesifikasjoner Beskrivelse takbelegg

Mastic for vanntetting av taket - ferdig emulsjon, som inkluderer i sin sammensetning av petroleum bitumen, syntetisk gummi, filler og ulike tilsetningsstoffer.Den besitter høye karakteristikker av elastisitet, fuktighetsresistens og varmeresistens.Sammensetningen av mastiksen omfatter ikke oppløsningsmidler, det er praktisk talt luktfritt, slik at man kan bruke materialet inne i lokalene.

Mastic har bred anvendelse innen vanntetting.Det kan brukes ikke bare for vanntetting av taket, men også for behandling av bad, bassenger, kjellere, balkonger.

Viktig!Før påføring mastiksen er det nødvendig omhyggelig å blande og fortynne primer.

Tetting har vann i sin base, og ikke inneholder organisk oppløsningsmiddel, er det imidlertid nødvendig for å hindre inntrengning av materiale til den menneskelige hud og øyne.Hold stoffet bør være tørt og godt ventilert rom med en temperatur på 10 ° C.

instagram viewer