Build Daily

Beskyttelse

August 12, 2017 18:08

Surface vanntetting bad - fuktighet nær slottet

click fraud protection

Round Wood banding materialer

Vurdere de mest populære vanntette materialer:

  • Rolling Wood banding materialer;
  • obmazochnye løsninger;
  • bitumen-polymer og bitumen-gummi mastic.

å velge riktige materialer for vanntetting av bad, er det nødvendig å ta hensyn til følgende faktorer: funksjoner av overflaten som skal forsegles, og arbeidsperioden.

roll impregnering bad - materialer, basert bitumen brukt.Slike tetningsmidler er tilgjengelig i to typer: selvklebende, og fusing.Å legge sveisen pistol bør brukes derfor selvklebende tetningsmidler er mer populære og lett å installere.

Viktig!Før du begynner å pakke forsegling roll, må du nøye forberede overflaten.

For slikt materiale er ikke tillatt ujevnheter enn 2 mm, slik at overflaten må utjevnes.Underlaget må være tørt og behandlet med bitumen primer.Cloth limt må være svært forsiktig mens du arbeider med enklere og raskere selvklebende materiale.

fordeler Okleechnaya roll materialet er at denne metoden er den mest økonomiske av alle eksisterende hittil.Derfor, i tilfelle av mangel på tid, med et flatt underlag, roll tetningsmidler - en gudegave for vanntetting bad.

av belegg materialer

tiden obmazochnye impregnering materialer er mye brukt til reparasjon av badet, noe som tyder på tilstedeværelsen av fordeler fremfor rull med back-fôr stoff.

obmazochnye Flytende preparater har universelle egenskaper, som gjør det mulig å bruke dem på hvilken som helst overflate og bruk i et rom med høy luftfuktighet.Dette sparer tid, siden det ikke er nødvendig å utføre mellomliggende arbeid, slik som justering av overflaten.

Hvis lukkbar overflaten er ujevn, og tiden for utførelsen av arbeidet er ikke mye, obmazochnye forbindelser - ideelt for impregnering på badet.Merk at obmazochnye impregnering materialer er dyrere enn å rulle.

bitumen-polymer og bitumen-gummi mastic

Disse typer tetningsmidler er av belegg materialer, og de er basert på oksidert bitumen som benyttes.Sammensetningen bitumastic vanligvis tilsatt forskjellige organiske løsningsmidler og hjelpestoffer, som øker på grunn av elastisiteten av belegget.

Bitumen mastic er kjent for sine gode kvaliteter, som inkluderer høy vedheft indikatorer for å bruke materialet bokstavelig talt enhver overflate: betong, murstein, metall, glass, plast.Også å belegge laget av denne sammensetning har en høy motstandsevne mot ytre påvirkninger, som gjør den holdbar og pålitelig.

Viktig!Etter påføring av bitumen tetningsmidler kreves avrettingsmasse.

Dette sikrer god vanntett belegg.Det bør ikke glemmes at i nettopp fylt screed svinnriss kan danne, så det er nødvendig å legge til en forsterkende polypropylen fiber.På grunn av sin økte slitestyrke og pålitelighet av betongfundamentet, samt redusert risiko for sprekkdannelse.

instagram viewer