Build Daily

Интерьер

August 12, 2017 18:06

Montering av inngangs metall dører med hendene - rekkefølgen og tips

click fraud protection

dører Før du bestemmer deg for å gjøre dette arbeidet selv, mener at i dette tilfellet alle garantiforpliktelser produsenten og selgeren vil automatisk miste sin kraft.Men selv om døren er montert offiserer spesialisert organisasjon, er det nyttig å vite hvordan og hva de må gjøre for å kunne installere døren.

Før du begynner å installere døra med hendene, må du først klar døråpningen.Når en gammel metall dør demontert, bør lese nøye gjennom den frigjorte "sted".Slettet bør være alt - .. Resten av de gamle spiker, gips ujevnheter, etc. Når man står døren var metallet, er det nødvendig så mye som mulig for å redusere den gjenværende del av dens feste (armeringsjern, for eksempel).

Døren kan monteres på forskjellige måter.Hun eller "pålagt" på døren eller innfelt inne.Hoved selv bestemmer hvor det er mer praktisk å sette den.Men vi må være oppmerksom på at det ikke er anbefalt å sette en andre dør måte, hvis du har en liten veggtykkelse, t. Å. Det vil være lett å presse.For eksempel, en jack, og at noen ganger gjør leiligheten tyver.Når du kjøper dører må ta en interesse trekk ved utformingen av dørkarmen.




Montering av dører

Metoder dør installasjon

I den første metoden, er døren festet til monteringsplaten.Forresten, ikke alle modeller de er.Noen er allerede forberedt for installasjon er den andre metoden.Når innstillingsenheten (dør + boks) på overflaten av døren er et sted med en vegg på en linje.På platene har hull som er hamret biter av metall stang.Kan brukes og de tilsvarende diameter ankerbolter.Deretter dem eller presse sammen eller sveiset til platen.Døren blir den etablerte "tight".

Dersom døren er innfelt, deretter festet det gjennom sideveggene i boksen til veggen og forankringsbolter.Produsenter slike hull allerede forberedt og bolter følger med.

sekvensen fungerer

  • installasjon i åpning og låsing av boksen.For å gjøre dette, kan du bruke trekiler.Det bør tas i betraktning at det mellom karmen og åpningen må være en viss avstand (en spalte);
  • justering.Det begynner med en "tung" side (hvor sløyfen).Kontrollerer posisjonen av boksen lodd eller nivå.Boksen bør ikke være med en forspenning til den ene side.Dessuten bør det ikke vippes forover eller bakover;
  • monteringsboks på veggen, men ikke stramt;
  • dører henger på hengslene;
  • inspeksjon og regulering av åpning og lukking av døren.Det bør ikke berøre elementer av boksen;
  • justering av sideplatene (hvis nødvendig).Du bør begynne med det fra slottet;
  • endelig innstramming av ankerbolter.

kak_ustanovit_vhodnuyu_metallicheskuyu_dver

Deretter må du lukke opp eventuelle gjenværende hull - den beste for jobben bruker pistolen for skum.Skum ikke bare forsegle alle hulrom og sprekker, og "limer" overflaten, for derved å øke påliteligheten av feste.Etter hennes siste tørking (24 timer) overflødig er fjernet, og rundt dørkarmen er laget delvis plaste veggene med påfølgende maling.

Unødvendig å si at slikt arbeid er ikke gjort alene.

instagram viewer