Build Daily

Møbler Og Innredning

August 12, 2017 18:07

Modulære møbler bilde

click fraud protection

Det er ingen hemmelighet at våre leiligheter er ofte umerkelig begynner å rot.De plutselig dukke opp fra et sted i fjellene i unødvendige ting og mindre plass.Og når du har snuble på sofaen ben, levert for nær døren, som noen ganger ikke kan åpnes, det kommer tydelig "ikke frisk" tenkte at dette må ha noe å gjøre.

Men det er bare hva?Det finnes mange løsninger.Du kan vkinut all overflødig og reservert luftmadrass.Eller rett og slett lage en permutasjon.Men, selv om dette ikke løser situasjonen?Ta en titt tilbake, hva ser du?Din favoritt skap ta opp halve rommet og til slutt fylle hele territoriet.

Men tenk på det: mellomrommet mellom tak og skap overflate forbli "uutviklet", selv om det kan være en annen ønsket hylle for bøker.Oppsummering: skap møbler tar mye plass, men det er ganske tungvint og upraktisk.

en vei ut: møbler må skiftes.I den moderne, som vil bruke plassen effektivt.Dette refererer til den såkalte modulære møbler eller innebygde møbler.

Modulære møbler bilde
Modulære møbler bilder

modulære møbler - er bygd opp av ulike møbler moduler (obektv) opprinnelige "møbeldesignere."Med andre ord - det sbrornaya møbler.Fra modulære møbler systemet setter du vil være i stand til å velge de riktige tingene og gjøre de nødvendige møblene sammensetning.

Modulære møbler bilde
Modulære møbler bilder

Strukturen i modellsystemet inneholder en rekke møbler: skap (inkludert vinkelen), nattbord, bord, montre og andre elementer.Det spetsalno modulære systemer for soverom, stue.Vanligvis døren på den innebygde møbler fra hverandre eller brettet (for trekkspill type).De er utstyrt med et system av ruller som sikrer en fri, stille og lett slip på spesielle føringssporene.

Modulære møbler bilde
Modulære møbler bilder

Vanligvis brukes to typer bevegelser.Den første - med lavere styrerullen beveger seg langs et spor som er boltet til gulvet i rommet.På toppen av døren montert valser som er plassert i en spesiell guide som er festet over døren som støtter selve døren, ikke slik at det å falle.Ulempen med dette systemet er at akkumulert på bunnen av rusk som kan føre til fastkiling av døren.

Modulære møbler bilde
Modulære møbler bilder

Innebygd møbler frigjør plass og etterlater et iøynefallende sted bare de nødvendige tingene.Rommet der den ligger, full av lys og renhet.Med hjelp av innebygde skap kan også utføres og små endringer i leiligheten, kan de komme i en partisjon som deler antall boligområder og serverer for oppbevaring av klær, innsamling og søte knickknacks.

Modulære møbler bilde
Modulære møbler bilder

Fordelen med modulære møbler er at du kan lage en personlig og unike møbler sammensetning, favoriserer bare de modulene som er nødvendig for deg å finne den originale møbler til lavest mulig kostnad.Koble din fantasi og tilbake, for å skape!


Bar møbler: for et komfortabelt opphold
Glasshyller - som en variant av den raffinerte interiøret i hjemmet ditt
Papp bokser - klassiker for flytting
Trepaller: interessant ideen om å bruke in-house og på stedet
svingdører - en genial løsning for ditt hjem
instagram viewer