Build Daily

Utstyr Og Verktøy

August 12, 2017 18:07

Dyser på bore : fra enkle til ekstraordinær

click fraud protection

dyser på bore: et standard sett

Formål driller - bore hull, og denne hånden bør alltid være en av de vanligste tipsene - drill.Avhengig av materialet som å arbeide, kan du bruke en drill laget av herdet stål, pobeditovye, diamant, den tidligere er nesten universelle og gjelder for punching metall, tre, gips.

Formen på munnstykket på bore kan være annerledes, så for hull med diameter fra 2 til 5 cm er best å bruke en drill penn (navnet er de fikk ut av den aktuelle kretsen).

Arbeids myke materialer på en drill trykk bør ikke være vanskelig, spesielt når det kommer til gips - du kan til slutt få chipped eller sprukne hullkantene.

Når du trenger å kutte store hull i tømmer, vil ingenting hjelpe i denne oppgaven som spesielle dyser - kroner.De er sylindriske drill med tann kanter, som er virkelig ligne kronen base som ikke er konger hodet og driver en stang i midten, der dyser sikret i klemmene og drill chuck. for betong brukt spesielle øvelser, med en trekantet spissen av en solid stål.

Andre funksjoner

borer Hva opplevde ofte i arbeid - er perforering av betong og stramme skruene.Med både av dem vil hjelpe deg å håndtere drill, som må være den slag modus.Skrutrekker Dette verktøyet kan erstattes med en spesiell hendelen i posisjon "drill only" med å sette minimum antall omdreininger per minutt.

Nesten alle modeller har de siste øvelser omvendt, noe som gjør det mulig å spinne og vri skruene ved lav hastighet.Når det arbeides med betongflater perfodrel - en uunnværlig verktøy, fordi rotasjonen av borkronen sammen med en simultan translatorisk bevegelse gir resultatet ikke på noen måte dårligere enn arbeidet til en vanlig slag.

imidlertid diameteren av borehullet er noe mindre, er det en viss grense.Dyser er brukt til å perforere det samme som for betong, som nevnt ovenfor.Deres trekantede flikene er ideell for boring i harde materialer.

Og noen flere funksjoner for å bore

Bland gips eller annen væske mørtel - en langtekkelig oppgave, men med hjelp av en spesiell dyse drill kan slå inn i en mikser, viktigst av alt, at det var lenge nok og spray ikke faller på verktøykroppen.Forresten, kan du bore og konvensjonell deigen visp, sette den på minimum omsetning.

jobbe som en drill blandebatteri, ikke glem at det er styrt av den grunnleggende regelen av husholdningsapparater - fjerne munnstykket fra blandingen bør være bare etter en full stopp av rotasjon patron.Sjeldnere brukt dyser - en slags adaptere som konverterer en drill i helt ulike verktøy.Så, det er en cap, som, når den er montert på kassetten vil fungere som en stikksag.

Det Fleksibel drill på et solid tau, kan de brukes i trange rom.På salg kan du finne dysen adapter, som blir til en drill kverner, mer presist, er det vinkel chuck som gjør at en dyse i rett vinkel til sin normale stilling.For rengjøring og polering overflater er svært komfortable slipehoder, slipende og gjorde en stiv stålbørste.

instagram viewer