Build Daily

Paul

August 12, 2017 18:06

Vanntetting av gulvet på badet

click fraud protection

bad - ett av våtrom, som i en byleilighet og et privat hjem.Derfor, gulv i bad, uavhengig av det materialet som de er laget, er i behov av høykvalitets isolasjon, ellers mulig lekkasje av vann gjennom gulvplater, dannelse av mugg, og den gradvise ødeleggelse av strukturer.

Typer

vanntett materiale for impregnering gulv er:

  • Wood banding med impregnering impregnering, tilgjengelig i rulleform;
  • lubricative som tetningsmidler og pastaer, flytende ved annen måte;
  • Tørr blanding for fortynning med vann;
  • Trengende hydroprotection å impregnere betong;
  • Gidrobarer på gummi eller polymerbasert.

tetting Alle arter har sine egne egenskaper som bestemmer omfanget av sin søknad.Badene ofte brukt tre banding eller obmazochnye materialer basert på bitumen, gummi eller polymer.

gulvTetting Okleechnaya måte

Roll materialer basert på bitumen, forbedrede polymerer, forsterkende lag med glassfiber eller syntetiske materialer.De er Pontoon krever oppvarming under installasjon og selvklebende.For badet er bedre å bruke rulle materialer med klebende base, som pontoon krever bruk av en gassbrenner, som ikke alltid er praktisk og gjennomførbart i leiligheten.I tillegg, når den oppvarmes, avgir de en sterk lukt av bitumen som ikke er luftet ut av badet i lang tid.

Et flott alternativ for vanntetting rulle materialer basert på bitumen

flott alternativ for vanntetting rulle materialer basert på bitumen

teknologi som dekker et betonggulv selvklebende rulle materialer:

  1. Kjønns justert, eliminerer sprekker, groper og støt.høydeforskjellen bør ikke være mer enn 2 cm. å feie det med en børste og en støvsuger.
  2. gulvet dekket med teglstein primer, la det tørke ut.
  3. Slice den opprullede materiale på gulvet lengde, slik at en margin på veggene i minst 15-20 cm på hver side.

Lay strimler på gulvet, stykuya sin runde.Ulozheniju web materialet forsiktig rullet solid valsen for å fjerne luftbobler og en bedre binding.Ledd videre frakk med fugemasse.

bitumenbaner stabling teknologi

Teknologi legging bitumenbaner

  1. i ledd og vanntetting rundt rør skal legges nøye.Rør må ytterligere isolere med gummipakninger, og passe dem til et sted lenger lo vanntett fugemasse.
  2. toppen av web materialet umiddelbart etter legging påstøp kan utføres, og etter - lagt topcoat.Som etterbehandling av gulvfliser er oftest brukt.

nødvendighet avrettingsmasse øker kompleksiteten i back-fôr metode for vanntetting gulvet på badet, men generelt, er denne metoden billigere.Hvis badet er utført gulvvarme, avrettingsmasse og enheten minst 5 cm tykk menes i alle fall, vanntetting gulvet på badet back-fôr metoden er mer egnet.Avrettingsmassen til å øke sin styrke, kan du legge til en forsterkende polypropylen fiber.

overflaten vanntett gulv

Med utviklingen av teknologi og utseende på markedet et stort utvalg av materialer for overflatetetting gradvis erstatte gulvet okleechnuyu.Den er utført av en annen sammensetning av støpe: bitumen-polymer og bitumen-gummi, sement og polymer.Mastiksen Sammensetningen inneholder forskjellige fyllstoffer og mykningsmidler, det øker på grunn av sin elastisitet og styrke.Fyllstoffer mastiks Preparatet kan være i form av fibre eller chips.Strukturen av mest moderne støpe inneholder også komponenter som hindrer utseendet av mold og mugg.

De fleste produsenter har også fremstille en primer, med høy vedheft til gulvet og mastik på den samme basis.Når vanntetting er bedre å følge rådet til mastik produsent og bruke dem til det angitte primer.

teknologi søknad overflate impregnering på betonggulvet:

  1. Klar gulvet under påføring av belegg isolasjon kreves minimum - det er nok til å feie opp og fjerne avfallspartikler.Våt rengjøring anbefales ikke, det er bedre å støvsuge gulvet grundig.Sex
  2. belagt med en primer ved anvendelse av en valse før dens fullstendige impregnering av overflaten.Hvis gulvet har høy absorberingsevne kapasitet, er det dekket med to eller tre ganger.Spesielle primer polymerbasert, ikke bare forbedrer adhesjonen av mastiks, men også gi en første lag av impregnering.
  3. Hjørner og skjøter med veggene nødvendigvis limt med en spesiell tape forsegling egenskaper.På tube slitasje gummipakninger, gulvfuger med dem og limt tape.
Søknadsprosessen overflate impregnering på betonggulvet

Søknadsprosessen overflate impregnering på betonggulvet

  • mastik utvannet av produsentens anbefalinger.Konsistensen er lik den varme leire.Påfør fugemasse praktisk solid roller, og banker og hjørner - børste.For god vanntetting mastic brukt på veggene til en høyde på 20 cm.
Sohnut mastic om dagen.I løpet av denne tiden, kan du ikke gå på gulvet og unngå kontakt med ham støv, fuktighet, fremmedlegemer.Tørket vanntetting kan være belagt med topcoat - fliser eller granitt.

Tetting gulv på badet med hjelp av belegg støpeasfalt eller sementbasert polymer har en liten tykkelse, slik at det er holdbart og pålitelig.Det er imidlertid kun egnet for betonggulv.Hvis belegget i trehus, kan dette være utilstrekkelig impregnering.

I dette tilfelle gjelder ved bruk av to-komponent-blandinger på basis av gummi.De består av en direkte flytende gummi (flytende gummi) og en aktivator, som er nødvendig for dens størkning.

tre belegg vanntett teknologi

  1. Forberedelse tregulv under dekselet krever litt innsats og kostnader - fordi gummiblandingen ikke bør trenge det, eller drastisk øke sitt forbruk.Rough gulvet er renset for smuss, sette det etterslep isolasjon film og en varmeplaten.Varmeapparatet kan brukes som ekspandert polystyren, det danner et hardt glatt overflate.Leddene mellom bordene og bjelkene forsegle fugemasse.Hvis varmeapparatet brukes mineralmatter på toppen av behovet for å sette et lag av vanntett kryssfiner.
Forberedelsene til vanntetting tregulvet

Forberedelse til vanntetting tregulv

  • blandet med flytende gummi aktivatorm og raskt brukt den til gulvet med rull, banker du forsiktig promazyvaya gulv og vegger.
  • Vent for tørking av flytende gummi vanntetting og vurdere kvaliteten - overflaten skal være glatt og jevn.Hvis det er nødvendig, blir det andre lag påføres.
  • Finish produsert på vanlig måte.Det er nødvendig å huske på at festingen av en vanlig flislim til gummiblandingen er vanligvis ikke tilstrekkelig, så vi trenger for å utføre screed med armeringsnett.

Denne metoden for vanntetting kan brukes ikke bare for tre, og betong.vanntett kvalitet med denne metoden gjør det mulig å bruke den selv i svært våte områder, inkludert svømmebasseng og bad oppvask.

Den siste fasen av vanntetting tregulvet

siste fasen av vanntetting tregulvet

Når gulvet på badet vanntetting noen av de ovennevnte metodene er det viktig å følge anbefalingene fra produsenten av materialet, spesielt i den tiden av tørking av malingen.Utilstrekkelig eksponering overflate impregnering kan føre til sprekkdannelser etter endt arbeid.

instagram viewer