Build Daily

Møbler Og Innredning

August 12, 2017 18:07

Mobile partisjoner: for en vellykket reguleringsplan (Foto )

click fraud protection

Enkel leilighet avhenger ikke bare på reparasjon, utvikling og interiørtrender, men også på sin design.Vanligvis velger en variant utformingen av hjemmet, må vi justere til størrelse og utforming som noen ganger tvinger å forlate ønsket design til fordel for mer praktiske løsninger.

Men dagens tekniske muligheter gjør det mulig å gjøre det, ikke til deg å tilpasse oppsettet av leiligheten, og det er justert for å passe dine behov.For eksempel vil mobil partisjoner hjelpe deg å glemme om størrelsen og formen på rommet, fordi takket være denne løsningen vil du være i stand til å arrangere et rom på et passende sted.

Akkurat hvor praktisk, stilig og behagelig kan være en bevegelig partisjoner, og nå forteller "Dream House" for sine lesere.

mobile skillevegger

Mobile skillevegger

Mobile partisjoner - kjente fremmede

Dagens mobile skillevegger er fjernere etterkommere av innvendige skjermer og stoff paneler.Flere hundre år siden, disse elementene er nødvendigvis til stede i hjemmene til innbyggerne i de østlige landene, somboliger i denne delen av verden ikke tradisjonelt deles inn i vanlige rom for oss.Med hjelp av mobile skillevegger håndverkere på den tiden, ikke bare gjorde huset mer funksjonell og isolert, men også lagt til utformingen av farger, fordi tidligere transform partisjoner nødvendigvis innredet med lyse malerier, glassinnsatser og andre dekorative elementer.

Mobile skillevegger bilder

Mobile skillevegger bilder

Mobile partisjoner for plass i rommet reguleringsplan

Mobile partisjon for reguleringsplan av plassen i rommet

Portable skillevegger skjermer

bærbar partisjon skjermer

Moderne partisjoner kjøpt en ny konfigurasjon og design uten å miste sin hensikt.Denne indre element kan deles inn i to typer:

  • skille-skjermer;
  • skilleveggen.

skjermer er helt forskjellige produkter.De er heller ikke knyttet til støttemurer eller på gulvet eller i taket, slik at de kan flyttes fra sted til sted konfidensiell klargjøringsområdet i henhold til sine egne behov.

Portable skillevegger skjermer

bærbar partisjon skjermer

transform partisjoner

transform partisjoner

Convertible partisjon skjerm

Cabriolet partisjon skjermen

Cabriolet - trekkspill partisjon på hjul

Cabriolet partisjon-munnspill på hjul

skillevegger, vegger litt mindre enn en skjerm for mobilitet, men på ingen måte dårligere enn dembrukervennlighet.Produkter av denne type har en profil som vanligvis er festet til taket.Byggingen av vegger, vegger innebærer flytting valser, takk til hvor de kan flyttes og settes i en horisontal eller vinkelrett på planet.

Partition - transformator

partisjon transformator

Mobile innvendige skillevegger for leiligheter

Mobile rominndeling for leiligheter

Innvendige vegger transform

Innvendige vegger transform

Glass mobile skilleveggen

Glass mobile skilleveggen

Mobile innvendige skillevegger

Mobile innvendige skillevegger

Interiør partisjoner , trekkspill

innvendige vegger-garmoshka

forvandlet veggene er oftest brukt i kontorer, fordi de er som ingen andre møbler elementer som bidrar kompetent organisasjon med plass.Faktisk er disse skillevegger erstattet, slik at å kombinere i et rom forskjellige funksjonelle grupper ved behov.Men kontoret orientering av disse produktene ikke at de ikke kan brukes i interiøret på hus eller leiligheter.Moderne mobile vegger er laget av nesten alle kjente materialer, slik at de passer perfekt inn i ethvert interiør stil.

Mobile skillevegg i leiligheten Photo

Mobile skillevegg i leiligheten Photo

mobile skillevegger Kontor

Mobile skillevegger Kontor

transform partisjoner for kontor

transform partisjoner for kontor

partisjon konvertible interiør

Mobile partisjoner er i økende grad funnet i interiøret på bolig leiligheter.Og dette er ikke overraskende, fordi de tillater deg å gi liv til ulike teknikker for reguleringsplan, slik at rommet mer funksjonell og komfortabel.

Først av alt, disse elementene er uunnværlige hjelpere i studio leiligheter og boliger med uvanlig og ikke veldig behagelig layout.Når det gjelder studioleiligheter, er det faktisk utføre oppgaven på veggene, det vil si fungere som en skjønnsmessig element mellom to rom.For eksempel mobile skillevegger, skjermer er perfekt for å skille kjøkken og stue, slik at eventuelt skjule kjøkkenet fra nysgjerrige øyne, men uten å rote opp med det totale konseptet av en enhetlig design.

Mobile partisjoner

Mobile skillevegger

Mobile partisjon for reguleringsplan studioleiligheter

Mobile partisjon for reguleringsplan studioer

svært nyttige disse elementene og i de leilighetene, der soverommene kombinert med stuen.Hvordan ville ikke se fint dette oppsettet, soverom krever intimitet, som kan gi moderne partisjoner.

Glass innvendige vegger

glass innvendige vegger

Mobile partisjoner for plass i rommet reguleringsplan

Mobile partisjoner for reguleringsplan av plassen i rommet

Glass mobile skillevegger

Glass mobile skillevegger

Mobile partisjon for arbeid sone reguleringsplan

Mobile partisjon for arbeid sone reguleringsplan

Uavhengig av produksjonsmateriale, mobile skjermer er lettog kompakt.Og med tanke på at de fleste moderne partisjoner design er et sett av sammenleggbare moduler, disse elementene ikke tar opp mye plass.De kan brukes selv hvor veggene ikke er tilgjengelig i det hele tatt.For eksempel ved hjelp av mobile skillevegger kan du sone balkongen, loggia eller en egen sone i rommet.

Mobile partisjon for reguleringsplan sleeper

Mobile partisjon for reguleringsplan seng

Spesielt nyttig er disse elementene i rommet ikke-standard størrelser eller mellomrom, som samtidig brukes til ulike funksjonelle formål.For eksempel, i leilighetene i de gamle bygningene er ofte funnet for strukket eller for bred plass, noe som er grunnen til at det er svært vanskelig å gjøre dem koselig og behagelig.I disse tilfellene mobil veggene er nesten den eneste akseptable vei ut av situasjonen.Faktisk kan de brukes til å forvandle et rom i to separate rom, uten å bruke ekstra kvadratcentimeter.I tillegg, takket være transformere partisjoner, kan du ikke bare utvide omfanget av funksjonalitet av plassen, men også visuelt justere formen.

Mobile skillevegg i leiligheten Photo

Mobile skillevegg i leiligheten Photo

Mobile partisjon Folding med bilde leilighet

Mobile partisjon-trekkspill i leiligheten Photo

mobile partisjon skjerm

Mobile partisjon skjermer

En annen viktig fordel er den enkle mobile vegger av sin installasjon.For å installere disse elementene i din egen leilighet, er det ikke nødvendig å bruke absolutt ingen reparasjonsarbeid - akkurat nok til å feste til taket styreskinnen.Hvis dette er en eller annen grunn ikke er mulig, må du være oppmerksom på at mange produsenter produsere en egen type mobile skillevegger, utstyrt med hjul.Produkter av denne typen ikke skape effekten av en hel vegg, men de gjør en utmerket jobb med reguleringsplan oppgaven.

bemerkelsesverdig designe en rekke mobile partisjoner.Panelene av disse elementene er ofte dekorert med ulike belegg - tre, mosaikk, speil materialer, etc. som gjør at du kan velge den mest harmoniske produkt for din interiørstil.I de fleste tilfeller er skilleveggene er utstyrt med en basis i form av en ramme som kan brukes som paneler av selv de mest sårbare ved første øyekast materialer - glass, bambus, tekstiler, etc.

Glasset partisjon for reguleringsplan

glassvegg for reguleringsplan

Partition -screen bilder

partisjon skjermen foto

Mobile skillevegger kan ikke erstatte en hel vegg, men de oppfylle sine grunnleggende oppgaver, samtidig som det gir rommet lyst stil aksenter.


dører med glass - en interessant design beslutning
hyller for kjøkkenet som en del av den opprinnelige interiør og et praktisk tillegg til vertinne
Hvordan velge en ildfast form: praktiske tips for husmødre
Hvordan bruke møbler og andre gjenstander av Sovjet-tiden i et moderne interiør
Trepaller: interessant ideen om å bruke in-house og på stedet
instagram viewer