Build Daily

Annet Om Reparasjon

August 12, 2017 18:08

Hvordan legge fliser rundt hindringer

click fraud protection

innhold

  • 1 Metoder legging rundt ulike hindringer
  • 2 Nyttige tips for å legge fliser med hindringer

Ideell hinder uten overflater bare ikke skje.Under prosessen for legging av fliser på veien alltid stige som - hindringer: bokser, stikkontakter, vinduskarmer, lysbrytere, dørkarmer, søyler, saker av kloakkrør, overganger til andre typer belegg.Svært ofte er det et spørsmål - "Hvordan arbeide med legging av nye fliser på overflaten rundt disse hindringene?".Vi har forstått hvordan å sette fliser på bad gulv og vegger på riktig måte, og denne artikkelen som et supplement.

Metoder legging rundt ulike hindringer

å jobbe trengte: en blyant eller penn, eller en vanlig sirkulær Tile, spesielt lim for legging av fliser.Og sjekk ut artikkelen hvordan å kutte fliser riktig hjemme.

1. For å utføre installasjon av flisene rundt kretsen , må du feste flis til rommet bryteren og markør for å merke den ekstra plassen på å kalle ham.Tile, må flisen kuttes på de avmerkede linjer med kode.Deretter skjærer et sted i den under bryteren.For å kontrollere riktigheten og jevnhet av omskjæring gjort jobben, må du sette brikkene på plass.

2. For å legge flisene i nærheten av vindusåpningen eller vegghjørne , måle avstanden fra flisene for å fullføre den siste vindusåpningen eller veggvinkel basert på tykkelsen av gapet på to til fire millimeter, er det nødvendig for sømmen.Dersom veggen er ujevn, kan avstanden være forskjellig, og dermed er det nødvendig å foreta separate målinger for hver flis fra enden til begynnelsen.Det er nødvendig å markere avstand på en varm plate, holder cut-linjen og den markerte linjen for å klippe av overflødig.Da gjelder limet sammensetning og fest den resulterende avkappede flis på plass.

3. Flislegging rundt de store og små rør laget slik:

Installasjon av fliser rundt store og små rør bilde - Hvis ledningen er stor nok og fliser hviler på røret bare én vinkel, må du lage en buet lineær skjæring.For å gjøre dette, klippe et ark med solid papir og legg den på det sted hvor flisene skal legges.Hold papiret i dette stedet, du vil bøye all overflødig og unødvendig, og etter at papiret kutte på de buede linjer for å få en mal for fremtiden under fliser av røret.papir mal som skal brukes på stedet for å kontrollere riktigheten av det arbeidet som gjøres.Malen skal festes til fliser, må du kutte rundt blyanten og skjær langs den planlagte linjene.

instrumenter
Widget fra SocialMart

- Hvis ledningen er lite i form og du har der - som i midten av nye fliser, er flisen nødvendig for å gjøre siden og på den markere bunnen og toppen av røret diameter.Etter dette flisene må gjøre røret nær bunnen, langs den nederste raden av fliser fra kantene og markere ytterpunktene derpå rør høyre og venstre side.Koble etiketten på en firkant på en slik måte at de danner en firkant og bare på feil sted flisene der røret passerer.Med hjelp av Tile i en sirkel for å stille inn ønsket diameter og ønsket bore hull.

4. utfordrende hindringer som skjer når slike hull kommer i to, tre eller flere brikker.I dette tilfellet må hver sektor være tusj for å markere på et bestemt sted, og kutte flisene på de markerte linjene.Så du trenger å gjøre på hver flis, som får til hullet.

5. de vanskeligste hindringene er kolonnene, utvendig, gulv hjørner, dørkarmer.I dette tilfellet er det best å følge reglene nedenfor.

Nyttige tips for å legge fliser med hindringer

- bør legges fliser som ikke krever skjæring, samt fliser som skal kuttes nøyaktig i to.Disse brikkene må holde seg til den synlige delen.

- fliser som må kutte i de vanskeligste stedene er det nødvendig å avgjøre en siste utvei.For å unngå feil i oppsett, må du bruke en mal laget av papir, klippe på størrelse med en hel separate fliser.Mal for å feste til stedet, bend over hindringer, klippe og flytte brikkene.

- Kutt flisen langs konturen, feste til stedet for å sjekke nøyaktigheten.Dersom flisen ikke krever ytterligere trimming, kan den plasseres på klebe struktur til et ønsket sted.

stedet for selvstendig reparasjon av leiligheten som alltid hjulpet til å forstå dette spørsmålet.Hvis det ikke er klart - spør, glad for å svare.

instagram viewer