Build Daily

éclairage

August 12, 2017 18:05

L'éclairage dans la loggia

click fraud protection

Õige valgustus rõdul palju abi funktsionaalsuse laiendamiseks ruumi.Parim valgustus võimalus, mida tuleb kaaluda, millist rolli esitab selleks ka tulevikus.Valgustus külm kütmata lodža erinev valgustus soojendusega klaasiga suletud ruumi juurde tuppa.On veel üks võimalus Loggia - glasuuritud, kuid ei kuumutata.

Sisu

  1. Loggia ei klaasitud ja soojustatud
  2. Kui klaasitud lodža
  3. traditsioonilise valgustusseade
  4. seade on kahetasandiline valgustus
  5. kaasaegne tüüpi valgustus

esmane probleem ajalelektritöö millega elektrijuhtmeid.Avatud juhtmestik on lihtsam paigaldada, kuid mitte alati valitud seetõttu, et ebakõla disain ruumidest.Kui teil on kavas veelgi kärpida rõdu, juhtmestik saab kergesti peidetud otelochnymi materjale.

ei lodža klaasitud ja soojustatud

Kui lodža avatud ja klaasitud, piisab läbi välise juhtmestik ja paigaldada veekindel tuled.Selleks saab osta tänavavalgustus, seina karbid, sulgedes traadi ja lainepapist voolikud.Sel juhul lambi maksimaalseks kaugusel sademete, näiteks ala kohal sisendit.

Kui klaasitud lodža

Kui lodža klaasitud ja soojustatud, saab kasutada siseruumide valgustus, nagu foto.Paigaldamine elektrikud rõdul sel juhul tehakse nagu tuba.Enne töö alustamist tuleb kindlasti lahti line.

  • esimest kohta välja tuua valgusti, lüliti ja juhtmed
  • valitud meetod kaabeldus arvutatakse kaabli ristlõige põhineb võimsus ja arv valgustusseadmete,
  • kaabliväljundiga toast lodge'is see Stroebe kanal ja sobivad kaabel.

traditsioonilise valgustusseade

enamasti rõdul tuled asuvad traditsiooniliselt lakke.Sõltuvalt pikkusest lodža summa arvutatakse piisavalt valgustatud.Kui rõdu on väike, siis seab lamp, mis on piisav, et tegutseda õhtutundidel.Kui kavatsed lodža kuivati, peate kiirenemist lamp veekindel.Foto valgustingimusi rõdul esindatud lehel.

valides inventar, saate valida valgusteid hajutava mõju ja läbimõeldud.See on rohkem valgust, kui laed ja seinad kaunistada rõdud peegelduv materjalist, lisaks selline viimistlus visuaalselt suurendada lodža.On kitsas rõdu inventar lakke joont nihutada kaugusel seina, et mitte jagada lae kitsasteks ribadeks.

Kui lodža ette ripplaed paigaldus, juhtmestik saab taga peidus struktuure.Ripplagede on hästi hoolitsetakse prožektorid integreeritud süsteem, ja keerates tuled aitavad valgustada iga nurga lodža.

seade on kahetasandiline valgustus

paigaldamisel kahetasandiline valgustus rõdu või lodža laelambid korraldatud peamise valgustus, ja veel, näiteks üle tooli ja laud, paigaldatud manuseid.Lisavarustusse valgustus saab zoned lodža, tuues näiteks, et töötada sülearvuti või lihtsalt raamatut lugeda, saate lihtsalt esile kapis või hammas.

kaasaegne tüüpi valgustus

väga populaarne kaasaegse valgustuse LED paela lodža või halogeen.Tänu LED riba ei saa lihtsalt esile rõdu, vaid ka luua esteetiline valgusefekte.

instagram viewer