Build Daily

Tapeta

August 12, 2017 18:05

Kako ljepilo vinil tapete

click fraud protection

logičan zaključak bilo popravak ljepljiva vinil tapete, koja se vrlo često uzrokuje puno poteškoća i problema.Nakon što je postupak vrlo je odgovorna i obaviti to bi trebalo biti u redu.Da bi vam pomoći s ovim pitanjem, mi ćemo vam reći najvažniju stvar koju trebate znati.

Sadržaj

  1. što su vinil tapete?
  2. Pripreme
  3. Korak po korak upute o lijepljenje vinil tapete
  4. Video priručnik za lijepljenje vinil pozadina

što su vinil tapete?

Vinyl pozadina ima svoju tehnologiju proizvodnje, koji se sastoji od dva sloja su međusobno povezani u poznatom način, zapravo nije izložen vlazi, oni se mogu oprati sa toplom vodom.Često se koristi u spavaćoj sobi, dnevni boravak, nemaju negativan utjecaj na ljudsko zdravlje.

razmotriti najuzbudljiviji pitanje za sve - kao što je vinil tapete ljepilo?Ako se odlučite za uštedjeti novac ne zapošljavaju tim - moguće je da molim vas - s ovim zadatkom možete nositi.Naravno, dobro je imati mnogo godina iskustva u ovom poslu, ali to je prvi put, pa ćemo početi od nule.

Pripreme

Pretpostavimo vinil tapete imate, također dostupna i posebna ljepila, koja je u trgovini preporučili konzultant.Za dugo vremena imate još lopaticom, kist i nož pribora - sve što trebate.Onda pogledajte na zidovima, oni su glatke, pripremljeni - što klicama površina ostaje.Kako to učiniti, ali to je pokazao u video priči o tome kako pravilno ljepilo vinil tapete.Sve je u skladu i strukturirano, počevši od prve faze do posljednjeg.Dakle, to je vrlo korisno za vas i postati svoj vlastiti mentor.Slažem se, ne postoji ništa bolje nego da pogledate dio procesa.

Imajte na umu da je većina obaviti posao vrlo teško, bolje je naći pomoćnika, što će pomoći da se držite dno i primijeniti ravnomjerno ljepilo.

Korak po korak upute o lijepljenje vinil pozadina

Za predjelo uzeti voštano platno, širi ga na podu kako ne bi mrlju vanjsku tkaninu (ponekad se koristi zastarjeli papir, ali su često slijepljeni zajedno s weba, tako da ova opcija nam ne odgovara).

Nadalje, ispraviti svitak, izmjeriti točnu veličinu, odsječen ostatak.Zatim pokriti unutrašnjost ljepilom, može se primijeniti i sa četkom i valjkom - ovdje odabrati ono što želite.Tkanina treba potopiti, tako stoje vrijeme (do 3 minute).

Uzmi traku i stavljajući ga na zid (promatrajte smjer crteža i slično Idi na pozadinu iznad i ispod), zaglađuje iz centra na bočnim stranama.Uz Drugi dio će biti teže, potrebno je da se stavi točka na kraju dobili utakmicu slikovni elementi - ponavljajući slijed je već potrošen.

Tako da kleite cijeli perimetar u sobi, obratite pozornost na uglovima, gdje je jedna traka će biti položeni na drugi s velikom razlikom.Edge overlay krpom temeljito kaput s ljepilom, tako da je čvrsto zgrabite i nije pomaknuo.Ako ste novi, problematična područja će biti mjesta za rozetama i lajsne, baterije.U tom slučaju, ne mogu bez posebnog noža, s kojim uredno obrubljen nepotrebno.

U biti, lijepljenje vinil procesa pozadina je završena, jedino što je preostalo - postupak sušenja zalijepljena površinu, koja bi se trebala održati bez propuha.

Uz naše savjete i trikove sada ćete znati točno kako se ljepilo vinil tapete.I imati znanje - tako će biti dobar rezultat.Naučite novi način, a onda će sve biti moguće za vas!

Video priručnik lijepljenje vinil tapete

U videu ispod možete jasno vidjeti kako je ljepilo vinil tapete.

instagram viewer