Build Daily

Engineering Systemer

August 12, 2017 18:08

Ovner for et bad med en varmeveksler - to funksjoner i en varmeovn

click fraud protection

valg

system Velge en oppvarming ovn med en varmeveksler, er det nødvendig å bestemme hva slags farge du optimalt.Den enkleste form for et slikt system er en spole.Det er et rør, rullet inn i en ring og anbragt i tanken.Inngang og utgang er løst ut, og spolen er klar.Det er best å bruke legkognuschiesya rør, for eksempel kobber eller av metall og plast.

for ovner ofte benyttet en annen type varmeveksler.I et slikt system av rør som er koblet til den øvre spolen og bunn rektangulær beholder.Brennende drivstoff varmer den nedre beholderen og røret, og som i sin tur overføre varme til den øvre tank.Det oppvarmede vann under trykk strømmer gjennom rørene i høyre rom.Ovnen med en varmeveksler - et system av "to i ett", som ikke bare er helt fyller sin funksjon, men sparer også penger.

Merk!Varmeveksleren kan benyttes både som en varmekilde og en kjøler, avhengig av behovet.

Ovner for et bad med en varmeveksler -

installasjon Bestemme hvilket system vil bli brukt, kan du gå videre til murverk av ovnen.Sett den på et fundament som må fylles til 40 centimeter dyp.Høyden over bakkenivå bestemmes på basis av nivået av gulvet i badet og ovnen nivå.Ovnen er montert på fundamentet og drapert rundt murstein med leire mørtel.Neste er flislegging.Liming fliser må være termosostav.

vanligste utforming: i ovnen avdelingen installert en varmeveksler for varmt vann.På forhånd lage et hull i trehuset bad ovn utgang.Deretter blir hullet legges med røde murstein, som er plassert på en leire oppløsning.Systemet leverer oppvarmet vann til radiatorer tilkoblet eller separat vanntank via rør som er pakket isolasjon.Skorsteinen er montert i hull i taket.Dette hullet må være lukket metallplate, noe som gjør cut-out for røret.Alle skjøter er tettet.

Merk!For rør er best anvendt skum isolasjon.

leren Manufacturing

Neste vurdere hvordan å gjøre den direkte varmeveksler.For sin produksjon må bruke metall tykkelse på 2-5 mm.En varmeveksler for ovner med hendene er den samme som beskrevet ovenfor: den øvre sylindrisk beholder, i bunnen - er rektangulær, og de er koblet sammen med rør.Dimensjonene av ovnsrøret diameter og kan gjøre en hvilken som helst, avhengig av størrelsen på rommet. Merk! nødvendig for alle felles sømmer ovn gjøre med minimale hull.

Alle ferdige deler av anleggs sveising, først grip, og bare å sørge for at alle beregningene er gjort på riktig måte, kan du endelig samle system.Etter å ha fullført hele forsamlingen, sjekke styrken av varmeveksleren.Slik gjør du:

  • brygget ned rør;
  • systemet er fylt med vann opp til toppen;
  • utløp er forbundet med tanken;
  • kontrollere manometeret, fyll trykkluftsystemet.

kvalitative resultater av ledd ikke vil lekke.Dersom et slikt sted vil bli vist, da systemet vannet er drenert og re-sveiset lekkasjesteder.Det er ønskelig at lengden av røret var så kort som mulig.

instagram viewer