Build Daily

Byggverktøy

August 12, 2017 18:06

Heater solyarogaz - guide og anmeldelser

click fraud protection
Heater solyarogaz - guide og anmeldelser

Så, igjen, på å høre den gamle problemet med oppvarming av hus på landet i vinter.

selvfølgelig ingen diskontere den russiske bygging av en konvensjonell ovn hvor du kan lage mat og middag, og gi varme.

ganske berettiget mulighet til å installere en konvensjonell eller forbedrede "ovner", som har vært kjent i uminnelige tider.

Alle disse alternativene ikke krever store utgifter, samt drivstoff går døde tre fra nærmeste landing, og treavfall vil være hva du skal gjøre med.

vil ikke vi her for å vurdere og alternativer for dampoppvarming til en bestemt type drivstoff, jo mer så for ferie trenger når du kommer i vinter ikke skjer ofte, vil det være for stor og ineffektiv investering.

Men hvordan å sikre rask oppvarming av rommet, og muligens enda en vanlig kveld på vinteren dacha?

Video:

For dette formålet er det forskjellige alternativer, avhengig av tilstedeværelse eller fravær av elektrisitet i landet og forsyning.

som et mulig alternativ til oppvarming av bygninger hytte kan sees solyarogaz der det kan bety en rekke enheter på prinsippet om handlingen.

En slik enhet kan kjøres på vanlig diesel, og for å gi varme i lukket forbrenningsmodus.

anmeldelser solyarogaze er listet opp nedenfor, og er positive.Denne type ovn, som er den viktigste drivstoff for et dieselbrennstoff eller på en enkel måte - diesel.

Slike ovner kan ha ulik effekt og utmerket jobb med oppgavene til oppvarming av en liten hage, garasje eller drivhus.

Men gitt standard drivstofforbruk, er tilstrekkelig for kontinuerlig drift av ovnen i 16-20 timer drivstofftank kapasitet.På denne ovnen kan varme opp, og selv lage mat.

solyarogaz varmeapparatet kjører på gass er en infrarød enhet som genererer varme ved hjelp av varme utstrålende overflaten av det keramiske, heller enn ved direkte gassforbrenningen.

Instrumentet brukes til oppvarming av hus på landet, veksthus, garasjer, samt å akselerere tørking av overflater i bygging og reparasjon.

Denne enheten kan kobles til strømgassnettet eller til gassflasken.

Medium (solyarogaz) forbruker ca 200 gram flytende naturgass per time og varmer opp til 20 kvadratmeter.Anordningen er ganske kompakt og veier litt mer enn et kilogram.

eventuelt bo i en hytte i vinter, gir en behagelig temperatur inne i huset med en relativt liten gasstrøm.Video

:

solyarogaz varmeapparatet gjort i en plate er en boks struktur som huser varmeblokk, filter, jet, glassfiber veke og bensintanken på 2,5 liter.

Som drivstoff kan brukes opplysende parafin og diesel.

over brenner risten er av varmebestandig stål, som kan anvendes for å plassere en metallpanne for å varme opp mat.

Arbeidet med en fylle er levert innen 11-15 timer.Ved bruk av ovnen er det nødvendig å observere grunnleggende sikkerhetsregler i driften av drivstoff utstyr.

Innhold:

  • anmeldelser solyarogaze
      • Anmeldt 1
      • Anmeldt 2
      • Anmeldt 3

anmeldelser solyarogaze

Anmeldt 1

Etter å ha sett medlemmer av forumet meningskjøpt en ovn for bruk i sin garasje, størrelsen på 4x6 meter.Driftserfaring har vist at oppvarming av lokaler skjer umiddelbart etter å ha slått på, og i en time arbeid er nødvendig for å redusere kapasiteten av ovnen, oppviser god varmespredning.Lukten er nesten ikke følt veldig fornøyd med kjøpet.

Anmeldt 2

kule ting, gode varmer en liten hytte!Nå kan det være, og om vinteren.

Anmeldt 3

kjøpte en ovn for installasjon i et drivhus.Copes med oppvarming, utskifting av veker finner sted noen få måneders drift.Jeg fikk muligheten til å operere et drivhus i den kalde årstiden.

instagram viewer