Build Daily

Byggematerialer

August 12, 2017 18:08

Løsemiddelet P4 - ta det andre ikke har råd til

click fraud protection

løsemiddel P4 - et materiale karakteristisk

Blant det store utvalget av hjelpemidler for Maling, brukes i utarbeidelsen av overflater eller som tilsetningsstoffer til maling løsning (for å gi dem de nødvendige egenskaper), er viktige løsemidler.

En slik blanding av enkle organiske forbindelser som brukes til å arbeide med epoxy, perhlorvinil og andre lakker og emaljer.Løsningsmidlet grad P-4 Standard definerer som en blanding av tjueseks prosent av aceton, butylacetat, og tolv prosent av de sekstito prosent toluen.

løsemiddel R-4, GOST 7827-74 kan jobbe med mange lakker og emaljer, særlig på bakgrunn av klorid harpiks.Kombinasjonen av komponentene effektiv for å justere tettheten av maling og lakk for å arbeide viskositet.Det er meget flyktig, og dette er basert på teknikken med bruken.Etter at malingen er påført, er fordampning av løsningsmidlet herdes en filmdannende substans blir et beskyttende belegg.

løsningsmiddel P-4a kan oppløse den grå og beskyttende emalje XB-124, som skiller det som en modifikasjon av det konvensjonelle sammensetningen av R-4.Begge oppløsningsmidler har form av fargeløse eller svakt gulaktig homogen væske som har en karakteristisk særegen lukt, ingen synlig suspensjon.I begge formuleringer inneholdt mindre enn en prosent vann.

løsemiddel klasse P-4 - og bruk av skadelige

Som P-4A, løsemiddel P4 er også tilgjengelig for bruk som et fortynningsmiddel på grunn av dens komponentegenskaper.Tilstedeværelsen av butylacetat hindrer falming og bleking filmer påført malingsblanding og bidrar til forbedring av deres glans.

Men husk aceton eiendommen er lett blandes med vann.Ikke la vann inn i blandingen på jobb.Dette kan føre til bleking gjennomsiktig og forvrengning av fargebelegg.

Nesten alle løsemidler har en høy grad av brannfare.Intet unntak og merkevare løsemiddel F-4: egenskapene til komponentene gir enkel brennbarhet og eksplosivitet sammensetning av sin blanding.Par av samme butylacetat er tyngre enn luft og kan samle seg i den nedre del av rommet, en stor konsentrasjon av eksplosive damper.

Lignende farene oppkonsentreres damper av aceton og toluen.Den sistnevnte, som kjent, anvendes som råmateriale ved fremstilling av trinitrotoluen.Ved anvendelsen av slike væsker er nødvendig for å oppfylle brannkrav.Som det anbefalte slukningsmidler Karbondioksid, luft og mekanisk og kjemisk skum brannslukkere, vanntåke.

løsemiddel P-4a - maskiner sikker drift

kommer til å kjøpe og bruke F4 i arbeidet bør ta hensyn til kravene Sanitær hygiene.Alle komponentene som inngår i blandingen, ha en ugunstig effekt på den mukøse irritasjonsluftveiene og organer for syn.

arbeid i lukkede og uventilerte områder knyttet til langvarig innånding av damper narkotisk, forvirring og svimmelhet, hoste, kraftig hodepine og svimmelhet.Mulig alvorlig ødem, sentralnervesystemet og matforgiftning i par.

negativ innvirkning en tendens til å hope seg opp i kroppen.Fortsetter fra de ovennevnte, med forbindelser gjennomført med eksos og frisk luft ventilasjon, med bruk av beskyttelsestiltak luftveier og organer av syn, hansker eller votter.

instagram viewer