Build Daily

Byggematerialer

August 12, 2017 18:08

Dekorere huset ytterkledning

click fraud protection

viktigste fordelene med registrering ytterkledning

huset i dag hjem ytterkledning trim fortjent inntar en ledende posisjon blant andre måter.Først - dette er en vakker og moderne design, og for det andre - enkelhet og tilgjengelighet av installasjonen fungerer, for det tredje - utmerket ytelse (miljøsikkerhet, brannmotstand, holdbarhet, motstand mot store temperaturendringer og aggressive miljøer).Fjerde - en liten vekt, slik at det ikke er behov for ytterligere avsetning av fundamentet.Femte, kan utvendig etterbehandling hjem ytterkledning gjøres for hånd.

Installasjon av ytterkledning

Hvis du bestemmer deg for å gjøre ferdig Fasader huset med sine egne hender, er det nødvendig å ta hensyn til visse faktorer og følge en bestemt rekkefølge av operasjoner.For en slik installasjon arbeid, må du forberede følgende verktøy:

Dekorere huset ytterkledning

  1. stillas eller en stige
  2. Roulette, nivå og bygging areal
  3. Punch
  4. Baufil og blikksakser
  5. Hammer
  6. skrutrekker
  7. tang
  8. Skruer og negler

Før arbeidet begynner, må du nøye beregne alle og levere den nødvendige mengden av materialer til området.Arbeidet bør starte med utarbeidelse av vegger og kasser.Dens skinner er montert i trinn på 30 cm til 40 cm. Dekorere huset ytterkledning er laget utenfor både horisontalt og vertikalt.

Samtidig med opprettelsen av kassene omfatter vanligvis ytterligere isolering av vegger, slik som skum eller mineralullisolasjon.

Installasjon begynne å produsere med den første installasjonen av stripe på omkretsen av huset.Husk at å utføre hjemme dekorasjon vinyl Fasader er nødvendig å vurdere sin eiendom som termisk utvidelse-kontraksjon, slik at installasjonen er nødvendig å forlate et gap, tykkelse 5-6 mm.mellom hjørnene, deler av beslag, fjærlist og J-barer.Hvis anlegget er i en kald årstid, når temperaturer (ned til -10 grader Celsius), bør avstanden være omtrent 10 mm.

Viktig: negler trenger å score strengt i en vinkel på 90 grader, for å hindre at de krumning (selv en), ikke hamre spiker opp til hetten - la et gap på 1,5 mm, fest vinyl Fasader er svært nær kassen.

installasjon av ytterkledning

Etter installasjonen starte installasjons panelet er laget alle de andre bandene for at fikse panelet er forbundet med en start (eller lavere) og skyv til den klikker på låsen, og deretter slo henne.

Ved installasjon av ledninger, foringsrør, skodder og andre detaljer som er nødvendige for å bore en hulldiameter bør være 5 mm større enn diameteren til festeanordningen.For å lukke panelet endekanter, satt det ytre hjørnet, og rundt vindu og døråpninger J-bar.Hvis kapasiteten nødvendige lengde paneler, da det er utført med en spesiell profil (H-støping).

dekorere huset ytterkledning er en utmerket og relativt rimelig løsning, der enhver bygning kan settes til et moderne utseende og betydelig forbedre ytelsen egenskaper.

instagram viewer