Build Daily

Bad

August 12, 2017 18:06

Den rene , vask akryl badekar: tips og gjennomgang rengjøringsmidler

click fraud protection
Pure akryl bad
  • Typer av akryl badekar
  • Fordeler
  • Ulemper
  • regler og tips
  • rengjøringsmetoder renhold og orden på vask
  • Rens improviserte betyr
  • Fjerning av kalk fra vannet (vann stein)
  • Rust
  • Desinfeksjon
  • Hvordan fjerne riper

i verden i dag er svært populære avløp stålprodukter fra akryl.For eksempel, for å erstatte jern og stål bad kom lettere og elegante akryl badekar.Som varer så lenge som mulig, er det nødvendig å avklare noen av nyansene om omsorgen for henne.Materialet som slike produkter er produsert har en rekke funksjoner som skaper en rekke fordeler og ulemper ved akryl badekar.En svakhet er at nettet kan bare være ved spesielle midler.Hva kan vaske akryl badekar?

Typer av akryl badekar

Avhengig av metode for fremstilling av akryl bad kan være av to typer:

  1. Ekstruderte - blir produsert ved oppvarming av en polymer ark til en viss temperatur og gi den ønskede formen ved hjelp av en presse.Slike bad noe verre beholde sin form og krever ekstra behandling eller glass epoxy.Montert på en metallramme;
  2. Cast - i en spesiell form for strømmet smeltet akryl.Egenskapene til et slikt bad er noe bedre enn den forrige, men prisen er naturligvis høyere.For en bedre sikkerhet og behandlet med epoxy.Men det kan installeres direkte på beina, uten bruk av et skjelett, men du må være sikker på at kvaliteten.
akryl badekar

Hva forårsaket en slik popularitet av akryl og hvordan de skiller seg fra jern?

Fordeler

  • lette produkter - den gjennomsnittlige vekten av akryl - 20-25 kg.I denne forbindelse, er det lettere å løse problemet med transport og installasjon;
  • rekke former og design - akryl lar deg lage de mest varierte, noen ganger svært uvanlige former;
  • høye varmeisolerende egenskaper - vanntemperaturen reduseres betydelig saktere - bare 1 grad hver halve time;
  • hygiene - er ikke underlagt nederlag mold og mugg;
  • lett å rengjøre - lett å rengjøre, selv med bruk av enkle improvisert;
  • ikke korrodere - dette er fordi det akryl - et kjemisk inert materiale, og dermed forekomst av rust ekskludert emalje vil ikke bli skadet;
  • enkel fjerning av små defekter - små riper kan fjernes ved hjelp av en filt.

Derfor, i motsetning støpejern badekar, beholder akryl varme mye lenger.En annen viktig forskjell - enkel omsorg, og utelukkelse av visse typer forurensning.

Midler for vedlikehold av en akryl badekar

Ulemper

Når det gjelder bruk av rengjøringsmidler har mange spørsmål.Dermed ulempene med akryl:

  • lavt nivå av styrke - et objekt har falt i badekaret kan skade den, opp til dannelse av sprekker og hull;
  • frykt for høye temperaturer - ved høye temperaturer innebærer mer enn 150 °, men hvis lav kvalitet akryl, kan den bli deformert og fra det varme vann fra springen;
  • intoleranse for visse rengjøringsmidler - krever spesielle kjemikalier, kan du ikke bruke skurepulver, somde etterlater spor av riper;
  • liten periode - et gjennomsnitt av polymere bad er ikke mer enn 10-15 år.Vanligvis, for denne tiden av brygging ideen om en ny reparasjon, så ikke bekymre deg for mye.

Og for ikke å ødelegge akryl badekar rengjøringsmidler trenger å vite detaljene i omsorg for henne.

regler og tips

rengjøring for å bade lenger hadde et attraktivt utseende, er det viktig å følge noen regler:

i akryl bad er ikke anbefalt å sette tunge gjenstander, spesielt metall - de kan sette merker og riper;

  1. Etter hver bruk, vaske den med varmt vann og en myk svamp.
  2. etter hver rengjøring bør tørkes med et bad.
  3. Unngå kontakt med akryl aceton, klor, ammoniakk.
  4. Ikke suge klærne på badet.
  5. Hvis du ønsker å kjøpe et kjæledyr - bruke søppel for å beskytte overflaten fra de skarpe klørne på dyret.
  6. Vask akryl badekar med kjemikalier kan være maksimalt én gang hver tiende dag, og aggressive vaskemidler bedre ikke utelukkes.

Bruk vasking sparte midler, slik at du vil forlenge levetiden til polymeren.

Med regelmessige vedlikeholds problemer med fjerning av forurensninger ikke oppstår, fordi akryl har gode smussavvisende egenskaper.Og det etter rengjøring badet skinte, bør det tørkes av med en myk klut.

Pure akryl bad - tørke tøy

Blant de beste verktøy utviklet for å rense polymerer kan skilles: Akryl Star, Bass, Cif, Mellerud, Triton, Ravak, akryl, akryl polsk, Mr Chister, Pani Badekar, San Klin,Tim proffene.

Metoder til opprydding og vasking prosedyre

viktig poeng når du rengjør akryl: det er umulig å jobbe på en tørr overflate, kan det føre til skade på polymer.Det er nødvendig å bruke varmt vann og et mildt rengjøringsmiddel.Bemerkelsesverdig egnet flytende såpe, gel oppvask og dusjing.Gni hardt med en svamp eller, Gud forby, er en metallbørste strengt forbudt.

Hva prosedyrene for rengjøring av akryl badekar?

  • , påfør rengjøringsmiddel på karet veggen og området av synlig forurensning.
  • Fem minutter reserve "suge".
  • Vask av med varmt vann og en myk svamp eller klut.
  • Hvis skitt er igjen - gjenta prosedyren.
  • tørk.

Ingenting komplisert å rydde akryl bad er ikke det viktigste - å bruke riktig vaskemiddel.

Rengjøring en akryl badekar med hele familien

Rens improviserte betyr

Når huset er ikke egnet for kjemiske bad, kan du bruke midler på hånden. En av disse er vin eddik.Han klarer med flekker og rust.For å rengjøre akryl badekar, er det nødvendig å fukte en klut i eddik og gni på grus sted, kan det vaskes av etter noen minutter.På samme måte, ved innvirkning av en fortynnet sitronsaft eller sitronsyre.

kan også bruke vanlig såpe eller dusjsåpe.For større effekt kan fylles med varmt vannbad, fortynnet deri eller såpe gel og la det stå en stund.Når vi kommer ned i vannet og vaske badet, og tørk deretter med en tørr klut.

Hvordan du rengjør akryl badekar

Fjerning av kalk fra vannet (vann stein)

Med denne typen forurensning er ikke så lett å håndtere som med andre.For effektivt å kvitte seg med kalk uten å skade belegget bad, er det nødvendig å ty til en enkel, men svært effektiv måte. Denne metoden er veldig bra, men det bør ikke brukes mer enn en gang i året.

  1. Hell i badekaret med varmt vann.
  2. Hell eddik flaske og mix.
  3. Etter 10-12 timer for å skylle og tørke med en svamp bad.
  4. å skylle og tørke.

Eddik kan legge til brus.

Hvis du ikke kan vente så mye tid, kan du bruke spesielle rengjøringsmidler eller fortynnet i et glass sitronsyre er 1: 2.Da svampen legges til løsningen av kalk, venter i ca 10 minutter, og gjenta prosedyren og forsiktig begynner å tørke smurt sted.Etter skyllevann.Det er imidlertid neppe den måten å hjelpe, hvis lag av stein er stor nok.

Rengjør kalk fra vann ( vann stein) på badet

Rust

akryl ikke rust, men rust flekker fra å strømme fra springen, er en alvorlig trussel mot badekaret. For å unngå dette problemet, kan du bruke alle de samme sitronsyre.Behandlet på denne måten badoverflaten vil forbli snehvite løpet av uken.Clean granat en gang i måneden som et forebyggende.

Hvis yellow ikke forsvinner, så er det nødvendig å bruke spesielle rengjøringsmidler.

Desinfeksjon

akryl bad i denne forbindelse, er det ingen problemer, fordi harpiksen ikke er utsatt for soppangrep og mugg. Men fra tid til annen er det nødvendig å desinfisere, for å beskytte seg selv og sine kjære fra farlige bakterier.For dette badet fylt med en fortynnet desinfeksjonsmiddel kompatibel med akryl og la stå i 10 minutter, er denne gangen nok.Etter grundig skyll med vann.Nå, mikrober ikke true helsen.

Hvordan fjerne riper

stor fordel av støpte akryl er muligheten for deres restaurering. Hvis overflaten er riper, kan den elimineres ved hjelp av den minste sandpapir.Og for å gjenopprette sin tidligere glans polering lim gni.

I tilfelle av mange små tsarapinok kan søke følte.Det er nok å overskrive den skadede delen av dette materialet, og et bad vil igjen se ut som ny.

man følger de grunnleggende regler for vedlikehold av akryl, kan du forlenge batterilevetiden for år.Det viktigste - husker hva kan vaske akryl badekar, samt regularitet for rengjøring, og deretter din bad vil beholde sin glans og hvithet, og vann behandlinger det vil ta bare en glede!

Pure akryl badekar
instagram viewer