Build Daily

Barnehage

August 12, 2017 18:06

Designe et barnerom for en jente.60 bilder av design innovasjoner

click fraud protection
Artikkel Innhold:
  • Viktige faktorer designe et barnerom
  • Reguleringsplan barnerom for en jente og gutt
  • Design et barnerom for jenter fra 1 til 3 år,rom med balkong.Fotoprosjekt
  • Design et barnerom for jenter fra 3 til 5 år med balkong .Fotoprosjekt
  • Design et barnerom 12 kvm.m. for jenter 4 år .Bilde prosjekt
  • Barnas rom for en jente med inndeling i soner med en partisjon.Fotoprosjekt
  • stilig design barnerom for to jenter.Bilder vellykket prosjekt
  • Lyse barnerom for en jente i skandinavisk stil .Fotoprosjekt
  • Design et barnerom for kreative jenter.Bilde prosjekt
  • Barnas rom for en jente med en uvanlig design .Fotoprosjekt
  • Design et barnerom for en tenåringsjente.Bilder av designprosjektet
  • ungdoms rom jente på 16 år.Et rom i et high-tech

Viktige faktorer designe et barnerom

Barnerom - en privat plass litt husmor.Når du foretar et rom for voksne bør følges ikke bare sine egne ideer om interiør, men også ta hensyn til barnets interesser.Det er derfor en bedre avtale dekorativ design med barnet.

Reguleringsplan barnerom

funksjonell tilnærming til organisering av plass vil bidra til å skape interiør av høy kvalitet, der barnet vil være interessant.Når ordningen er nødvendig for å gi et arbeidsområde, et sted å hvile (dobbeltseng), garderobe, spillet plass.For å begrense mulig å anvende en rekke skillevegger eller bare begrense komponovaniem møbler.Dele rommet i soner barn kan være, og med hjelp av midlertidige elementer.

sittegruppe anbefales å gjøre ut i den blå-grønne toner.Det krever ikke mye lys.Legg merke til fraværet av traumatiske elementer.

arbeidsplass egnede gule og oransje nyanser - fargene på kreativitet.Ta hånd om dekning og funksjonalitet av alle elementer.

gaming plass bør påta seg fullt handlefrihet.Det ville ta skap og skuffer for oppbevaring av leker.Rosa og røde farger vil bidra i utformingen.

Design et barnerom for jenter fra 1 til 3 år, kombinert med en balkong

tilgjengelighet innglasset balkong gir deg mulighet til å utvide området for gaming plass, sparer plass i rommet.Det var på balkongen på barnet vil være komfortabel titting og tegning, for å utføre gymnastikkøvelser og legge leker.For å opprettholde lyset i kveld på balkongen er det nødvendig å holde lyset.

Merk interiør: det er ikke overlesset med funksjoner.Bare hovedfargepaletten som brukes i utformingen.Tegningene på bakgrunnen og i harmoni med hverandre på kabinettet.Poenget her er at den ene veggen er foret med hvit bakgrunn, hvor et barn lett kan lære å tegne.

desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki2 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki3 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki4 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki5 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki6

Design et barnerom for en jente 3 år.Bilde

Design et barnerom for jenter fra 3 til 5 år med en balkong

Dette rommet er eksklusivt innredet i pastellfarger.Pink er den primære, og resten - i datterselskapet.Alle møblene er svært funksjonelle, enkle linjer og rettet.Tegninger på veggene stylet i en naturlig stil, og la barnet til å lære å tegne representanter for fauna og flora.Flere små bord tillate deg å engasjere seg i ulike typer kreativitet.
sett med skuffer i skap tillate systematisere noen leker på vilkårlige kriterier.

Dressing området tas ut separat.Rommet har god plass for avslapping og kreativitet.

desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki7 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki8 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki9 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki11 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki12 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki13 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki14 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki15 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki16

Interiørdesign barnerom for 4-5 år jenter med tilgang til balkong.Bilde

Design et barnerom 12 kvm.m. for jenter 4 år

Dette rommet minner om en ekte moderne kontor, tilpasset barns behov.Den viktigste fargen på rommet - hvit.Det er visuelt utvider plass og bedre belysning.For å gjøre bruk av tegneserie stiliserte elementer og fantastisk natur.

møbler er gruppert i henhold til de viktigste områdene, som er godt synlig grensen.Enkelhet og funksjonalitet - den viktigste prinsippet for organiseringen av barnehagen.Det er ingen overflødige elementer, og hele blandingen ut lyd og harmonisk.

desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki17 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki18 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki19

Design et barnerom for en jente på 12 kvmBilde

Barnerom for en jente med inndeling i soner med en partisjon.Prosjekt Photo

Dette rommet tillater deg å skille mellom personlige plass av de to barn i ulike aldre.Art Nouveau er designet for de eldre jentene, sone utforming for den yngre mer klassisistisk.For å gjøre utvalgte varme brunt og sand toner med nyanser av mørk grønnaktig.Faktisk er to helt annen plass i rommet.

stilig design barnerom for to jenter gjort av hensyn til deres utvikling: senior arbeidsplass ser solid, og for yngre utvidet gaming plass.Dekorative gjennomskinnelig partisjon passer inn i det store bildet.

desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki20 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki21 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki22 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki23 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki24

Photo barnas soverom med inndeling i soner

stilig design barnerom for to jenter.Bilder vellykket prosjekt

Room er en kreativ workshop tilrettelagt for maling og håndarbeid.Lyse og kontrasterende farger (gul på blå) provosere en bølge av kreativ energi og stimulere til utvikling av fantasi.I et slikt interiør kan ikke tenke mønstre.Vertinne vil bare akseptere ikke-standardiserte løsninger.

Stoler transformatorer tillate å bruke dem som et spill element.Mye av horisontale flater som er ment å utfolde kreative elementer.Sliding partisjoner kan brukes til midlertidig reguleringsplan.

desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki25 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki26 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki27 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki28 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki29 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki30

Photo Barnerom for to jenter fra School of reparasjoner

Bright barnerom for en jente i skandinavisk stil

Detteroom to hovedfarger - hvit og blå.Deres nyanser gi rommet rigor og skape effekten av å utvide plass.Lukkede skap brukes til oppbevaring av klær og åpne hyller designet for en rekke leker.Studie håndverk vises i et eget område.

klassisk lysekrone over sengen generelle interiøret legger soliditet og voksen.Nøysomhet er straffet med mindre flerfarget teppe av varme materialer: den kan bevege seg fritt rundt i rommet, og skaper et lekeområde.Alle lekene er trygt gjemt i et lukket kabinett som skaper en ekstra ordre i illusjon.

desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki31 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki32 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki33 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki34 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki35 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki36

Design et barnerom for kreative jenter.Fotoprosjekt

I ungdomsårene, alle håpe på originalitet og egenart.Vi presenterer en uvanlig interiør, der tenåring vil føle deg komfortabel og rolig.Originaliteten i sammensetningen er svært attraktiv for tenåringsjenter som ønsker å skille seg ut fra sine jevnaldrende.

brukes kun tre farger: gul, hvit og svart.Deres sammensetning gjør at du kan finne de opprinnelige motivene for å dekorere rommet og skaper en energisk atmosfære.Speilet lys gjør konverteringen element i en rett linje, og gjør situasjonen veldig interessant.

desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki37 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki38 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki39 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki40 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki42

Stilig og moderne ideen om et barnerom.Bilde

Barnerom for en jente med en uvanlig design

Interiøret er dempet grå toner, og skaper en avslappende og beroligende atmosfære.På de kreative naturen elskerinne viser bilder på vegger, gulv og uvanlige elementer.I dette rommet er en tenåringsjente tydelig avslappet og komfortabel.Dette er et sted for ensomhet og refleksjon av det evige;Det kan være - selv kjærlighet.

Parkett overraskende i harmoni med taket, som vises dekket med planker.Sengeleie for minnes orientalsk baldakin, og er designet for høy kvalitet helligdager.Varme farger er brukt for utsmykningen av soverommet.

desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki41 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki43 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki44 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki45 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki46 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki47 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki48

Design et barnerom for en tenåringsjente.Bilder av designprosjektet

Selv i den klassiske stilen du kan legge rosiner, snakker på karakteren av den enkelte.Dekorative abstrakte paneler på veggene er laget i motsetning til kontoret tabellen.Putevar og gardiner pryd harmoni.Rommet har en masse belysning elementer av ulike formfaktorer, fra gulvlamper til moderne etterligning av de gamle lysene.

uvanlig sted for forretningsreisende og fritids plassert på balkongen: hengende hengekøye stol, kan du øve ulike aktiviteter.Balkong er en organisk forlengelse av barnehagen.

desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki49 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki50 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki51 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki52 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki53 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki54 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki55

Barnerom for en jente på 12 år.Bilde

ungdoms rom jente på 16 år.Et rom i stil med hi-tech

Dette rommet er uvanlig for farge design: den grunnleggende tone her setter mettet grå.Det eneste unntaket er nøkkelen til den gule veggen i nærheten av sengen.Bilder fra filmen "Avatar", skrevet på veggene, gi ekstraordinære personlighetstrekk vertinne.Rom for tenåring uvanlig og unikt.Det skapte sin egen unike verden, sikkert Guardian elskerinne fra påvirkning av ytre faktorer.

Tunge mørke gardiner sikkert beskytte plass fra de naturlige stråler.Kunstig belysning er ujevnt fordelt, med vekt på atmosfære av mystikk og mysterium.

desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki56 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki57 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki59 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki58 desizhn_detskoy_komnaty_dlya_devochki60

rom design for en jente på 16 år.Bilde

instagram viewer