Build Daily

Ulike Artikler

August 12, 2017 18:08

Hvordan forberede den gamle leiligheten for vinteren

click fraud protection

Hvordan forberede den gamle leiligheten for vinteren Det i kalde vintersesongen i leiligheten eller huset var varm nok til å ha et varmt batteri.Dersom bolig ikke er isolert, da kostnadene for kommunale tjenester vil øke betydelig.Derfor bør du grundig forberede seg til vinteren og bruke komplekse verk, slik at for å holde varmen i leiligheten.

å forberede den gamle leiligheten for vinteren trenger du:
- damp tette materialer;
- isolasjonsmaterialer;
- flere dører;
- silikon eller glass.

en for å holde varmen i leiligheten, ta vare på isolasjon av vegger, gulv og tak.Hvis du bor i en leilighet høyblokk, skyv den interne driften.Vil passe en flat isolerende materialer utenfor bygningen ikke tillater avdeling for arkitektur og byplanlegging.

2 For intern isolasjon, fjerne alle dekorasjon materialer, zashpatlyuyte vegg obtyanite deres damp isolerende materiale over make isolasjon.Isolasjonsmaterialer som er presentert i feltet av handel i et bredt spekter.Velg de som vil ta bort den minste av din stue.Bulk materialer egnet til å produsere den ytre isolasjon, men på grunn av det faktum at høyhus, er det uakseptabelt, bruke isolasjon for ombygging.

instrumenter
Widget fra SocialMart

3 På varmeovner feste gips og gjøre endt arbeid.Ikke glem at isolasjonen av veggene skal være like varm og gulvet til taket.Dette er ikke nødvendig i så fall, hvis du bor i de midterste etasjene, over deg og oppvarmede leilighetene er under deg.Tett gapet ved hjelp av en tetningsmasse.Derevoplitu ekstra seng eller teppe.

4 Etter nyte en oppvarming av vegger av vinduer.Den dyreste alternativet - er å bestille en trippel-vinduer.Hvis du kommer til å investere mye penger, kjøpe en silikon, og lukk opp alle sprekker, plugge boksen med en varmende tape og forsegle med tape eller papir.Hvis du bor i et gammelt hus, og deretter fjerne vinduskarmer og Isoler hulrom under dem.Noen ganger selv det er nok til å holde varmen i leiligheten, siden husene bygget under Khrusjtsjov, under karmer er hulrom som når du fjerner vinduskarmer kan repareres med mineralull.

5 Hvis leiligheten har en gammel varmesystem, erstatte det.Gjør erstatningsrøret og batteriet før du bruker maleri og dekorere veggene i isolasjon etter ferdigstillelse av arbeidet.Dette kan gjøres ved hjelp av eksperter fra bolig avdeling.

6 Hvis du har muligheten til å sette inn de doble dørene.Dette vil tillate å bevare den varme luften i leiligheten, spesielt hvis leiligheten ligger i de nedre etasjene, og familien har barn i skolepliktig alder som er stadig på farten og har mange venner, stadig kommer og går.

7 Integrert isolasjon fungerer vil tillate deg å spare 50% av varmen i den kalde årstiden.

instagram viewer