Build Daily

Dacha

August 12, 2017 18:05

Ovner for å gi lang brenning - oversikt over hovedtyperog produsenter

click fraud protection

problem å varme et hus på landet av interesse for mange, og valgene er mer enn nok.Anbefalinger funnet forskjellige, men de gjelder hovedsakelig valg av type drivstoff som brukes nyanser.Alt annet - makt, type og lignende - dette er detaljer.

I prinsippet et privat hjem for å finne en passende modell er ikke så vanskelig, gitt det enorme utvalget av varmegeneratorer.Men om alle råd "av folk erfarne og kunnskapsrike" hyttefolk komme godt med når du tenker på noen punkter?

  • tre-ovnen Hage arrays følger ikke med gass.Kanskje et sted og det er assosiasjoner til motorveien, men det er et sjeldent unntak.Bruk av ballonger for mange er ikke en vei ut, fordi ikke alle vanlige sommeren innbyggere (spesielt pensjonister) har en egen "auto".
  • E / Catering organisert nesten overalt, men i distriktene er det ofte et problem - racing, diskré kirkesamfunn, og selv banale trådbrudd.
  • Mange anbefalte varmeovner har noen detaljer i drift - litt tørket luft (E / reflektorer), andre kan ikke være uten tilsyn i lang tid (gass / utstyr) og så videre.
  • Nesten alle hyttene har små dimensjoner, så det er ingen mening i å kjøpe enheten "under" varmesystem.Vanligvis er problemet at det er nødvendig å varme opp et enkeltrom - oppvarming alle utførelser omtalt her.

Om ovner Lange brenn å gi den informasjonen som finnes, dessverre, ganske sjelden.Men med hensyn til bygging av sporet og villaen en forbedret versjon av den legendariske "ovner" passer godt med.

Funksjoner av

ovn brennkammer kvalitet forseglet, og regulerer tilførsel av luft inn i det, kan du forsinke forbrenningen.I dette drivstoff (dette tømmer) spaltes i komponenter slik som en gass (pyrolyse) og koks.Derav annet navn for slike ovner - gassgeneratorer.Firebox selv er laget av to "speed".I det nedre kammer er det en langsom forbrenning i det øvre - forbrenning nedbrytningsprodukter.Følgelig, er effektiviteten av slike ovner meget høy, og brenntiden for en "bokmerke" en betydelig brennstoff.




Finsk - støpejern - komfyr - til - hage

Fordeler og ulemper

er nok å påpeke at den største fordelen med lange brennende ovner som ikke trenger å stadig kjempe med hvor du skal få drivstoff.På hvert sted sikkert funnet noe for å brenne gress og grener - det selvlagde "ovn" eller metall fat, selv om noen gjør det uten dem.Men det faktum at hytta brenne rusk faller hele tatt - det er et faktum, som en vanlig etter ankomsten av ferierende til området må forholde seg til rengjøring av territoriet.I tillegg designkonseptet noen modeller som gjør dem egnet for matlaging (en slags "komfyr med tre").

«Mindre" er veldig relativt - liten oppvarming området.For et hus på landet er det irrelevant.

Det finnes flere typer lange brennende ovner.Men de fleste av dem installert i landet huset er neppe tilrådelig på grunn av størrelsen og prisen på produktet.For mindre bygninger lys nok billig, beskjedne størrelsen på ovnen, som vil varme huset under oppholdet i det vert.Selvfølgelig, de som bor i området året rundt, i den imponerende struktur, i flere rom (og enda etasjer), kan de ikke komme, men selv da må du ha en samtale med hensyn til oppvarming av private boliger.Dette er noe annet tema.Derfor begrenser vi oss til bare en kort beskrivelse av liten størrelse og forholdsvis billig ovn for utspørring.

Professor Ovner Butakov

omtale

modeller på produkter av utenlandske gjorde ingen sans for å stoppe, hvis bare fordi det for dem vil måtte betale fra 39 000 og flere rubler.De er lite sannsynlig å være interessert i "vanlige" sommer bosatt.Derfor vil det være nok bare å liste noen arter aggregater som forekommer i vårt marked - «Enbra», «EDILKAMIN» og andre.Men

komfyr innenlandsk produksjon (for eksempel en serie av ovner "Profesor Butakov") er ganske rimelig, og er perfekt for små-byen bygninger, hva er de fleste av våre villaer.

«Matrix»

matrise 100 Den billigste modellen i denne serien - "hundredel" (100 matrix).Numerisk symbolet angir hva "kvadrering" det er i stand til å varme opp rommet effektivt på en enkelt fane for 7 - 8 timer.Chimney vises avhengig av beliggenheten - eller bakover, opp eller ned.

Top panel brukes til matlaging.På døren - glassinnsatsen, noe som gjør det mulig å overvåke og styre forbrenningsprosessen.I prinsippet en liten hage som er ganske nok.

Pris - 5360 rubler.

«Top Model»

topp Series 140-300 av ulike modifikasjoner.Kjennetegn tilnærmet lik.Funksjon som ved den øvre overflate av huset har en åpning konveksjon.De gir en strøm av oppvarmet luft inn i rommet.Hvis det i tillegg til å kjøpe en kjøler, så denne ovnen vil varme og tilstøtende rom.

Pris (avhengig av serien) - fra 9850 til 18 840 rubler.

Det er mange som ikke er mindre vellykkede nasjonale modeller - "Ermak" (fra 4 640 rubler), "Normal" (fra 6890 rubler) og flere andre.

til landet vårt hus, den russiske ovn - det mest aktuelle alternativet.Som sine evner og verdi.

Nyttige tips for

  • hage er fin, en av de billigste modellene, siden spørsmålet om ekstern chassis design på agendaen, som regel ikke.Og hvis du senere ønsker å forbedre design, er det lett å gjøre på egen hånd.Den "sheathe" ovn, er en god vert alltid der.
  • I slike ovner bør ikke legge rå drivstoff, siden deres effektivitet er kraftig redusert.

instagram viewer