Build Daily

Dekorasjon

August 12, 2017 18:07

Blinds i innlandet bilde

click fraud protection

Gardiner og forheng er rik på historie.Deres første forfedre dukket opp et par tusen år siden. Hver æra innebar bruken av gardiner.I middelalderen vinduene var dekorert med biter av tøy, og i barokken på moten drapere.Det er ingen tvil om at gardinene ikke bare gjøre huset mer komfortabel, men også for å skape en viss stemning.Selv de mest kjedelig rom kan gjøres lysere ved hjelp av de originale gardiner, sengetepper, dekorative puter.

gardiner bilde
Gardiner Gardiner bilder

hjelpe endre formen på vinduet, visuelt heve eller senke taket.Draperier, pelmets, volanger og andre detaljer - viktige hjelpere i transformasjonen vinduet.

gardiner bilde
Gardiner bilder

Eksperter identifisere to hovedretninger i utformingen av gardiner.Den første - en klassiker.Det forutsetter en tradisjonell design med en rekke ornamenter og detaljer.Den andre, mer vågal, kan du leke med farger og former.

gardiner bilde
Gardiner bilder

interessant nok såkalte franske gardiner.Deres lengde er det dobbelte av høyden av vinduet og vindusbredden er bredden av en dronning.Gardiner samles i folder og ujevnheter er delt inn i seksjoner ved hjelp av ledninger.

gardiner bilde
Gardiner bilder

ikke gå ut av mote klassiske gardiner med gardiner av silke, fløyel, billedvev, gull brokade og dekorert med dusker, frynser, snorer.Nye varianter av gardiner innredning "antikke".

gardiner bilde
Gardiner bilder

Bemerkelsesverdig romerske persienner .De sydde på feil side snorer med jevne mellomrom.Når gardinene er stigende, de kommer bretter horisontalt.Roman nyanser kan være laget av noe stoff, det kan du justere strømmen av lys inn i rommet, og skaper forskjellige draperi.

gardiner bilde
Gardiner bilder

Ikke mindre interessant folder - tekstiler persienner, der i stedet for solide spiler brukt plissé.Administrere hjelper blind snor eller kjede.Tredd på en snor stoff folder kan senkes og heves til enhver høyde.Plissert passer perfekt til vinduene i komplekse former: semi-sirkulære, trekantet, med skråkanter, buer, etc.Plastisitet vev gjør det mulig å gjenta form av en hvilken som helst av vindusåpningen.

gardiner bilde
Gardiner bilder

funksjonelle og dekorative mulighetene er tilnærmet uendelige plissert.Det er trygt å eksperimentere, og skaper en rekke ulike alternativer.

populære japanske gardiner: klut dekket med et glidende panel.Men de ikke legge opp, og flytte langs vinduet som en skjerm eller panel.Japanske gardiner kan trygt brukes i minimalistisk interiør med overdådige møbler og uvanlige tilbehør.

gardiner bilde
Gardiner bilder

Hvis du elsker det eksotiske, har du sannsynligvis vil like bambus gardiner tett sydd bambus pinner.

gardiner bilde
Gardiner bilder

de er kontrollert av kabel: bølge pinner er samlet og nedbrutt.Bambus gardiner som er aktuelle i interiøret på landstil.

gardiner bilde
Gardiner bilder

Hells - innredning ideer
Gardiner lambrequins: luksus og storheten
skjuler i interiøret: prakten Dyr i hjemmet
julekranser: dristige ideer for å dekorere en leilighet eller hus
Bakgrunns linkrusta: funksjoner, ytelse og dekorative muligheter
instagram viewer