Build Daily

Barnehage

August 12, 2017 18:06

Designe et barnerom med tapet for en tenåringsgutt 7-11 år

click fraud protection

Bright, dynamiske barnerom designet for en tenåringsgutt .Hovedfokuset i utformingen er gjort på guttens entusiasme for den mytologiske helten - Spaydermenom.Det var han som, utrolig størrelse Spiderman, ser på innkommende fra motstående vegger.

Reparasjoner i barnehagen for gutter 7-11 år gamle .Bilde 1

reparasjon i barnehagen for gutter 7-11 år gamle.Bilde 1

rom har tre funksjonelle soner: sove, jobbe og sport.

soverom har en romslig seng, et nattbord med lampe og en gulvmatte.Motley, ukomplisert teppe fargelegging i harmoni med den lyse gul seng.Spider-Man sitter på nattehimmelen, som om vokter den sovende gutten.

Photo veggen i barnehagen for en gutt .Bilde 2

Photo veggen i barnehagen for en gutt.Bilde 2

Og i morgen, våkner opp, ser tenåring gjennom veggen barer Spider-Man, svever over den enorme byen.Bildet av denne superhelt er fristende å tenke på de overnaturlige makter mann;om hva som kan oppnås gjennom hardt arbeid.Hans gjerninger og handlinger motivere gutter til å trene sine muskler, for å overvinne vanskeligheter for å oppnå betydelige resultater.

Design -prosjekt for en gutt barn 9 til 10 år .bilde 3

design prosjekt for en gutt barn 9 til 10 år.Bilde 3

nærheten av vinduet, på et lavt podium, er et arbeidsområde.Bakgrunnsbelysning, montert podiet i panelet, ikke bare klart skiller dette området fra resten av rommet, men du kan også gjøre stor ekstra belysning i overskyet vær eller skumring.Praktisk svingstol på hjul, hvite skap og gardiner bidra til å skape et forretningsmiljø.Dette interiøret er ikke bare konfigurerer en arbeidsgruppe humør, men lærer tenåringer til ryddighet og renslighet.

Interiør design for en gutt barn 7 , 8 , 9 år med et podium .bilde 4

Interiør design for en gutt barn 7, 8, 9 år med et podium.Bilde 4

Veggmalerier på veggene her er den mest gunstige løsningen av interiøret.Etter en stund, vokser gutten opp, han vil endre interesser og hobbyer.Og Mural lett kan erstattes på den andre siden av rommet eller plassere en helt ny måte.

Må se:

  • Interiør barnehage for en gutt
  • barn for to jenter
  • Nurseryfor gutten.Design ideer
  • hvor du skal begynne reparasjoner i leiligheten
  • 12 designideer Barnerom
  • Installere plast vinduskarmen
instagram viewer