Build Daily

Reparasjon Av

August 12, 2017 18:06

Beregning av antall fliser , keramiske fliser for bad renovering

click fraud protection
beregningen av flisene
  • Mål område av rommet
  • metodevalg flislegging
    • Standard
    • Diagonal
    • Legging offset
    • Parkett
    • modulær metode
  • prosedyre for å beregne antall brikker
    • Floor
    • Wall
    • diagonal
    • Tilleggselementer elementer~~POS=HEADCOMP
  • natur og kvaliteten på overflaten
  • fliser
  • størrelse lim typer
  • Eksempel beregning
  • beregning av hvor mye fugemasse for fuge

i situasjoner når legging fliser vil være degalene, er det vanskelig å forutse alle fallgruvene.Svært ofte må forholde seg til mangel på materialer.Grunnen til dette er flisen kampen med slurvete arbeid, behovet for å trimme den til ønsket størrelse og få hevet deler toalett og bad.Og det er ikke å nevne det faktum at slimhinnen er ofte nødvendig å opptre i samsvar med mønsteret ordningen.

Men ikke gi opp, fordi det er viktige faser av det forberedende arbeidet.De vil spare deg kostnadene for materiell og tid.

Det første er nødvendig for å beregne antall brikker for fôr.Å ha plassering ordningen basert på faktiske størrelser, definerer du den eksakte området under foring.Når du kjøper velge antall brikker med en margin på 10% av den beregnede området.Denne mengden ledig materialet vil absolutt ikke overflødig og kan være nyttig i fremtiden hvis behovet erstatte lagt spor eller trenger å være et klart mønster for å velge baderomstilbehør å matche veggene.

måler arealet av rommet

Våre beregninger på volumet av kjøpene starter med et bad målinger.Rulett i hendene og fjerne høyden på veggene og størrelse gulvet.Air på en topp sjelden firkantet form, vanligvis rektangulær.I det første tilfellet vil det være nok å måle lengden av en enkelt vegg, og den andre - under to.Beregning av verdien av rommet omkretsen multiplisere det til høyden av veggene for å få det totale arealet.

Fra området av hele rommet vil bli trukket dimensjoner for døråpninger, vinduer, avtrekk og arealet av veggen som lukker et bad.Hennes måte er å sette i det minste, men nå kan du feste veggmonteringsprofiler på nivå med øvre kant.

Mål bad

Hvis rommet har en tilpasset form og den har en nisje, buede vegger og søyler skal alle elementene måles separat. Vi trenger ikke å oppnå nøyaktige verdier av sitt område, for å bestemme strømmen av frontmaterialer er tilstrekkelig grove anslag.Totale flate til rektangulær faste partier av veggene legge dimensjoner av elementene i kompleks form.Resultatet trenger vi å runde av på en ny måte.

fokus på resultatene av målingene, gjør vi en skjematisk plan bad.Enten med kontoen sin kan vi be designere til å simulere prosjektet, som viser det ferdige utseendet på rommet etter fôr.Om ønskelig kan det vise plasseringen av VVS, møbler og andre interiørelementer.

Valget av flislegging

Avhengig av hvilken metode for legging av keramiske fliser kan endre materialflyt og hastigheten på arbeidet. Velg riktig metode for du kan fra alternativene:

  1. Standard;
  2. Diagonal;
  3. Spaced;
  4. Parkett legging
  5. modulære stabling

du trenger fôr metode velge forsiktig.Ikke alle av dem er egnet for fliser med en bestemt retning av tegningen.Nå la oss se nærmere på fordeler og ulemper ved hver.

legging

Standard

utbredt metode for fôr som gulv og vegger.Foruts legging fragmenter jevne horisontale og vertikale rader felles til felles.En viktig forutsetning for nøyaktig plassering - denne samsvarsnivået horisontalt og vertikalt.For dette sjekket rett vinkel trekant, og at avvik fra de vertikale og horisontale bygge nivåer.

standard måte å lime rektangulære og kvadratiske fliser, kommer det også godt med når du installerer større fliser.For en rikere utforming kan foldes ut av fragmenter av et konsentrisk mønster eller annenhver rad av forskjellige farger.Den aller måte enkelt å bruke og sparer en anstendig mengde tid. Men på samme tid, har ulemper:

  • metoden er kun egnet for flis uten sømmer og regelmessig form;
  • Krever fri for feil og toning av platetykkelsen;
  • mønster fôr vil bli noe ensformig.

du ikke vil være vanskelig å oppnå et godt resultat med en standard installasjon, hvis du følger en jevn sømmen mellom radene, og justere vertex vinkler av nabo skiver.

den vanlige måten

Marshall fliser på veggen, anbefaler vi fra andre rad horisontalt, med fokus på nivået av fast sjømerke.Så alle etterfølgende radene blir lagt ut flatt, og fragmenter i krysset med gulv og tak i tilfelle uregelmessigheter kan trimmes.

legging i en standard måte

Diagonal

Som navnet serie av fliser vil stille opp på en diagonal med en skråning på overflaten på 45 grader.På grunn av denne foring strekker seg visuelt avstanden mellom de plane vinkler.Når en diagonal retning rader visuelt innrettet ikke-vinkelrett på hverandre til vegger og gulv.

metoden er ikke så enkelt som det forrige, det betyr nøyaktig landing i samsvar med tilt vinkel og trimme en stor mengde materiale i nær-veggen områder.Legging diagonalt tar mer tid enn andre metoder.

Den type mur kreve utvikling av nøyaktige ordninger, tar hensyn til den faktiske størrelsen på fliser og vegger.Alle fliser må være av samme størrelse, på ansiktene har projeksjoner og chips.Rasjonelt å foreta et valg i favør av kvadratiske fliser med denne metoden for installasjon.

Diagonal legging metode

For enkelhets skyld er den første raden av slimhinnen plassert i en standard måte.Det satt fliser av rektangulær form med en lengde som er lik diagonalen av de firkantede stykker av hoved clutchen.I en serie av rektangulære stykker av hypotenusen sette ned trekantede halvdeler av kvadratiske fliser.Fra deres rekker vil bli bygget av faste plasser, en etter en.Det er viktig å jevnt slutte seg til kantene av nabo brikker til sine toppunkter ligge på en rett linje.Sammenlign horisontalitet og vertikalitet av serien nivå og korrigerer limte fliser hvis nødvendig.

Diagonal justering metode for legging

Påføringsmetode serie

Spre rekker på to måter:

  • i skråningen.I dette tilfelle er det lett å forlate den ene siden, og til å avvike fra den vinkel på 45 grader.Utsett ikke deg selv flisen på en slik måte, hvis du ikke er en erfaren tiler.
  • horisontalt.Denne metoden er enklere, og du vil ikke være vanskelig å korrekt plassere bitene av fôr.Bare utsette de horisontale og vertikale vinkler for hver i en rett linje.

Legging offset

Klar mønster overflaten etter et slikt fôr ligner en murvegg. Det ville være svært hensiktsmessig dersom du har valgt materialet med en bulk overflate, stilisert naturlig stein eller tre. Denne metoden er anvendbar generelt en rektangulær flis, men i tilfelle av firkantede fragmenter vil også se naturlig.

Plassering fliser på prinsippet om murverk vil se like bra både på veggene og på gulvet.Det er ønskelig å velge materiale ensformig for ham.

Stabling med offset
Legging fliser med forskyvning

stabling, som i tilfellet med den konvensjonelle metoden, utføres horisontalt fra andre nederste raden.Hovedtrekket i ferd med legging vil følge en forutbestemt bredde av skjøten mellom flisene, for ikke å få altfor bred en åpning i veggen.

Legg neste rad i forrige med den betingelse at sømmen av lavere parring brikkene falt på midten av den øverste raden av faste rektangler.Legging det ville være best å starte fra midten for å justere den nederste søm i midten av flisen.

Parkett

Siden paneling foret måte sterkt minner om mønsteret tregulv, er det mer hensiktsmessig for gulvet.

på et vertikalplan for å gjenta dette for å være problematisk, og sideveggene er bøyd på en slik visuelt bilde.

karakteristisk mønster spredt, kun ved hjelp av en rektangulær flis.Effekten av det vil være mer levende hvis ornament vil kartlegge igjen to typer forskjellige farge plater.

Parkett legging møter 2 typer:

  1. Normal fiskebein, hvor radene er sikksakk;
  2. Fiskebein å feste, hvor grunnleggende flisene er lagt ut rundt en liten firkant.

bestemt mønster parkett legging flott rom der veggene er sluttet ikke i rett vinkel eller har en kompleks form. mest egnet for en slik flis mønster med tekstur av tre, varme farger eller kontrasterende kombinasjon plate av svart og hvitt.I ordningen med overfor "et fiskebein feste" vil bli tatt godt vare mer mettede og mørke farger.

prosessen gjennomføring parkett legging er noe som ligner på legging av diagonalen.Det vil være nødvendig å kutte hele stykket av en linje trukket fra hjørnet til midten av de motsatte sider av rektangelet.Fra de resulterende stykker dannet en likesidet trekant.Etter å ha fått det nødvendige antall slike trekanter, setter vi dem til veggen.Så vi får første rad, på toppen av som lå ut neste sikksakk.

bekvemmeligheten av et slikt oppsett i en liten mengde avfall.Ved å kutte generelt vil det være nødvendig å ty mindre hyppig enn i andre tilfeller.

Parkett legging av fliser
parkett legging
økonomisk parkett legging

modulær metode

modulære stabling grunn av det store antall komponenter gjør det indre av et lite bad mer detaljert og rik. Tegninger moduler kan kaste i komplekse geometriske figurer, fargerik mosaikk eller til og med et helt bilde.For å dra nytte av den ledige plassen i rommet og bringe dem kreativ element, anbefaler vi å ty til hjelp av designerne på arrangement bad.De vil designe for deg individuelle design.

Men du kan utføre arbeidet på den modulære stabling uavhengig, med fokus på de ferdige kortene.De kommer i sett for montering av modulen og selges i spesialforretninger fliser.

Modular metode

Under oppkjøpet modul av komponentene må styres av en nøyaktig diagram. Dimensjoner på fliser med ulike mønstre og farger som skal vises i planen så tett som mulig.Når du bygger vil du absolutt trenger å sette under hjørnene i trekanten, og strengt holder seg til bredden på alle sømmene.

imitasjoner modulære forsamlinger tilby deg eliminere behovet for å telle alle selv.Deres fremsiden har allerede et modulært rutenett av dekorative elementer.Det er et stort sett med mønster oppsett og stiler, slik at du er begrenset i valg vil ikke bli.

prosedyre for å beregne antall brikker

I beregningen av forbruksmateriale er det viktig å nøyaktig definere området for å være lukket fliser.For dette beregnede gulvareal og vegger og er fratrukket alle områder der brikkene ikke er plassert: deler av veggene i badekar og dusj, dør- og vindusåpninger, ventilasjonsåpninger.

Ved beregning av gulv og vegger av uregelmessig form betinget dele dem inn i porsjoner i form av en kombinasjon av enkle geometriske former: trekanter, rektangler og trapeser. beregning separat areal, legger de opp og rundt i en stor måte.

For klarhet og bedre forståelse av plasseringen av fragmentene i et fremtidig ordning med legging, gjør det målestokk.Raschertite mønstret grid å se hvor mange faste brikkene vil bli lagt på veggen, og hvor de bør trimmes.

beregningen

etasje

forhånd fremover gulvareal, er det best å runde opp så mange som i kvadratmeter den resulterende figuren.

For eksempel resultatene av målingene vi har beregnet at gulvet er 8 m2.Når du velger fliser, du bor på flisene firkantet form med dimensjoner på 35x35 cm. Arealet av et slikt fragment vil være lik 0,123 m2.Vi forventer at antall fliser fragmenter, som deler et felles område på 0,123.mottatt totalt 65 stykker.

Beregning av antall gulvfliser

vite at hele antallet fragmenter i lengden ikke passer og uunngåelig trimming, og legger til den resulterende mengde aksjer i 8-10 prosent, for å ha en reserve.Tatt i betraktning den beregnede volumet av materiale vi oppnå som et resultat av 71.5.Avrundet til nærmeste hele antall brikker, og som vi ser, for gulv, trenger vi 72 fliser.

viktig å huske på at dette formatet fliser er fullpakket med 10 stykker i en pakke. Hvis du ikke klarer å kjøpe individuelle deler enkeltvis, er det lurt å kjøpe det nødvendige antall pakker med mengden av materialet er større enn antatt.Standarden antall plater i én pakke 5, 7, 8, 10 og 12.

gulvfliser beregning

Wall

orden beregning for veggene praktisk talt nesten ingen forskjellige fra beregningen for gulvet.Å vite høyden og omkretsen av badet, beregne det totale arealet.Fra det trekker vi størrelsen på tomter, skjult bak bad, og størrelsen på dørkarmen med vindusrammer.

oppstå noen problemer ved stabling mønster omfatter vekslende rader med fliser i forskjellige farger, flekker av dekorative tallerkener og blyant kanter eller kant.Her vi og nyttig visuell ordningen.

Beregning av antall brikker for vegg

på papir eller i en grafikk editor Tegn en kolonne flislegging.Det markerer forskjellige farger eller tall plater med ulike mønstre og farger, border, innredning.Omkretsen av rommet er delt på bredden av en plate for å få antall brikker for legging i en sammenhengende rekke.På steder avbruddet antall åpninger eller fremspring på trykk henholdsvis trekke og legge dem til lengden av omkretsen.

beregnet antall brikker for hver type flis avrundet til hele og øke med 5% for å ha en reserve. gjenta alle de ovennevnte, for å beregne kostnaden av hver rad hvis flere rekker av identiske flisene som skal legges, idet summen dem sammen.

beregning av veggfliser

Så for et rom på størrelse med 4x2 m omkrets er 12 m, trekkes fra den bredden av døren 60 cm, har en 11,4 m resulterende verdien delt på bredden av de rektangulære fliser -... 35 cm Avrunding tall til et heltall, får viplatene 33 og 37 i lys av aksje stykker.

diagonal

beskrevet hittil fliser flyt beregningsmetoder er aktuelt, hvis du holder deg til standard plassering ordninger eller offset rader. definert på samme måte som den diagonale metode for å legge fliser nummeret er feil.

diagonal legging i et profesjonelt miljø flisleggere kjent som en av de dyreste på materialet.Solid platene er veldig ofte og i store mengder beskjæres beregninger som serie på grunn av størrelsen på omskåret delene vil ha tid til å justere tiden, og hvor og når man skal kaste en stor razbezhnosti.

legging diagonalt

flis bare telle hvis du gjør tegningen og merking henne liggende på millimeterpapir.Solid fragmenter kan være for å telle, og til de som er kuttet ganske enkelt for en trekant.

Dersom flisarbeid brukte en rektangulær form, vil trim på trekanten være en fjerdedel av et ark.Når det lagt ut et mønster av kvadratiske ark, når du trimme dem halvere.Det er lett å telle antall hele fliser vil ta deg å trimme.

diagonal legging

Men marginen for trimming må-ta.

instagram viewer