Build Daily

Engineering Systemer

August 12, 2017 18:08

Strømmåling multimeter alene

click fraud protection

Hvordan måle strøm multimeter?

Først må du forstå hvordan denne enheten.La oss starte med symbolene på multimeter.På alle enheter alltid har:

Hvordan måle strøm multimeter ?

  1. motstand ikonet.Det viser merket, som du trenger for å sette pekeren.Det er også spesifisert motstandsområde.Vanligvis er den i området fra 0 ohm til 200 megohm.
  2. DC.Det indikerer hvor du vil plassere bryteren.Tilnærmet måleområde: 0 - 1 kA.
  3. lignende ikon for AC.Måleområde - 0-750 A.
  4. ikonet måle DC og AC spenning.Jeg måle spenningen i området 20V
  5. ikonet diode kontinuitet.Sin særegenhet er at når motstandsverdi på 100 ohm multi kommer toppsignalet.

Hvordan måle strøm multimeter ?

Svare på et spørsmål, hvordan måle kraften av dagens multimeter, må det sies at mens testledningene er koblet i serie med lasten.Deretter blir håndtaket plassert på det aktuelle symbolet, i dette tilfelle en konstant strøm.

For eksempel, er belastningen viften fra datamaskinen.Så den som ønsker å vite hvordan man kan måle kraften av dagens multimeter bør sette på skjermen 12 og vri knotten av DC.Instrumentet vil vise en grense strømmålinger opp til 20 A.

Hvordan måle strøm multimeter ?

Først må du kontrollere enheten for en bestemt enhet, gjeldende i som er kjent på forhånd.For de som allerede vet hvordan du skal måle den gjeldende strømstyringsmultimeter, vil det være svært enkelt å gjøre dette.

Vanligvis, de som vet hvordan de skal måle AC multimeter, koble enheten til en av faselederne bryter enhet.Når den aktuelle frekvensmåling er verdt å vurdere at dersom strømmen er 200 mA, og en spesiell terminal, må sonden beveges for ham.

Hvordan måle strøm multimeter ?

Som multimeter måler motstanden?

en del av en flerfunksjonsmultimeter alltid ha et ohmmeter.Med hans hjelp og motstandsmålingen er utført.Med denne anordning er det mulig å enkelt kjenne motstandsnettverk, krets eller motstand.I tillegg, måling av motstand kan du sjekke service av mange elementer av kraftnettet -. Motstand, transformatorer, sikringer, inductors, etc. Med hjelp av et multimeter motstand måling, kan du også sjekke ytelsen til kondensatorene, transistorer oppdage ødeleggelser overganger, for å bestemme integriteten til elektriske forbindelser.

Som måleren måler motstand ?

Svare på et spørsmål, hvordan måle motstanden i motstanden multimeter, må du først velge den delen som er merket omega-ikonet.Hvis du ikke vet hvordan du skal måle motstanden i nettverket, starter med en eksemplarisk fastsettelse av sin størrelse i den målte nettverket.Utsette grensen på målingen, sørg for at det var mer enn forventet motstand av motstanden.

Som måleren måler motstand ?

vite hvordan du kontrollerer motstanden av multimeter, kan du lett unngå mange feil av nettelementer.Målt kan ikke bli berørt av hånd sonder og andre live deler av enheten, som denne enheten er å måle motstanden i kroppen din, noe som betyr at resultatet blir feil.Video viser i detalj måleprosessen.

Evne til å jobbe med denne enheten er det viktig for dem som ønsker å lære å måle motstanden av multimeter til bakken.Kjenne jording motstand kan enkelt unngå mange av de vanskeligheter i arbeidet.

Som måleren måler motstand ?

instagram viewer