Build Daily

Byggematerialer

August 12, 2017 18:08

Hva er utformingen av aluminiumsprofilen ?

click fraud protection

design og produkter laget av aluminium profil: sine fordeler

slik utstrakt bruk av dette materialet begrunnet sin ytelse.Vi beskriver den viktigste av dem.For det første har disse profiler ha en lav spesifikk vekt, og dessuten er svært holdbare.For det andre, de er resistente mot alle slags skadelige miljøpåvirkninger.Også de er ikke utsatt for korrosjon.Tredje, gi gode egenskaper teplosberezheniyu og lydisolasjon.

Fjerde, strukturelle profilene har spesielle egenskaper som de kan brukes i ulike byggeplasser, faktisk implementere noen design ideer.Femte, de er ikke gjenstand for forbrenning og brannsikre.Sjette, miljøvennlig.Profiler ikke avgir inn atmosfæren av skadelige stoffer.I sin sammensetning ikke inneholder forbindelser av tungmetaller.

Sjette, ikke krever spesiell omsorg under drift og når feil er lett å reparere.En stor fordel med disse profilene kan betraktes det faktum at aluminiumsvinduer er ideelle for den russiske vær.Profiler for store temperaturforskjeller ikke endrer sine egenskaper.

aluminium profil design: alle typer

Som allerede nevnt, fra denne profilen kan gjøres virkelig en rekke produkter.Den mest populære, selvfølgelig, er vinduene.Aluminiumsprofiler for rammer har en monteringsdybde på 40 og 48 mm (taktiske windows), og for søyleganger, balkonger og dører - 60, 80, 120 mm.Vel, generelt, størrelsen kan velges individuelt, avhengig av ønskene til kunden.

deres design kan også varieres - folding, blokk, suspendert, fanlight, etc. for farget glass, har en komplisert form, gjelder profildybde 60-125 mm.Denne serien krever ikke ekstra isolasjon.For det er en serie av terrasser, uten isolator, som gjør installasjonsprosessen så enkel og lett.

Generelt alle vinduer, dører, glassmalerier fra aluminiumsprofiler er holdbare og ikke krever spesiell omsorg.De var vanlige nok til å vaske med såpe og vann.Samtidig opprettholder de et vakkert utseende og falmer ikke.I så fall, hvis du har tenkt å cap eller utvendig dekor, er profilen en støttende bar for isolasjonsmaterialet.Således blir feste bæres skum eller mineralull.

Og fordi aluminium bakken har utmerket korrosjonsbestandighet og kan brukes uten erstatning for 30-50 år.

I tillegg til alle de ovennevnte, og populære vinterhager laget av aluminium profil, skal utformingen av som baseres på klima egenskaper.Som regel har dette designet: foldedører, konvensjonelle dører, skyvevinduer, ventilasjonsanlegg og ventilasjon med automatisk kontroll.Hvis vi snakker om den interne arrangement, sørg for å ha et drivhus med smug, hvor det er hyggelig å tilbringe tid.

aluminium profil for dekorative formål

tillegg til de typiske bygningskonstruksjoner, aluminiumsprofiler brukes til speil, møbler, taklister og mange andre dekorative formål.Som regel har den et elegant design og leverer utmerket ytelse.Dette er spesielt viktig om utformingen av speilene blir utført i våtrom (bad, badstuer, dusj), så de er ikke redd for korrosjon.

også i innramming møbler (skap), gir det en ideell tilkoblings vinkler, og fargen ikke anløpe med tid.Hvis vi snakker om takskjegget på denne profilen, de er det beste alternativet for karnapper.Installasjon krever ikke noe spesielt utstyr.Bending kan manuelt.Har Gesimser av aluminium profil I-delen med anslagsvis ca 15 mm bred.

instagram viewer