Build Daily

Gjennomføring

August 12, 2017 18:07

Legging av keramiske fliser på hagestier og områder

click fraud protection

Klinker, hva er dens fordeler?

klinker - et miljøvennlig materiale, som begynte å bli brukt i Tyskland for 100 år siden.Det er gjort av en spesiell type av skifer ved kraftig å trykke og brenning ved en temperatur på omtrent 1200 grader Celsius.Det er grunnen til at materialet får en høy styrke, og dens naturlige farge dannes i løpet av behandlingen (under avfyring).Enhver av de fargestoffer tilsettes.

Alle fordelene med keramiske fliser på grunn av sin naturlige sammensetning og produksjonsteknologi.For en start er det verdt å merke seg sin høye kvalitet og holdbarhet.Dette materialet ikke bare er ikke redd for alle værforhold, men tilstrekkelig motstandsdyktig mot fysisk påvirkning og kjemikalier.Den andre viktig fordel kan identifiseres bærekraft og miljøvennlighet.

stort pluss er også prostata installasjon og enkelhet av vedlikehold.Legging av keramiske fliser laget av spesiell teknologi, som vi beskriver nedenfor.Et uttak er bare periodisk vasking overflaten av vannstrålen fra en slange.Smuss og støv samtidig lett vaskes av.

legging av keramiske fliser: Utarbeidelse av basen og lim

Som kjent, ideelt klinker flis for hagestier, lekeplasser, grillområder og trapper.Dette har sin egen stabling teknologi, men før påføring av materialet, er det nødvendig å legge til rette for disse sonene.Det skal være glatt og tørr, ha en tilstrekkelig bæreevne.

anses det beste alternativet, hvis det er laget av frostbestandig armert betong.Tykkelsen av underlaget bør ikke være mindre enn 10 centimeter, da lagt fliser spor og plattformer, og om lag 20 centimeter for veiene (for eksempel oppføring i garasjen).Montering av klinker i seg selv kan utføres ved hjelp av lim og fugemasse.

For å fremstille sementblanding er nødvendig for å blande 3 deler sand og en del sement klasse M-500. lim for keramiske fliser kan brukes, for eksempel «klinker Fix» .Men det er mange andre merker, som kan stilles i jernvarehandelen.Fortynn blandingen i henhold til instruksjonene.

Hvordan legge keramiske fliser?

Installere keramiske fliser starter med det som trengs for å komme i gang, bare å fjerne fra emballasjen og bland.Det er nødvendig å oppnå "raznotonovosti".Neste forberedt verktøy som vil være nødvendig i løpet av arbeidet: gummi, tannsparkel, gummi hammer, bøtte med vann nivå passet til flis, svamp, kniv, blyant, cutter.

På foreløpig flatet overflaten med en tannsparkel påføres lim eller en sementblanding.Som indikert ved den instruksjon for legging av keramiske fliser, er det nødvendig å fastsette den første raden og fortsetter å trekke resten av materialet fra ham.Kontroll er mulig ved hjelp av horisontale nivå.Mellom flisene må sette kryssene, for å observere den nødvendige fugebredde.

måte, må sømmen bredden av ekstrudert klinker være 4-5 mm, og for ekstrudert - 8-10 mm.

anbefalte også ekspansjonsfuge (ca. 10 mm) hver 5 meter på trange steder (spor), i 20-25 meter på gatemarkeder og i 50-70 meter inne i bygninger.Etter at limet har tørket, og fliser er lagt, begynner å rydde opp sømmene av fraksjonene.

Deretter bruker en slikkepott diagonale bevegelser utført fuging av keramiske fliser.Du kan forresten, gjør det to ganger for å tørre ledd.I denne utredningen, er det ofte brukt til fugemasse keramiske fliser Litokol, Fugabella og andre.Salgskonsulenter i butikkene vil gi den beste strukturen for ditt miljø.Legging av keramiske fliser, video der programmet er tilgjengelig på våre nettsider vil tillate deg å utføre arbeidet så snart som mulig.

instagram viewer