Build Daily

Dører

August 12, 2017 18:07

Sliding innerdører .Alt du trenger å vite.

click fraud protection

Grunnleggende prinsipper for teknologi.

Med skyveporter, møtte alle.De kan finnes i kjøpesenteret, toget på toget rommet og på andre offentlige steder.Men deres viktigste forskjellen fra det indre at de er automatisk (pneumatisk).Leilighetene ligger de samme mekaniske skyvedører.

Deres største fordel i forhold til swing - sparer plass.

Denne døren består av flere komponenter.Disse elementene inkludert fra produsenten:

  • dørbladet.
  • boksen;
  • skinnesett (eller, alternativt, en mekanisme for skyvedører, via hvilken døren er hengt opp i en eksisterende dørkarmen til den øvre føringsskinnen);
  • håndtere
  • kassett

Anordningen av skyvedøren

Noen elementer i bruker ofte har til å re-buy sine egne, men uten dem ikke gjør (der det samme uten håndtak?).

Arter skyveinnerdører

Sliding innerdører kommer i flere former:

  • Overhead
  • Cassette
  • med foldedører

Overhead enkleste alternativet.De er enkle å installere, har en raffinement og eleganse.

kassett - mer kompleks.Lerretet, som om skjult i en boks (på en kassett i videospilleren).Denne døren blir som om usynlig.Ulempen er kompleksiteten i installasjonen.

Å kjøre en glidende innvendig dør

«Gate" med folde vinger ser vakrere enn de to foregående alternativene.Blades foldet i et trekkspill, og kan bevege seg i hvilken som helst posisjon i lengderetningen.Det er heller ikke mulig å fjerne bærende vegg (mellom kjøkken og flott rom, for eksempel) og bruke munnspill som en partisjon.

Alternativ skyveinnerdører

Flytting kan gjøres på to prinsipper: enten ved den øvre spor roller (mekanismen for skyvedører), der du ikke trenger terskelen;enten via lavere.

dør installasjon

Ofte oppstår spørsmålet om det er mulig å installere skyvedører med hendene?Ikke noe problem!Teknologien er forholdsvis enkel installering (hvis den ikke vil vise kassett).Faktisk, det eneste som er nødvendig - er å sette styrerullene og sikre.Den første gir den horisontale bevegelse, det andre tillater døren å gli.

å visuelt øke avstanden, vil sette ut skyve glassdør.På grunn av dette, viser det seg at virkningen av forbindelsen mellom rommene.

Forresten snakker for alle på skyvedører, kan du sette noen form for håndtak: tre eller metall;med lås eller uten en lås.Det er best å kjøpe dem i et sett (for en total garanti), men du kan også individuelt.

nedsiden av denne teknologien inkluderer følgende: skyve "porter" bedre passerer luften, luktene, lyset (det kan ikke være negativ).I tillegg trenger skyvedører ikke avvike særlig holdbarhet.Men i alle fall, produsenten (selger) gir en garanti på fem år.

Et eksempel på en glidende innvendig dør

Som for prisen problemet, det kommer an på valg av alternativer og dørbladet materiale.Minsteprisen på vanlig dør ca 7000 rubler.På nettsteder av ulike produsenter kan finnes firmaer og helt fabelaktig penger (opp til 300 tusen rubler).

Bør jeg bruke penger på denne typen teknologi?Her løses bare av kunder.Fordeler og ulemper har noen ting.Har overmanne fordelene med skyvedører er deres ulemper?Det hele avhenger igjen, fra kjøperne selv.

instagram viewer