Build Daily

Engineering Systemer

August 12, 2017 18:08

Hydrodynamisk kloakk vaskemaskin

click fraud protection

Betingelser enheter for rensing av

indre overflaten av rørledningene under bruk har evnen til å bæres belegg, som reduserer båndbredden rørene.Mikroorganismer og bakterier som finnes i sedimentlag, begynner å spre seg, og dermed forverre situasjonen.Det er derfor nødvendig å gjøre rensesystem.

livet av bakterier bidrar til ødeleggelse av rørene, så du må med jevne mellomrom ta tiltak for å fjerne blokkeringer og gjenopprette den operative kapasiteten til avløpsanlegg.

Vilkår for bruk av enheter for rengjøring

mekanisk innretning for rengjøring

å utføre mekaniske rensesystemer bruke verktøy som spoler og kabler.En funksjon av slike enheter er ødeleggelsen av fett ved direkte eksponering verktøyet arbeider kropper på dem.Slike enheter er ofte brukt i hjemmet.

Application Guide:

  • Sted enden av kabelen eller spole avløps
  • system spesiell håndtak roterer opp til spiralen slutt ikke kolliderer med tilstopping
  • Impact på maskinen for å eliminere tilstopping og spyle systemet med vann ved hjelp av en avfetting kjemiskverktøy for rør rengjøring

Mekaniske enheter for rengjøring

hydrodynamisk enhet for rengjøring

Utgangspunktet hydrodynamisk spyling brukt som en komplementær prosess er mekanisk.Nå er disse enhetene anses å være utrolig kraftig og effektiv i å håndtere blokkeringer av rørsystemer.Hydrodynamisk kloakk vaskemaskin benyttes for normalisering av de interne og eksterne nettverk.

Hvis det er et problem med utseendet på plakett på oppvarming ledningsnettet, vannledninger og industriell hydrodynamiske vask er også egnet til bruk.

ordning av maskinen for rengjøring som følger: fjerning av avleiringer og tilstopninger i rørene er på grunn av den kraftige trykket av vannet som kommer under trykk opp til 190 MPa.Det operative kapasiteten av røret er ikke tapt, og muligheten for gjennomstrømning som en konsekvens av den fullstendige fjernelse av røret tetter stoffer øker.I tillegg har denne metoden gjør at rengjøring av rørledninger ikke danne nye innskudd for lenger, og dermed øke deres levetid.

enheter for denne type rengjøring av avløpsanlegg er ganske mobil, og dermed har en høy kapasitet som tillater dem å effektivt oppfylle sitt primære formål.

spesielt egnet for bruk i private områder er mini-vask selskap Karcher.I tillegg til sine andre funksjoner, rengjøring av rørledninger og kloakkavløp, utfører de på høyeste nivå, noe som gjør dem allsidig og uunnværlig enhet.Å renske, er det bare nødvendig å få et komplett sett med verktøy og reservedeler.

Hydrodynamisk rengjøring enhet

nødvendige deler for hydrodynamiske maskiner

Til hydrodynamisk maskin for vasking kloakk utføre sine oppgaver effektivt, må du bære et sett med dyser og slanger.Til riktig plukke dem opp, må man ta hensyn til rørledningsdiameter, samt arten av forurensning av de indre vegger.

  • dyser punktering brukt i rusk i linjene som ikke har eliminert
  • Bottom dyse brukes i fjerning av tunge forekomster av silt, sand og gjørme massene
  • å eliminere avfall, planterøttene og andre elementer som brukes lenket karusell
  • utseendet av fett kreverbruke roterende
  • tips for alle andre typer blokkeringer av kloakkrør ved hjelp av universelle målet for dysen

Nødvendige deler for hydrodynamiske maskiner

instruksjonseksekveringen hydrodynamisk kloakk rengjøring

hydrodynamisk maskin for vasking kloakk i ferd med nettverket rengjøring i følgende rekkefølge:

  1. Velg og installer dysen
  2. senere revisjon eller toalett arbeider kroppen er innført i røret og presset om en meter.Enheten er slått på, deretter slangen vil bevege seg i rørledningen uavhengig
  3. enden av slangen med dysen overfor en blokkering og ødelegger det, avløp er dypt inn i kloakk
  4. Etter å ha fjernet rusk, med arbeider av slange med munnstykket flere ganger fjerner plakk fra de indre veggene i rørene
  5. enheten er slått av, ta ut slangen og munnstykket
  6. skylles med rent vann

Instruksjoner utføre kloakkanlegg  rensing , hydrodynamisk

system til hydrodynamisk rengjøring ble utført effektivt, er det nødvendig å bruke slanger som tåler høyt trykk.De må kjøpes sammen med vasken.Tilbehør bør være det samme selskapet som installasjonen.

Hvis du har blokkering i rørene og innskudd på veggene av sitt beste for å eliminere dem vil bidra til hydrodynamisk maskin for vasking kloakk.rengjøring type som brukes i slike enheter, er det den mest effektive og forlenger levetiden til systemet av avløp.

instagram viewer