Build Daily

Husbelysning

August 12, 2017 18:06

Belysning på soverommet : typer lamper og dekorativ belysning

click fraud protection

Svært ofte soverom i et moderne hus - det er ikke bare et sted hvor vi slappe av, men også lese og skifte klær før du går til sengs , og ​​noen ganger er det i dette rommet, vi er opptatt med å se de spennende filmer.Hva betyr dette?Og det faktum at belysning i soverommet du må vurdere for å gi et behagelig opphold her når som helst på dagen.Sannsynligvis ingen ville argumentere med det faktum at belysningen skal tilsvare det vi gjør i dette øyeblikk av tid.

Før du stupe inn i den vakre verden av lys, begynner vi vår dialog med beskrivelsen av den grunnleggende belysning i soverommet.

Til tross for at soverommet - et sted for rekreasjon, bør grunnleggende belysning av lokalene være tilstrekkelig og uniform.Det er ikke nødvendig å dekke en side av rommet også, og den andre delen til å forlate den mørke - det er feil.Lyset på soverommet bør fordeles jevnt over hele området av rommet, og hvis du trenger å styrke dekningen i enkelte område, for eksempel, du liker å lese og trenger den ekstra lys i nærheten av hodet av sengen, og deretter bruke den lokale belysning for dette formålet, dvs.bord lamper og lampetter.

Belysning i soverommet bilde

belysning i soverommet Photo

Original soverom belysning

original belysning soverom

Bordlamper Soverom

Skrivebords nattbord lamper gir nok lys for å lese eller se en film.Selv om du ikke inkluderer den øvre belysning i soverommet , kan lyset fra en bordlampe sikre en behagelig tidsfordriv.

Ved design, disse inventar er svært mangfoldig, så ikke mye innsats for å finne en passende modell for interiøret.De mest populære - nattbord lamper, laget i klassisk stil, med en elegant skygge på en keramikk eller metall base.Også for den klassiske stilen på interiøret passer krystall nattbord lampe eller i form av en lysestake.For moderne interiør lamper kan se mer lakoniske former lampeskjerm på krom "leg".

Bedside Lamp - Belysning er et utmerket valg for soverommet!Men hva med dem som ikke har nattbord skap eller bord, arrangert på hver side av sengen?Deretter må du ta hensyn til vegglamper.

Crystal lamper til soverommet

Crystal lamper soverom

Bordlamper og lamper til soverommet

Bordlamper og lamper til soverommet

Bordlamper til soverommet bilde

Bordlamper Bedroom Photo

Vegglampe soverom

Lampetter - et vegglamper, som er montert ved hjelp av sidebraketteneseng på en vertikal overflate.Lett nok for dem å lese bøker, lampeskjermer og lampeskjermer designen har et stort utvalg av former og pynt, slik at utvalget for ditt hjem innredning vil være noen problemer.I dag er en populær og vegglampe.

Vegglamper for soverommet

Vegglampe soverom

Den opprinnelige vegglampe soverom

originale vegglampe soverom

Den opprinnelige vegglampe soverom

Vegglampe soverom bilder

belysning for garderobe på soverommet

Med lokal belysning sortert ut av sengen, går vi videre.Og nå ser på hvordan man skal oppnå en god belysning på soverommet dressing.Hvis du har et skap eller garderobe, er det ønskelig å markere.Moderne garderober og garderober er utstyrt med belysning, kan det være interne og eksterne.Lyskilder brukt spotlights og flekker, samt LED-belysning.Slike lamper kan være plassert både på innsiden og utsiden av kabinettet.I prinsippet er alle metoder er god belysning, velg den du liker best.Og ikke glem å holde en egen linje til koblingsskap for å gjøre å slå av og på lamper i skapet uavhengig.

Bakgrunnsbelysning for kabinett

bakgrunnsbelysning for skap

taklampe soverom

Når vi snakker om den grunnleggende belysning vi mener belysning kommer fra taket.Det er vanskelig å forestille seg et soverom uten et tak lys, fordi det er der lyset skiltes, myk flyt i hele rommet.

mest populære måter tak belysning på soverommet - det er lysekroner og spotlights.Det er umulig å si at de beste lysekrone spotlights eller vice versa: både type belysning er bra på sin måte, og de er ofte kombinert i samme rom.Med luksuriøse lysekroner til soverommet, kan du gjenskape den høytidelige og majestetiske interiør, konsis og spotlights for å hjelpe i utformingen av interiøret, utført i moderne stil.

Og kan disse to typer lamper kombinere og sette sammen på taket, for eksempel, henger en stor lysekrone og noen spotlights, fordele dem jevnt over omkretsen av taket.Deretter foreta to brytere og inkludere dem separat: lysekrone - når du trenger et sterkt lys, og taklamper ved behov dempet mykt lys.

Ceiling soverom lys

taklampe soverom

Taklampe på soverommet

Ceiling belysning i soverommet

Taklampe på soverommet

Ceiling belysning i soverommet Photo

Dekorativ belysning på soverommet

å skape dramatiske effekter ved bruk av LED-belysning soverom.Det kan belyse taket eller et annet element av interiøret.For eksempel, veldig ofte på soverommet sengen konstruere et dekorativt nisje i veggen, og opplyst av mykt lys av sin LED-bakgrunnsbelysning.Det viser seg veldig vakkert!Også taket av gipsplater himlingen, eller 90% av den medfølgende dekorative LED-belysning, som gjør rommet mer behagelig.

Et annet alternativ, som er svært vanlig - en nattbordlampe eller noen annen del av innredningen (speil, malerier, veggpaneler) via punktstyrt lamper som er montert i taket og til og med gulvet.Slike lamper lyser bare én sone, og er en fantastisk måte for reguleringsplan lokaler.

Den vanligste stemningsbelysning på soverommet, "skjule" i bygging av gipsplater i strukket lerret eller farget glasstak.Forresten, kan belyst glassmalerier taket på soverommet være den eneste lyse aksent i rommet.Og dette vil være nok til å gi interiøret raffinement og originalitet.

Dekorative belysning av vegger og malerier

Dekorative belysning av vegger og malerier

Dekorative lys bilder

lights bilder

Dekorative belysning av vegger og malerier

Dekorative belysning av vegger og malerier på soverommet

Dekorative belysning av malerier

Dekorative belysning av malerier

Uansett belysning i soverommet, huskeat det er et sted å hvile, så prøv å gi komfort på hele 100%.Installer belysning på soverommet, som ville bli kontrollert av fjernkontroll, gir et relé bryter og ikke glem om bevegelsessensorer!


Night i interiøret: 22 ideer for fans å lese før sengetid
Møbler belysning - funksjonell og stilig innredning
Installasjon spotlights - vakker belysning med hendene
tre lysekroner: luksusen av naturlig tre i interiøret
Hvordan velge en LED-tape: varianter og deres egenskaper
instagram viewer