Build Daily

Peiser

August 12, 2017 18:05

Portal for ilden med sine egne hender

click fraud protection

Nylig, self-installasjon av ildsteder blir stadig mer og mer populært som er ganske logisk, fordi peisen er et flott tillegg til interiøret.Det gir en viss mystikk og dette skaper en trøst effekt.Det er ingenting bedre enn å sitte ved peisen kjølig om natten og lese din favoritt bok (eller se på TV).

innhold

  1. Forberedelse Material
  2. Planlegging
  3. Lage ramme
  4. Opprette en falsk peis
  5. Completion
  6. Video etableringen av en portal for peisen med hendene

Imidlertid er installasjon av peisen i leiligheten forbudte, som er ganske rimelig.Men veien ut av denne situasjonen er der fortsatt.Det er ingen hemmelighet at det er elektrisk peis, som er nesten nøyaktig simulerer oppførselen til brann (lysstyrke, animasjon).Men for å gjøre det hele så fin, må du opprette en portal for falsk brann med sine egne hender, som tilsynelatende vil være akkurat som den virkelige prøven.

Forberedelse Materiale

Det beste er å lage en portal for peisen med hans hender Gipsplater, da det raskt og dermed billig.Gipsplater blir brukt som vindsperre ramme som genereres av tre eller metall-profiler.I tillegg til de nevnte materialet vil også kreve skruer, simulere stein (for å velge mellom), gips og spesielt laget lister bord, som vil spille rollen som utskjæring på peisen (ikke nødvendigvis, men likevel så ser bedre).

Planlegging

Velg et sted der du vil lage sin egen portal for peisen, så gjør alle målinger i lengde og høyde.Merk at elektrisk peis kommer i forskjellige størrelser, slik at du trenger å fokusere på dem.Ikke prøv å montere strukturen før du sjekker med størrelsen på peisen.Med hjelp av en markør lage en tegning på veggen, som viser alle de stedene hvor fremtiden vil bli sikret design.

Lage ramme

Nå er det på tide å installere selve portalen for peisen.Tegninger du har opprettet i forrige trinn, vil bidra til å gjøre dette arbeidet uten å gjøre feil.Husk at bunnen av peisen ikke bør forlate gulvet (dvs. det skal være en liten stand, som også er å skape profiler og deretter omsluttet med gipsplater, som i bildet).

Opprette en falsk peis

Etter montering, hele rammen fortsette til installasjon av gips.Det er ikke noe komplisert, bare feste gips ved hjelp av skruer.Toppen av peisen bør stikke litt utenfor kanten av konstruksjonen i fremtiden der du kan sette på TV eller bare for å dekorere peisen i liten innvendig.Nå satt en sokkel på samme måte.Når dette arbeidet er fullført, er det nødvendig å kitte steder hvor skruene blir skrudd.

Ferdigstillelse

Neste vil bare oblitsevat portal dekorativ stein, ved hjelp av et spesielt lim, for eksempel Plitonit.

På dette alt arbeidet er fullført, og nå vet du hvordan du skal gjøre portalen for peisen med hendene.Det er egentlig veldig enkelt, og alle kan håndtere.For kvalitet installasjon av peisen portalen ikke engang krever noen spesielle ferdigheter, er alt du trenger et ønske og en liten idé om hvordan installasjonsprosessen.Se på visuell informasjon om hvordan du oppretter en portal for peisen med hendene, videoer og bilder for å hjelpe deg å bedre forstå materialet.

Video portal etableringen for peisen med hendene

instagram viewer