Build Daily

Dører, Låser, Tilbehør, Partisjoner

August 12, 2017 18:06

Feature aluminium dører

click fraud protection

byggebransjen trenger mer enn 50 prosent av aluminiumprodukter.Denne typen materiale er brukt i produksjon av vinduer, fasader, verandaer, kjøkkenutstyr og så videre.Men svært populære blant forbrukerne fått aluminium dører.De har en høy motstandsevne mot ytre destruktive faktorer er estetisk og har den viktige egenskap som brannsikkerhet.Men dette er ikke alle sine fordeler.

innhold

Innerdører laget av aluminium kan også skryte utmerketlydisolerte.Dette er spesielt viktig når familiemedlemmer trenger fred og ro.

Typer av aluminium dører

Aluminium profil for dører har to typer: varme og kalde.Dermed har døren til varm profilen forhøyede nivåer av lydisolasjon og varmeisolering, og kaldt profilen brukes for innglassing av søyleganger, balkonger, vestibyle og andre.I tillegg aluminium dører forskjellig på de nærmere detaljer om åpning: folding, skli, swing.La oss vurdere hver kategori for seg:

  1. Swing dører åpne i motsatt retning eller "over".De bør være installert i kontor- og forretningssentre.
  2. skyve aluminium dører er produsert fra en eller flere web og guiden.Den siste del er nødvendig for å bevege porten ved hjelp av ruller langs veggen.Prinsippet av åpenhet - i motsatte retninger eller i midten av døråpningen.Blant de skyvedører skille mellom manuell og automatisk.Sistnevnte type av disse produktene er ideell for installasjon på steder der samler et stort antall mennesker.
  3. Swing dører er to typer: en fløy og to fløyer.Disse dørene kan åpnes i den ene og i den andre retningen.Spesielt denne kategorien av aluminiumskonstruksjoner hovedsakelig installert på steder hvor det er konstant endring av retning mennesker.På grunn av sine nærmere åpne, de kan bli funnet på jernbanestasjoner, kjøpesentre, T-banestasjoner, og så videre.

aldver3

Fra innsiden er glasert aluminiumsprodukter av forskjellige tykkelser.En pakning, som ligger på omkretsen av døren, hindrer fuktighet og kald luft inn i rommet.

fordelene med aluminium dører

dag er aluminium dører installert i mange bygninger, uavhengig av deres formål - i hjem, kontorer, boliger, butikker, industri og industrielle organisasjoner.Disse design anses å være ledere, ikke bare i Russland, men i andre land.Og alt dette takket være deres betydelige fordeler:

  1. høy miljøvennlighet.Dørene er laget av aluminium, skiller seg i absolutt sikkerhet for mennesker, som det ikke ha en negativ innvirkning på kroppen vår.
  2. lang levetid, noe som er mer enn åtte år.
  3. Utmerket motstand mot ytre forhold.Dørene er ikke gjenstand for deformasjon selv i den kalde vinteren eller varm sommer.De er ikke redd for korrosjon, men ikke så på jerndøren.
  4. Vakker design.aluminium dører lett i hvilken som helst farge maling, eller de kan være belagt ved hjelp av en annen metallforbindelse.Forresten er belegget bare valgfritt, slik de er og uten estetisk utseende.
  5. god duktilitet og lett design.På grunn av disse egenskapene til aluminium dørhåndtaket enkel og lett å flytte.

7

Og dette er ikke alle sine fordeler i forhold til andre produkter av denne typen er laget av andre metaller.I tillegg til de ovennevnte fordelene av aluminium dører, omfatter de følgende: enkelt vedlikehold, bedre brannsikkerhet, og andre.Derfor er det ikke overraskende at de siste årene har de blitt stadig kjøpe forbrukere.Mange vet at bruk av aluminiumsprofiler gjør at design estetikk og brukervennlighet.Men denne fordelen som lang levetid avhenger i stor grad på maskinvaren.Det er disse delene garanterer en lang eller kort sikt varighet av åpning og lukking av hvilke holdes flere ganger.Du må velge som håndterer og hengsler for aluminium dører må være installert.Men behovet for å ta hensyn primært på kvaliteten.

Design har aluminiums dører

Hvis du ønsker å installere dørene, da, etter råd fra eksperter, må du bruke "varme" aluminiumsprofiler, utstyrt termostavkami.Som praksis viser, ofte for å skape en spare montere "kalde" aluminiumsprofiler i tilfelle av luftporten.Når du trenger å følge det andre alternativet, bør ta hensyn til nyanser, om luftporten til å operere i perioder med "nedetid" av bygningen, for eksempel over helgen.

V002

standard modell nesten ukjente strukturer av aluminium.De er laget på bestilling.Gitt GOST standarder for aluminiums dører, kan du forestille deg hva som bør være "standard" design og modeller.Ifølge spesifikasjonene, som dørpaneler fylling står glass (glasert) fylt med et fast skum, som er ansvarlig for den lydisolasjon og varmeisolering eller med ulike profiler.I prosessen med produksjon av dører av aluminium blir tatt hensyn til kravene til kunden, hvor oppmerksomhet er trukket til:

  • tykkelse på dørpanelene og bokser;
  • alternativer for å dekorere og design.

alyumin1

for å male aluminium dører, et bilde av noe som kan sees på vår hjemmeside, bare velge hvilken som helst farge på en skala RAL det kan være matt, metallisk, skinnende.Profilsystem i aluminium er organisert slik at du kan velge flere farger for utvendig og innvendig side av strukturen.På grunn av fargen av døren kan kombineres med de ytre områder trim og med dens indre.For å oppnå en enhetlig stil er anbefalt å velge maskinvaren er den samme fargeskala.

Hva du skal se etter når du velger aluminium dører

Dessverre er forbrukerne ofte møtt med den høye kostnaden for aluminium dører.Til tross for denne ulempen, de fortjener å ha det i ditt hjem.Dette er på grunn av sine fordeler, som ikke er gitt for strukturer av denne type lav priskategori.Blant fordelene med aluminium dører bør inkludere sine funksjoner i design - det betyr åpning, ytelse, estetikk, moderne design, ny teknologi og mer.Når det er et spørsmål om å velge en dør laget av aluminium, er det viktig å ta oppmerksom på kvaliteten på monteringen.Det er nødvendig å kontrollere følgende:

  1. Det bør ikke være hull i hjørnene av seksten tilkoblinger og ventiler.
  2. bare støpte pinnene må være involvert i å sikre boliglån vinkelbraketter.
  3. nærvær av fugemasse på vinkel leddene i "varm" dør.
  4. Fillet bør plasseres i rommet.
  5. det ikke er avstand mellom glasslister og profiler.

dveri_garmoshki

I så fall, når du oppdager at døren at noe er galt, så er det ikke anbefalt å kjøpe, fordi risikoen for å bruke pengene sine forgjeves.Vi er stadig på utkikk etter noe nytt, hi-tech, noe som vil gjøre livet mer behagelig og tryggere.Derfor aluminium dører er så populære i dag.

instagram viewer