Build Daily

Interiørløsninger

August 12, 2017 18:06

Dørene til kabinettet rommet med hendene

click fraud protection

Skyvedører, men ikke så lenge siden ble det ansett som ganske eksotiske møbler, som kan sees bare i glansede kataloger eller i en veldig "rik" leiligheter, gradvis gikk inn i hverdagen til en gjennomsnittlig familie.Slike møbeldesign og kombinerer praktisk og romslighet, økonomi og nyttig plass, og i tillegg til alt dette - de er svært godt passe inn i interiøret av lokalene, ofte blir den sentrale designelement.

Dørene til kabinettet rommet med hendene

for skap kupé dører med hendene

Likevel, hvis vi ser på prislister foretak som driver produksjon og installasjon av garderober, noen ganger utsiktene til et slikt oppkjøp er noe skremmende.Derfor er det mange eiere som vet hvordan de skal håndtere verktøy og instrumenter, er det spørsmål - og om å lage et møbel kan ikke være deg selv?Det viser seg, er fullt mulig.Den største vanskeligheten er skyvedør design.Men, og dette bør ikke skremme - i spesialforretninger du kan kjøpe spesielle kits system, som vil bidra til å samle vakre og funksjonelle døren for skapet rommet med hendene, selvfølgelig, hvis de brukes flid, ryddighet, en klar sekvens av alle prosesstrinn.

Hva er i dørs garderobe

Artikkel Innhold

  • en Hva er i dørs garderobe
  • 2 montering prinsippet om døren til rommet i kabinettet med «Aristo system»
  • 3 Beregninger dør dimensjoner for kabinettet rommet system« Aristo »
    • 3,1 Kalkulator garderobe ramme bredde system« Aristo »
    • 3,2 høyde beregning kalkulator fylle fragment
  • 4 Conductmontering dørs kupé kabinett system «Aristo»
    • 4,1 Hva å forberede et verktøy?
    • 4,2 Installere horisontale skinnene profiler
    • 4,3 Monteringsram dørblad
    • 4,4 Installasjon fylling, sluttmontering, montering og justering av døren
    • 4,5 Video: eksempel på montering av dører for garderober

i denne artikkelen skal anses av kabinettet forsamlingen prosessen med hyller, sidevegger, skuffer, etc.Poenget helt i den andre - det definerende element i denne møbel er bare en skyvedør.Av og store, men paradoksalt nok lyder, garderobe rett og slett kan ikke engang være en "skapet" i bokstavelig forstand.

Разнообразные варианты шкафов-купе, которые иногда даже и не являются "шкафами"

ulike alternativer garderober at noen ganger og ikke er "garderober»

for mobil dør design kan isolere en lang hull i veggen, plassert i den resulterende plass som vanlige hyller og stativer, skap, og så videre.n.Ofte en egen partisjon enden av rommet, i hele sin bredde, fra vegg til vegg, og høyde - fra gulv til tak.Og dannet en mini-plass kan tjene som en romslig garderobe og lagerområde, og noen ganger - selv et lite kontor.Påfør et lignende design for installasjon i hjørnet av et rom eller gangen - endelig tilgjengelig verter vises trekantet "skapet", som kan brukes som et skap, og andre behov, for eksempel, selv for et "hjem park" sykkel.

Kort sagt, kan alternativene være utallige.Men de alle har til felles en - et system av bevegelige dører.Riktig montert klaff uanstrengt beveget av deres guide, som igjen vil åpne opp en bestemt avdeling "skap", og lukket tett, uten hull, ved siden av vertikale flater, utforming struktur.

bør ikke legges til grunn at de mange lokale bedrifter engasjert i produksjon og installasjon av skap coupe, brukte noen av hans egen design, eller mekanismer.I overveldende antall saker for dette formålet, komplette systemer, noe som er fullt mulig å kjøpe møbler tilbehør butikker.Vanligvis er de et visst sett av metall (ofte - aluminium) profiler og nødvendig tilbehør: Valse mekanismer, plugger, pakninger, plugger, stifter etc.Disse systemene bidra til å samle inn døren ramme struktur og mekanisme av deres bevegelse, vel, er indre fylling av hver artist fritt til å velge sin egen - et speil, gjennomsiktig eller røkt glass, plast, laminert sponplater eller MDF og andre materialer.

Slike systemer for skyvedører skap møter mye.De kan variere og produsere konfigurasjon profiler materialdelene montering prinsipp, nivået av kompleksiteten av rullemekanisme, den justeringssystem, etc.I vårt publiseringssystem vil bli vurdert «Aristo», som en av de mest populære, bevist pålitelighet og enkel nok til å selv montere.I tillegg er det fint å vite at det er - produktene av våre innenlandske produsenter, som har vunnet anerkjennelse i utlandet.

Veldig lett å utnytte systemet for å skyve selskap « Aristo » Dører

veldig komfortabel i systemet for å skyve «Aristo» dører selskaper

Profiler «Aristo» laget av primæraluminium, har tydelig bekreftet geometri som lar deg samle dør konstruksjoner med høy nøyaktighet.Systemet omfatter skyvedører, belastningen som hviler på den nedre valse.Den er utstyrt med en metall kulelager, som ikke krever smøring gjennom hele levetiden, og gir en jevn og rolig drift ramme på skinnen uten store anstrengelser.De øvre valser spiller en stabiliserende rolle, banen blir holdt i en vertikal posisjon, og det gir jevn bevegelse i forhold til den øvre skinne.

Garderobe laget av « Aristo » profilsystem

Garderobe laget av profilsystemet «Aristo»

komponent produsenten sier at iboende i mekanismen av ressursen med riktig montering vil være nok for hundre tusen åpning og lukking sykluser (!) - En indikator for en mer enn imponerende.

Produsent tilbyr et bredt utvalg av farger for aluminiumprofiler - det er mulig å montere strukturen, som passer perfekt inn i interiøret, ikke stå ute, eller vice versa - i sterk kontrast mot bakgrunnen.

En rekke fargeskiftende løsninger « Aristo » Profiler

Variety fargeskiftende løsninger profiler «Aristo»

Profiler av tre dekket med høy styrke to-lags laminering film og monokrome detaljer for å få din egen farge ved eloksering teknologi.

Profiler «Aristo» tillater å lage en skyvedør med en fylling av glass (4 mm tykk), glass komposisjoner med kryssfiner eller MDF (tykkelse 6 eller 8 mm) eller fra paneler av sponplater, MDF (tykkelse 10 mm).De maksimale dimensjoner på døren kan være: opp til 1500 mm bred og 3300 mm høy, vil den till vekten av en vinge - opp til 160 kg.

Hva er de viktigste komponentene som inngår i systemet «Aristo» (varianten med guider på de to eller flere brosjyrer):

№№ Illustrasjon Dimensjoner Kort beskrivelse
en. 1-1 1-2 Front side-bruk åpen-type, asymmetrisk profil S.
2. 2-1 2-2 siden stå penn gated symmetrisk profil N.
3. 3-1 3-2 øvre styreprofil (spor) dvuhpolozny.
4. 4-1 4-2 Bottom føringsprofilen (spor) dvuhpolozny.
5. 5-1 5-2 øvre dørkarm.
Godt synlig kanal for å skru selvgjengende skrue montering.
6. 6-1 6-2 nedre dørkarmen.
samme monteringskanalen for skruen, og den høye profilen av hyllen for å lage en nisje for mottak av støtterullene.
7. 7-1 7-2 dørkarm gjennomsnittlig uten ekstra festeskruer.
påføres ved bruk av flere innholds fragmenter i tilfelle ikke krever forbedret fiksering genser - hun vil holde fyllingspaneler (for eksempel hvis den harde sponplater eller MDF brukt 10 mm).
8. 8-1 8-2 dørkarmen gjennomsnittet med festeskruene.
i stand til å gi ytterligere stivhet til rammen av døren.
fordel anvendes ved bruk av fyllstykker som glass eller speil, eller hele strukturen av betydelige dimensjoner av dørbladet.
9. I- en I- 2 direkte fokus.
Valgfritt element.
brukes for innramming de vertikale sidene av åpningen ved forbindelsespunkt med veggene.
10. 10-1 10-2 Profilert stress.
Valgfritt element.
brukes for innramming de loddrette sider av åpningen, hvis de er veggpaneler av sponplater.
11. 11-1 11-2 P-profil.
Valgfritt element.
kan brukes til å ramme endene av sponplater brukes i installasjonen kabinett design, på steder hvor de passer på gulv, tak og vegger.
12. 12 - øvre valse symmetrisk.
påføres ved hjelp av en lukket vertikale profiler N.
Hver klaff trenger et sett med to valser.
13. 13 - roller asymmetrisk topp.
påføres ved bruk av vertikale profiler av åpen
C. Hver klaff trenger et sett med to valser.
14. 14 - lavere støtterulljusteringsskrue.
Hver klaff behov for et sett av to valser.AB74
justeringsskruen har et hode Allen 6 mm.
15. 15 - skrue montering AB75, med selv tapping av arbeids del.
Leder - Allen 6 mm.
En skrue på hver tilkobling node.
16. 16 - våren stopperen.
Valgfritt element.
Gir låse døren i lukket stilling.
17. 17 - segl laget av silikongummi.
lagt langs ytterkanten av dørpanelene fylling.
varierer i størrelse - er tilgjengelig for forsegling innsatser 4, 6 og 8 mm tykkelse.Ved bruk av
fylling 10 mm tykke, et tetningsmiddel som brukes.
18. 18 - Schlegel - selvklebende stripe av plast og tøy.
Når limt over hele høyden av dørbladet til enden av det - for at dette skal profilene C og H gir et spor.
Schlegel mykner slagene av rammen av skapveggen, og døren lukket posisjon for å hindre inntrengning av støv.

Det er flere elementer som kan kjøpes på forespørsel - dørlukkere, magnetiske stopperne, låser, plugger for profiler ender, etc.Men de hadde ikke direkte påvirker rapporteringsprosessen med montering og installering skap dører.

prinsippet montering av dører for skap rommet med «Aristo» system

I konfigurasjonsprofiler og montere elementene «Aristo» system er grundig, slik at installasjonen av døren design bør ikke føre til store problemer.

Skjematisk diagram av sammenstillingen i en dørblad med vertikale profiler av type C er vist på tegningen.Heretter nummereringen av profilen, og monteringselementer observert i full overensstemmelse med tabellen plassert over detaljer.

Skjema dør montering ved hjelp av en vertikal profil C.

Scheme dør montering, ved hjelp av vertikale profiler

Profiler 3 og 4, henholdsvis, er festet til taket (forsiden av kabinettet) og gulvet (underskap), og er faste deler av systemet.

Monterings døren tett konstruksjon blir utført ved hjelp av monteringsskruer (pos. 15).Under №14a viser justeringsskruen nedre støtterullen.

I ikke viste utførelsen de sentrale horisontale bruer når de trengs.Men deres installasjonen ikke avvike mye.De rett og slett eller innebygd uten ekstra feste (til stenderne inne spesielle hyller fastsatt nøyaktig justering) eller festet til skruen montering på samme prinsipp som dør og den øvre tverrliggeren.

Nedenfor er en montasje tegning for alternativ bruk av vertikal profil av typen N.

Noen forskjeller i forsamlingen diagrammet for vertikale profiler av H

Noen forskjeller i forsamlingen diagrammet for vertikale profiler av H

rektor er det ingen forskjell - bare for disse profiler ved hjelp av en annen symmetrisk type topp valser.Det vil imidlertid fortsatt være forskjeller i beregningen av størrelsen og montering av de øvre og nedre føringsseksjoner (meier).

Beregninger dør dimensjoner for kabinettet rommet system «Aristo»

døren bare i så fall vil være kvalitativ, hvis de gjennomførte en grundig, på millimeteren, beregninger, og svært nøyaktig forberedelse av detaljene vil bli gjort på den mottatte størrelse.Ingen uaktsomhet bosetninger "øye" ikke er tillatt - dette er sikkert ikke bare til slurvete slag, men også til skjevheter og selv jamming døren design.

beregninger utført i følgende rekkefølge:

  • bestemme den nøyaktige størrelsen av åpningen i hvilken døren utforming vil bli installert.

Diagrammet viser vegg, gulv og tak, men det kan være vegghengt skap - prinsippet er fortsatt det samme.

Kilde dimensjoner - lengde og høyde av den åpning , i hvilken den bevegelige dør utforming vil bli installert

Kilde dimensjoner - lengde og høyde på åpningen, som vil bli installert bevegelig dør utforming

Ved utgangen har vi to verdier: lengden på åpningen - Ln og høyden - H, som vil bli ytterligere telling.

er ekstremt viktig å ta hensyn til det faktum at den øvre og nedre grense av åpningen skal være strengt horisontale over hele sin lengde.Dersom avviket fra de vertikale sidevegger selv om svært ønskelig, men likevel kan en eller annen måte kompenseres ved en dekorativ trim, selv små avvik fra den horisontale vil gå til slark bevegelige vinger jamming.

Ofte på de øvre og nedre styreProfilene installeres ytterligere utjevning pads

ofte på de øvre og nedre styre profiler blir installert ekstra utjevning pads

ofte for å kompensere for små ujevnheter i gulv og tak, og legge til rette for videre konsolidering av førerprofiler, topp- og bunnflatskjermer montert langs hele lengden av åpningen (strip)for eksempel, sponplater.I dette tilfelle er åpningen Høyde målt etter installasjon av slike puter, eller tykkelsen må tas hensyn til - subtrahert fra den totale høyden av åpningen.

  • Etter måling åpning kan oppnås når høyden av døren struktur, det vil si lengden av de nødvendige vertikale profiler pens (1 eller 2).

Uavhengig av type profil, er det alltid

Hg = H - 40 mm

  • lengde Ln åpning og umiddelbart gir lengden på nedre og øvre styre seksjoner (3 og 4).

nyanse kan være her.Hvis installasjonen er planlagt ramme fra rette eller formet anslag (profiler 9 eller 10), lengden av skinnene 3 og 4 er redusert til 3 mm (1,5 mm på hver side av tykkelsen av rammen).

ld = Ln - 3 mm

Diagrammet viser mulig utplassering av et godt flere profiler

Diagrammet viser mulig utplassering av et godt flere profiler

profiler lengde på 9 og 10 er alltid lik "ren" høyden på åpningen Hn .

  • neste spørsmål - er bredden av dørbladet.

Denne hastighet er avhengig av den totale lengden av åpningen og planlagt antall bevegelige vinger, og det påførte vertikal profil, penner, og til og med tilstedeværelse eller fravær av Schlegel.

Med betydelige lengder av åpningen er ikke verdt å jage store brede dørblader - de er for klumpete og ikke veldig behagelig å bruke.På dvuhpoloznyh guider det er mulig å få plass til to, tre, fire og til og med fem brosjyrer.Til tross for det faktum at selv være 1500 mm, vanligvis prøver å følge bredden på hver innenfor 750 ÷ 900 mm.

instagram viewer