Build Daily

Landhus

August 12, 2017 18:06

Betong gjerde med hendene

click fraud protection

Stabil næringsutvikling i byggingen av lave hus har presset byggematerialer markedet til å vokse.I dag er det ikke regnes som en rekke store og små selskaper som produserer bygningsmaterialer.Derfor er det konkurransen meget høy i dette området.Men en god nisje med stort vekstpotensial er etableringen av små bedrifter i produksjon og installasjon av bygningsskall.Det er nødvendig å ta hensyn til bygging av betong gjerder, som kostnaden for en slik lav gjerde.Hvis riktig planlegger aktiviteten, kan kostnadene være tjent inn i løpet av en sommersesong.Men før du starter denne virksomheten, må du bygge en betongvegg med hendene for seg selv.

betong gjerder Made by moderne teknologi har estetisk utseende og passer inn i ethvert landskap

Laget av moderne teknologi betong gjerder er estetisk tiltalende utseende, og passer inn i ethvert landskap

Hva er fordelene med en konkret gjerde

Før forklare nyansene av betong gjerder må vurdere alle de åpenbare fordelene med denne typen fekting.I dag er det en stereotyp av negative holdninger til betong gjerde, til tross for det faktum at de har en rekke fordeler fremfor gjerder laget av metall eller tre.

moderne avansert teknologi gjør det mulig å konstruere estetisk og på samme tid robust betong gjerder:

  • rett på byggeplassen.
  • sparer ressurser på lease en kran og transport av byggematerialer i stedet for ready-to-install enheter.
  • Mount gjerde problemfritt som det er veldig enkelt.
  • Kombiner høyde hele strukturen.

I tillegg betongkonstruksjoner har en tilstrekkelig høy styrke og holdbarhet incommensurate med andre materialer.Laget av moderne teknologi betong gjerder er estetisk tiltalende utseende, og passer inn i ethvert landskap.De ser like bra ut i kombinasjon med murstein bygninger og trehus.Dette gjerdet vil se flott som i landet så vel som i byen.

Hvilke materialer og verktøy som trengs for bygging av gjerder, betong

For å produsere betong gjerde, må du forberede følgende verktøy og byggematerialer:

  • Spesielle former gjerde deler, som kan kjøpes i butikken eller lage din egen.
  • nødvendige mengde av stål armering eller forsterkning av glassfiber.Å samle sin diameter bør være 4 mm og 8 mm for kolonnene.
  • liten brøkdel av knust stein fra 2 til 6 mm.
  • vasket elv sand.
  • Portland sement ikke mindre enn 500 merker.
  • What a mykner.
  • Mixer og vibrasjon bord.
Slike former deler gjerder kan kjøpes i butikken eller lage din egen

Slike former deler gjerder kan kjøpes i butikken eller lage din egen

et slikt arrangement, som den vibrerende bord kan lage selv eller kjøpe i butikken verktøy.For det å lage din egen må du ha kompetanse til sveising, kjøpe profilerte rør, vibrerende motor, og alle andre detaljer.Det vil være billigere enn å kjøpe ferdiglagde bord.Beregning av totale tabell størrelse man må stole på sin egen, tar hensyn til vekten av den form, som er fylt med betong.Vibromotors salg er forskjellige, produsert av forskjellige firmaer.Blant nasjonalprodukt, kan du velge motoren IV-99E.Vibrerende bord for fremstilling av betong gjerde gjør det mulig for forseglede oppløsning i en slik grad at dens styrke økes ved flere ganger.Hvis dette ikke gjøres, da byggingen vil vare lenge.

Her er den mest vanlige vibrerende bord for komprimering av betongprodukter

Det ser veldig vanlig vibrerende bord for komprimering av betongprodukter

teknologiske prosessen med produksjon av betongheller

vurdere rekkefølgen på hele prosessen med å lage deler av betongen gjerdet.I den innledende fasen laste i blanderen liten brøkdel av grus, som må fylles med vann og skylle av støv og smuss.Da vann er drenert, og helles inn i beholderen sand som er blandet med sement og ferskvann.Oppskrift løsning for å fylle formene hvert utvikler seg til seg selv, da det er avhengig av type av et gjerde.Ofte er disse oppskriftene er fra leverandører som selger former.

skjema er plassert på en pidestall, eller til og med pad og smøres med spesialfett, som er utformet for å hindre holde seg til det konkrete.Inne i formen man ønsker å montere rammen av ventilen.Det er nødvendig å øke påliteligheten av den herdbare betong vedheft.Avhengig av formen, som er utviklet tilsvarende forsterkning krets hvis det ikke ble foreslått av fabrikanten for den.

fremstilt oppløsning ble fylt til halvparten av sitt volum i en form som er plassert på et vibrerende bord etterpå.På det der er massen av den primære tetning.Ved fylling er nødvendig å ta hensyn til det faktum at detaljene må være festet til hverandre ved hjelp av en enhet.Etter en innledende tetning form helles opp til toppen og jevne ut overflaten med en sparkel eller slikkepott.

Etter betong tørker, er det nødvendig å endre produktet uten å fjerne den fra formen.Overflaten bør tørke manuelt eller jeksel til en ideell tilstand.Denne ordningen vil ha en standard skjema.

Som konklusjon, frembringer fremgangsmåten en uttagning av det ferdige produkt fra formen.Dette er et avgjørende øyeblikk i hele teknologien for utarbeidelse av betong gjerdet med hendene.Denne prosedyren kalles stripping.Produsert forskalingen manuelt eller mekanisert metode og dens nøyaktighet avhenger av kvalifikasjoner av arbeidere.

Etter det, kan alle komponenter i betongen gjerde betraktes klar.De trenger bare å sjekke for å identifisere ekteskapet for å være korrekt.Kokte komponentene er montert mellom de forhåndsinnstilte kolonner.

Betong Fence trenger ikke å være grått

gjerde av betong trenger ikke være grå

før gjenbruk form det skal være grundig rengjort fra herdede betongrester.En form, i henhold til produsenten, ikke mindre enn 300 ganger kan anvendes.Imidlertid viser praksis at mer enn 200-250 bare ikke stå opp ingen form.

Produksjon av betong gjerder er ikke utsatt for termiske effekter for økt styrke.Full kur skal finne sted under en skur eller lageret.De ferdige produktene er stablet horisontalt, noe som gjør deres endelige avgrensning til den ønskede tilstand.Når størkning utetemperaturen må ikke være lavere enn 5 - 9 grader.Dette er den nedre grensen, eller for kvaliteten på produktene, kan ingen få.Dermed teknologi produksjon betong gjerder må mestres i sommer.Om vinteren, bør produksjonen overføres til et oppvarmet rom.Til produktet tok den nødvendige styrke, må de få en eksponering på minst 6 - 30 dager, avhengig av fuktigheten.Installere betong gjerde er gjort mellom søylene, som også har et betongfundament.

Ordningen med installasjon av betong gjerde med detaljerte kolonner enhet

Scheme Installere betong gjerder med detaljerte enhets kolonner

fra ovenstående er det klart at konkrete gjerder kan gjøres ikke bare for eget bruk, men for salg, kan det være en god oppstart for små bedrifter.Gjør det ikke så vanskelig hvis du lære de grunnleggende reglene i produksjon.

instagram viewer