Build Daily

Engineering Systemer

August 12, 2017 18:08

Hvordan kan frigi vannet renne i et privat hus

click fraud protection

Hvorfor fryse rørene

317 - As- tine - kloakk - rør - en

Feil i legging og installasjon av avløpsanlegg i et privat hjem kan komme tilbake å hjemsøke massen av ubehagelige konsekvenser i vinterperioden.Mangel på penetrasjon avløpsledninger (over fryse dyp jord), dårlig isolasjon, feil valg av materialer, og som et resultat de frosne avløp og kloakk hel uførhet vakker herregård.

fleste av grunnene til at vi har skissert i innledningen, men det er fortsatt de samme problemområdene kabling avløpsledninger i et privat hus, og for å bestemme sitt beste på scenen for å designe og legging av avløpsrør for å forebygge dyp frysing, mekanisk deformasjon og feil brudd i systemetavledning av husholdningsavfall vann.

317 - As- tine - kloakk - rør - 2

  1. Surface ledninger, mye praktisert i en hytte og hagebruk bygningen - den enkleste og billigste måten å drenere væske avfall.Mengden av slike kloakk, deres layout og hydrauliske egenskapene til en teller ikke.Det er en skråning avløp gå - det er bra.Mulighet for tilstopping og dannelse av døde soner er ikke vurdert, og deretter vinterkulda rive i stykker slike deler av rørlednings oppsett.
  2. Legging kloakk i iskaldt jord.I denne situasjonen - en feil designeren, som du vil betale, kanskje, hendene holder smeltevannet renne i de mest ugunstige værforhold.
  3. feil når du velger kloakk ordninger for private boliger og isolerende materialer.Frosne Topp kan oppstå ikke bare i deler av rørledningen, men til slutt opprinnelsen av systemet og septiktanker.
  4. Blokkeringer i ikke-trykk kloakkrør, som er uunngåelig dannes ved små bakker avløpsrør.

317 - As- tine - kloakk - rør - 3

Hva er noen måter du kan flykte fra fryse rørene

Kloakk - den vanlige vannsystem, men med en bestemt arbeidsmiljøet, så avriming metoder slike rørledninger er standard.

  1. Som alltid starter vi med de mest enkle: slår på kjelen og hell kokende vann i en frossen rør.Prosedyren er ikke veldig hyggelig, men nærhet av en is plugg i kloakkrøret tilstrekkelig effektiv.For plastprodukter, kunne en slik prosedyre være et stort sjokk, men jern vil være veldig glad for denne vaske.
  2. Tilgjengelige Mange minus kloakk (åpen eller ikke flush) kan være varmt ute.Nok for en kort tid å varme opp metallet med en blåselampe (merk, den mest barbariske metoden) eller en bygning tørketrommel, og is oppbygging og blokkeringer i kloakk ikke forblir.Et annet spørsmål er i hvilken grad en åpen ild og skarpe termiske svingninger vil påvirke drifts kvaliteten på hele kloakk av ditt hjem.
  3. skånsom metode: du kan frigi de interne isen syltetøy via dampgeneratoren, shunt rør som har en diameter mindre enn for hovedsystemet.Å finne et sted i en parallell strømningsrøret konstruksjon, som krever "stansing" i dette tilfelle er sterkt forenklet.
  4. Ideal: på scenen for legging av kloakk å beregne mulige områder med frysing og gjøre det til en høy kvalitet termisk isolasjon og impregnering.Tining slike strukturer er ikke nødvendig.

317 - As- tine - kloakk - rør - 4

Hvordan identifisere områder av frysing

Selv uten spesiell kunnskap om hydrodynamikk for å avgjøre eventuelle problemområder frittstående vannledning er enkel nok.Alle stillestående soner (overganger i seksjoner, grener, den grenen av ingeniør nettverk, trykke stoppventiler, etc.) er potensielle samlere av avfall, som ved lave temperaturer, er stillestående vann konverteres til en hel is oppbygging.

indre ledningen for varme deg naturlig glemte å installere, så om vinteren eller tidlig på våren, og blir tvunget til å lete etter måter å tine lunger på deres husholdningsavfall.Hva kan tilbys dersom ledningene er innfelt, lengden, og jakten på det punktet hvor du trenger å frigi rørledningen kan vare i flere uker.

løser problemet viste gammeldagse metoden.Ta bay ganske stiv stål (første som vil være til stede) og skyv den inn i avløps avløpsrør.Jeg kom opp mot en hindring - måler lengden.Den samme virkning bør gjøres på en del av septiktanken (eller sump).Dersom målingene kampen, da du allerede vet nøyaktig hvor du skal grave og tine din avløpsrør en av måtene foreslått ovenfor.

isete rør

instagram viewer