Build Daily

Soverom Design

August 12, 2017 18:06

Rom fashionista : ideen om et koselig arrangement

click fraud protection

De beste husene i Paris XVIII århundre kvinners plass kalles boudoir.Blant de obligatoriske attributtene til de luksuriøse rommene, kan du markere en romslig garderobe, som var skjult bak en skjerm, elegant, komfortabelt toalettbord med speil og et stort område for sosialt samvær og tar gjestene. Rommene på rettferdig sex var utstyrt bare de dyreste møbler og tilbehør.

Til tross for at i dag er det andre regler for interiør arrangement, kan moderne rom fashionista ikke se mindre luksuriøse enn kvinnenes boudoirs av XVIII århundre.I denne publikasjonen "Dream House" tilbyr noen ideer til soverommet innredning moderne og moteriktig dame.

Rom for damer

Room fashionista

valg styling for damer rommet

Kjærligheten til de vakre og grasiøse ting som finnes i blodet til hver kvinne.Men noen av denne kjærligheten vokser til hoved fascinasjon av livet, som ikke kan påvirke preferanser i interiørdesign.Uavhengig av styling, bør fasjonable kvinners plass være vakker og, fremfor alt, eksklusiv.For å oppnå originalitet i denne vanskelige saken, som arrangement av sitt eget soverom, men det kan bli kalt til hjelp av sin egen fantasi.

Som regel begynner noen interiørdesign med valg av fargeløsninger.Somehow, er det antatt at jenter og kvinner drømmer om interiøret i rosa.Faktisk, den rosa nyanser se myk og romantisk, men hvis den innvendige plassen er eksklusivt innredet i fargevalget, er det lite sannsynlig å kunne hevde å være eksklusiv.Mye mer interessant og uvanlig interiøret vil se ut som en nøytral fargevalg, der ledemotiv er til stede noen lyse tone.For eksempel kan lyse farger finnes på tekstiler, tilbehør, tak, møbler og gjenstander etc.

romdesign for damer bilde

romdesign for damer bilde

Soveromsmøbler fashionista bilde

soveværelset fashionista bilder

definert fargevalget, bør du velge en innvendig plass konsept.Den ultimate drømmen for fashionistas svært ung alder kan være et rom som er innredet i de beste tradisjoner Barbie dukken.Men eldre jentene absolutt vil ha noe litt mer alvorlig.Alternativt kan du ordne bolig til en dressing film diva Hollywood, pryder sine mange speil, polstrede ottomaner, svart-hvitt fotografier, plakater og andre attributter som er knyttet til filmtemaer.Kanskje noen vil måtte smake rommet design for damer i stil med fransk stil med en overflod av fine smykker tilbehør og aristokratiske, og noen liker tanken ordne rom i orientalsk stil, med tynn bambus skjermer, blomstrende kirsebærtrær og frilly blomsterdekorasjoner.Kort sagt, bør valget avhenger bare på rommet vertinne preferanser.

Rom design for fashionistas

Rom for fashionistas designe

Komfortable  rom for damer i hvitt og rødt

Komfortabelt rom for damer i hvitt og rødt

Vilkår rom ordning for damer

Ganske ofte rom av en ung kvinne på samme tid en rekke funksjoner - er et sted å slappe av, arbeide og gjøre gjestene.Gitt at hver fashionista sikkert har en imponerende garderobe, bør rommet hennes også ivareta funksjonen og dressing.Hvis rommet ikke avviker en stor romslighet, legemliggjøre alle disse oppgavene blir ikke lett, men fortsatt mulig.

første trinnet er å tildele lagringsplass.Som regel denne oppgaven godt håndtere garderobe, men hvis du ønsker en mer originale løsninger, så kan du prøve å arrangere en egen garderobe.For å realisere dette formålet, bør rommet være utstyrt med innebygde hyller, reoler og kleshengere for praktisk oppbevaring av store klær.Kamuflere all denne rikdommen, kan du bruke høy-skjermer eller lyse gardiner.Hold dekorasjoner kan være, for eksempel, dekorative dummy, som samtidig vil være et interessant tilbehør rom.Bring i interiøret et snev av glamour og eksklusivitet, samt vise fram sine beste antrekk før du kan henge på veggen et par vakre kjoler og tilbehør.

Dressing i dametoalettet

Garderoben fashionista

Garderobe på dametoalettet

garderobe rom fashionista

Håndvesker som veggdekorasjon i rommet ivrig fashionista

håndvesker som veggdekorasjon i rommet inngrodd fashionista

Dressing for damene bilder

Dressing fashionista bilder

Mannequin i det indre av de kvinnelige soverom

Mannequin i indre feminine soverommet

velge en seng for sitt rom, bør fashionistas ta hensyn til modeller med lavere ekstra bokser som er enkle å bruke for lagring utenom sesongen.Hvis interiøret i rommet krever en mer elegant design, så du er sikker på å nyte en seng med utskårne ben og rygg.Ting i dette tilfellet, kan lagres i skuffer folding, som har en gunstig gjemt under høy seng.

Seng med skuffer i kvinnenes soverom

seng med skuffer i kvinnenes soverom

rom for en ung jente må være utstyrt med et sted for preening.Enda bedre, vil dette området bli presentert i form av en kommode med et stort speil og en rekke hyller til å lagre kosmetikk og tilbehør.Noen dressing tabeller umiddelbart utstyrt med ekstra lys, slik at børsten opp med den beste komfort.Imidlertid er belysningen aldri nok, så, jo mer plass vil det være lamper, spotlights og innebygd, jo bedre.

Room- en drøm for enhver fashionista

Room-en drøm for enhver fashionista

Speilet i det indre av kvinnenes soverom

speil i det indre av den kvinnelige soverom

Siden speilet er en uunnværlig følgesvenn for hver kvinne, må det være til stede i rommet av det svake kjønn i de største mengdene.Hvis badet har et skap, så problemet er løst av seg selv - akkurat nok til å velge en modell med speil dører.Men hvis skapet ikke er, så er det nødvendig å sette av et eget sted for et speil.Hvis rommet er ganske liten, kan du henge den på forsiden eller balkongdøren, men hvis du ønsker å betydelig større plass, mens designere rådes til å plassere et speil i høyde fra gulv til tak foran veggen.

Speilet på dametoalettet

speil i rommet fashionista

Hvordan å utstyre et rom fashionista

Hvordan å utstyre et rom fashionista

Rommet for en ung jente

rom for en ung jente

Innvendig plass for damene bilder

Interiør rom for damene bilder

Guest sone på soverommet fashionista

utstyre rommet ditt,hver jente sikkert tenker ikke bare om sin egen komfort, men også om hvordan fremtiden vil bli så behagelig sammenkomster med venner.

gjenskape en komplett gjesteområdet er mulig selv i små rom, er det viktig å ta hensyn bare reguleringsplan bestemmelser.For eksempel vil et hjørne i timevis kommunisere med sine venner kan identifiseres av en ruvende catwalk eller lyse farger.

Hvert område minst skal bestå av et bord og komfortable stoler.I stedet for stoler som ikke alltid passer harmonisk inn i interiøret, er det mulig å utstyre dette området med myke Erne eller oppblåsbare stoler som er lett å gjemme seg i skapet hvis nødvendig.

Rom for damer i lyse farger

Rom for damer i lyse farger

Innvendig plass for damene bilder

Interiør rom for damene bilder

Hvordan arrangere et rom for en ung jente fashionista

Hvordan arrangere et rom for en ung jente-fashionista

Hvis det er en glassed-in balkong i rommet, gjesteområdet kan meget vel være innrammetder.Det er også et sted for vedtakelsen av gjestene kan monteres i nærheten av vinduet.Dette er spesielt nyttig når en bred vinduskarm, som kan brukes som et bord.

Kvinner soverom med balkong

kvinner soverom med balkong

Design balkong i rommet jenter

Design balkong i rommet jentene

skape rom for fashionistas, husk at for realisering av et virkelig koselig plass er ikke tilstrekkelig bare å ta hensyn til alle designregler og teknikker.I dette tilfellet, er det ekstremt viktig å fylle huset med sine egne berører og detaljer.


innredede rom i den glamorøse stilen
salig søvn ensomhet i seng av Matthew Lehannaura
Canopy seng - romantikk og komfort til soverommet
soverom i japansk stil - det perfekte stedet for ro og avslapning
bad på soverommet: du er ikke engang drømme
instagram viewer