Build Daily

Design Leilighet

August 12, 2017 18:07

Cherry blomstre i interiøret : reglene for bruk og kombinasjon

click fraud protection

Cherry blossom der det refererer til fargen på modne kirsebær, mørk purpur.Spectral han flyttet til lilla, men den røde er en prioritet, og det er saftig basis. Når det gjelder virkningen av kirsebær er ikke like uttrykksfull som en knallrød, men en sterk nok energi.Rik, varm farge av modne kirsebær er en person positive følelser.For mange er det forbundet med velstand, og om ham ofte si - "rike farger".

Hvordan, hvor og i hvilken form kan søke kirsebær farge i det indre av en leilighet eller hus, hva er dens kombinasjon med andre farger og generelle stilen?Lær om en korrekt anvendelse av denne edle farger og avtale med noen av nyansene av nettstedet tilbyr en "House of Dreams" i dagens offentliggjøring.

Cherry blomstre i det indre bilde

kirsebær farge i interiøret bilder

Cherry blossom i forskjellige stiler av interiør og vellykkede kombinasjoner

Intens kirsebær rød farge i interiøret ser edel og elegant.Han fyller rommet komfort og en viss snev av alvor.Derfor er det som å bruke i utsmykningen av rom for spesielle møter, konferanser, møter og andre viktige anledninger.

Kombinasjonen av lilla fargen i interiøret med beige

kirsebær farge kombinasjon i interiøret med beige

Perception kirsebær farge i interiøret avhenger av andelen i den generelle ordningen.Han kan dominere interiøret, effektivt utfylle og fremheve de andre fargene, eller lage en fragmentert rettet aksenter.

I et boligområde kirsebær farge som den dominerende tung.For å gi lys og luftig plass det er ønskelig å fortynne de hvite og pastellfarger.

farge kirsebær møbler i interiøret stuen

farge kirsebær møbler i det indre av stuen

stilig utseende, myke gulvbelegg mettet dyp rød farge kombinert med lyse vegger og kaffe farget møbler.Denne teknikken som designere kalt "kirsebær i sjokolade".Oppdater og gi piquancy elementer kirsebær interiør flekker av friske grønnsaker.

Cherry blomstre i det indre bilde

kirsebær farge i interiøret bilder

Classic alternativer kombinasjoner røde kirsebær farge i interiøret med andre nyanser av spekteret: sand og beige, grå, veldig blek oransje og gult.Denne kombinasjonen skaper en rik palett av varme nyanser av strømmer, karakteristiske for en romantisk, moderne, orientalske og afrikanske stiler.Aktive kirsebærtoner, og den andre er det den koselige atmosfæren til et godt hjem.

Kjønn kirsebær farge bilde

Kjønn kirsebær fargebilde

Lilla sofa i stuen bilde

Cherry sofa i stuen Photo

kombinert med hvitt og svart kirsebær farge ser elegant og fargerik.Den passer godt i den populære jugendstil.På kirsebær vegg med fordel vil se speil i uvanlige rammer, openwork metall hyller, store dekorative elementer.

Veggene er lilla fargen i interiøret

kirsebær farge vegger i interiøret

Fra den blå-grønne området til kirsebær nyanse som passer best turkis farge.Denne kombinasjonen har lenge vært brukt til fremstilling av orientalske mestere fantastiske smykker, fargerike tekstiler og eksklusive tepper.

fine og myke flytende stoffer kirsebær fargetoner som fløyel eller satin.Av disse sydde gardiner og møbeltrekk for sofaer, lenestoler og kapper på møbler, og lage alle slags dekorative tekstiler.

Lilla gardiner bilde

Cherry gardiner bilder

Cherry blossom vakkert setter av naturstein i interiøret, naturligvis ser han med blanke glass og metalloverflater.Dette gjør det et velkomment tillegg til high-tech-stil, eller urbane områder.

Purple kjøkken interiør

Cherry kjøkken interiør

Blanding flere farger, inkludert kirsebær, skaper en positiv atmosfære i et land eller en blanding av stiler.

Sofa fargebilder  av kirsebær

Sofa Cherry bilder

Selv i en slik begrenset vedvarende tone stiler som finsk eller sjø vil legge fargerik eleganse mørkerød tilbehør.

Noen regler kirsebær farge i interiøret

kirsebær røde interiørelementer effektivt kan slå i alle rom i leiligheten: kjøkken, stue, soverom eller bad.

Møbler til forstuer kirsebær farge

Gang møbler farge kirsebær

Veggene på badet lilla i kombinasjon med hvitt sanitærutstyr

veggene på badet kirsebær kombinert med hvitt sanitærutstyr

Purple kjøkken interiør

Cherry kjøkken interiør

Fargen på veggene i soverommet Cherry

fargen på veggene i soverommet kirsebær

effektivt utfyller det indre av den enkeltedetaljer i kirsebær toner: puter, sateng skygge bord lampe, lys vase i form av en gren av koraller, en vegg klokke i form av en blomst.

Men kirsebær blomstre i interiøret er ikke alltid prangende.Kombinasjonen av gule og oransje kirsebær ser klumpete, noe som indikerer fravær av stil.Derfor, med en kirsebær farge, som med mange andre farger, er det nødvendig å håndtere delikat.Det krever en delikat tilnærming og forståelse av dens opprinnelse.Og bare i dette tilfellet vil han spille der det trengs, og for å markere hva du har planlagt å fokusere.


«Bleach space" eller rollen som hvit i interiør
Colonial stil i interiøret
romansk stil i interiøret - en moderne utførelse
den psykologi av farger i interiøret - spesielt bruk av farger i rom for ulike formål
Nouveau-stil i interiøret: refleksjon av forskjellige tider
instagram viewer