Build Daily

Landskapet

August 12, 2017 18:07

Hvordan lage et drivhus med hendene : bilder ferdig veksthus

click fraud protection

i prinsippet, å dyrke økologiske grønnsaker og frukt i hagen deres, ikke nødvendigvis vente til sommeren - å gi seg med de nødvendige vitaminer kan være enkelt og vinteren.Alt du trenger å gjøre, så det er et lite drivhus, bygget av alle reglene for energisparing.Dette problemet vil vi undersøke i denne artikkelen, og etter hvert se på hvordan å bygge et drivhus med hendene.

Hvordan lage et drivhus med hendene

Hvordan lage et drivhus med hendene

ramme for veksthus

for boligbygging veksthus, generelt, kan du bruke noe du liker - det eneste kravet for denne type bygninger er deres fullstendig tetthet.Døm selv, om vinteren, ikke bare bør være varm i det, men også energi brukt på oppvarming drivhus, bør brukes så lite som mulig - at det er to grunnleggende krav, etter som du kan bygge en høy kvalitet drivhus med hendene.

I de fleste tilfeller er en liten forstads veksthus bygget delvis av murstein eller blokker og metall.Den nedre del av drivhuset til en høyde på ca. 1 m bygges av murstein, men toppen er konstruert hovedsakelig av lett tilgjengelige materialer som tre, inventar, profil eller runde rør.Denne tilnærmingen til bygging av et drivhus for hagen med dine egne hender på grunn av to faktorer.

  • For det første er drivhus konstruksjon oppnås tilstrekkelig robust og motstandsdyktig mot tøffe værforhold, og har muligheten til å installere dører.
  • andre, gjennom bruk av forsterkningsribber eller formet rør gjennom toppen av drivhuset får nok lys.

denne bygningen veksthus kan lagre i drift, ikke bare energi brukt på sin varme og elektrisitet som trengs for å skape høyverdig belysning.

Hvis mur, som gir vinteren drivhus, alle mer eller mindre klare, her med et rammeverk for transparente taket er nødvendig for å forstå mer i detalj.Anleggsteknikk gjennomskinnelig taket er helt avhengig av materialet som brukes - hvis du skal alle topp drivhus obtyanut polyetylen, for takrammen er best egnet beslag.Men dersom bygningen vil være mer alvorlig med bruk av polykarbonat eller vindusrammer, vil taket være bedre å synliggjøre rørets tverrsnitt 20x20 mm eller 20h40mm.

Dette røret må bøye tilsvarende, noe som gir den form av en bue - i utgangspunktet, vil dette problemet ikke oppstår.Uavhengig bøyd firkantrør du er usannsynlig å lykkes, så du må se etter en spesiell tube bender, der en relativt liten sum penger for deg bøyde Profil rører riktig.

Det neste trinnet er å bygge et drivhus med hendene omfatter installasjon av en bøyd profilrør eller beslag på en murstein base - her er utfordringen å bygge en solid struktur som en tunnel.Uten sveising i dette tilfellet er det ganske vanskelig å gjøre - det er nødvendig ikke bare å koble buen står seg imellom, men også for å feste dem til bakken.Pre-installasjon skritt bør beregne bue støtte - avstanden mellom dem skal tilsvare bredden på polykarbonat brukt eller installert i sine vindusrammer.

På den siste etappen av bygging av veksthus med hendene du må lukke den resulterende rammen gjennomsiktig kuppel av polykarbonat.Prosessen er enkel, men krever en spesiell tilnærming.Et svært viktig poeng er tettheten av kuppelen - når det er nødvendig å bruke spesielle monterings turbo skruer med skiver og gummipakninger.Flex polykarbonat bør være svært forsiktig og uten brå bevegelser - det er alltid en mulighet til å bryte den.

Det er i utgangspunktet alt du kan si at et drivhus med hendene klar.Det gjenstår saken for små - å montere en effektiv oppvarming og belysning.

På bildet under kan du se et stort drivhus på en metallramme med vinduer for ventilasjon i det fremre og bakre deler (de Pedimenter).I dette tilfelle ble et drivhus bygd i vinter, og plante den i løpet av våren, den første i et år (i april), når jorda er allerede varmet under en film, så det er ingen oppvarming, var det planlagt for neste år.

Bygging av drivhusene med sine egne hender

Bygging av drivhusene med hendene

Vinduene å lufte drivhusene med sine egne hender

vinduer for å lufte drivhusene med hendene

Hvordan bygge et drivhus med hendene

Hvordan bygge et drivhus med hendene

Oppvarming drivhus

oppvarming drivhus om vinteren, kan tidlig vår og høst arrangeres på forskjellige måter- opprette et eget system av gass, fast brensel eller elektrisk oppvarming eller drivhus koble til et eksisterende varmekrets i bygningen.Det sistnevnte alternativ er mer økonomisk og enklere - ingen fornuftig å bruke for det samme formål, to forskjellige varmekilde.

Mini-drivhus med hendene, og gir forbindelse til et hjem varmesystem vil kreve at du utendørs oppvarming pad motorveier.Hovedmålet i alt dette - for å holde kjølevæsken leveres til drivhuset i samme tilstand - linjer har en god varm.For disse formålene er det best å bruke mineralull - for å avvikle den på røret vil være nødvendig i flere lag.Dessuten, på toppen av ovnen for mer varme sikkerhet må vikles og polyetylen.Ved slutten av denne "varme kaken" bedre plass til og med i en beskyttende kappe for å forhindre mekanisk skade på rørisolasjon.

som varmeovner for drivhus, kan du bruke nesten alle de kjente varmeovner - batterier, ovner, radiatorer.Du kan også lage din egen tube registre.

Hvis drivhuset er langt hjemmefra, og bringe den til varmesystemet er svært dyrt, og i så fall passende fast-varmesystem: det er nødvendig å bygge ovnen på slutten av drivhuset for å komme røret i sentrum og ta det ut.Dette eksempel er vist i bildet nedenfor.

Ovn for oppvarming veksthus

ovn for oppvarming drivhus

Drivhus med hans hender bilde

drivhus med hendene bilder

Hvordan man skal lage et oppvarmingssystem i drivhuset

Hvordan oppvarming i drivhuset

Konklusjon varmerør fra drivhuset

utgang varmerør fra drivhuset

Lighting drivhus

Alle vet at for normalvekst av planter trenger lys, så nær opp til solen.I denne forbindelse vanlige lysrør fungerer best - de må være installert på begge sider av drivhusene med praktisk talt uten mellomrom.Den eneste måten å oppnå høy kvalitet og jevn belysning av hele interne plass av drivhuset.

Så i konklusjonen, vi husker - voksende planter i et drivhus er svært forskjellig fra omsorg for en vanlig hage i løpet av sommeren.Det er nødvendig å opprettholde en viss temperatur, lys, fuktighet jord - generelt, det er besværlig og krever kunnskap om visse teknologier.Men generelt, etter å ha mestret denne kunnskapen til å dyrke frukt og grønnsaker i drivhuset er ikke vanskelig.

Forbereder drivhus for planting

Forbereder drivhus for planting

Det er alt.Vi håper du har fått en omfattende svar på spørsmålet om hvordan å lage et drivhus med hendene?

Artikkel Forfatter: Vladimir Belov
Foto: Tatiana Bezverkhnyaya


Møbler for hytter og hager - hvile komfortabelt
Marmor chips i landskapet design: raffinert innredning
terrassen på hytta eller i hagen: alternativer, design pluss fantasy
Hva kan gjøres av de gamle tingene å gi: en original måte å forbedring
bebyggelsesplan: skal se ut området drømmer
instagram viewer