Build Daily

Betong

August 12, 2017 18:06

Mengden av sement i betongterning

click fraud protection
Mengden av sement i betongterning

Under byggingen av en hvilken som helst objekt anslag over kostnadene, noe som gjenspeiler behovet for materialer, og spesielt: hvor mye sement i en kube av betong?

spørsmålet som er nødvendig for en bestemt sementmørtel bygging av et klart og entydig svar finnes ikke.

For å få nøyaktige data, er det nødvendig å analysere prosjektdokumentasjon, og fremfor alt, arbeidstegninger.

Det faktum at en spesiell type betong krever en viss mengde sement og inerte materialer - sand, pukk eller grus.

grunnlaget som kreves for en klasse av betong, og for oppføring av vegger og partisjoner, den andre.Den eksakte mengden av materialer som kreves for bygging, beregnet i henhold til noen metoder.

Innhold:

  • Frimerker sement
  • Frimerker betong
    • Betong merkevare M200
    • Betong merkevare M300
    • Betong splitter M400
  • viktige forutsetninger

Frimerker sement

på presentere flere typer sement som produseres, mens bedrifter i byggebransjen, som brukes i store bygging, innredning og oppussing av lokalene.

de vanligste merkene som brukes i alle klimasoner, M300 og M400.

Råvarene som brukes for sin produksjon av kalkstein og leire, som er blandet og varmet opp til en høy temperatur.

Cement Flow Table Som et resultat av denne behandlingen er et materiale som kalles klinker.Og etter neste omfordeling av klinker og ulike tilsetningsstoffer for å produsere sement.

Ved å tilsette ulike ingredienser, er et materiale av en viss kvalitet.

at forbrukerne raskt og nøyaktig kan navigere navn og tekniske egenskapene til materialet, utvikle en klar notasjon.

Følgende koder kan reduseres ved hjelp av eksempel:

  • B - tid herding løsning;
  • ubåter - tilstedeværelsen av myknere;
  • SS - det sulfatresistent tilsetningsstoffer;
  • N - sementklinker basert på smuler.

en tid opphørt siden produksjon av merkevaren M100 og M200.Dette var på grunn av deres svake tekniske egenskaper.

I dag er de mest populære merkene anses M400 og M500.I individuell boligbygging er velprøvd merke M300.

Ifølge gjeldende regler og forskrifter, er egenskapene til sement evaluert av to parametre.

første indikator - evnen til å tåle belastningen.Den andre - forholdet mellom additiv til totalmaterialet.Således tåler M400 en belastning på 400 kg per kubikkcentimeter.

Mengden av additiver er angitt med bokstaven "D" og et tall, som angir prosentandelen av additiver.

Her må det sies at karakteren av betong, som er nødvendig for å helle grunnlaget for et element bestemmes av sement merkevare.

Og i en kube av betong kan det være et annet nummer.

For å kunne utføre nøyaktige beregninger, utviklet en spesiell tabell, som angir hvor stor andel av alle materialer som inngår i betongen, og hvor mange av dem alle.

Frimerker betong

Før byggingen bør være klar over hvor mange sekker med sement som kreves for hele objektet.I dette tilfellet må du vite og hvor mye som går til bindemiddel kubikkmeter betong.

volum av sand og grus som skal bestemmes mer nøyaktig, fordi disse materialene er verdt pengene.Utføre beregninger, er det nødvendig å ta nøyaktige indikatorer.Vekten av en pose av sement kan være enten 50 eller 40 kg.

Video:

på arbeidstegninger som viser alle betongelementene av bygningen, fra kjeller til gulvdekket.Å få til de faktiske beregninger, er det nødvendig å bruke disse data.

Alle formler for å beregne enkelt og tilgjengelig for spesialister med yrkesfaglig utdanning.

Betong merkevare M200

å finne ut hvor mye sement er nødvendig for blanding av en kube M200 merkevare av betong, er det nødvendig å bruke tabellen i sett med regler.

den gamle utgaven regelsett kalt klipp.Tabellen viser også data om hvor mye av sand og grus nødvendig.Dataene er gitt i henhold til en kubisk sluttprodukt.

fagmann på området at betong av denne kjede kan eltes ved hjelp av et annet bindemiddel.I det tilfelle hvor merket er påført M400, betongblandingsforhold er slik - 1: 2,5: 4,2.

første posisjon oppført sement, deretter sand og grus.

samme kubikkmeter betong, blandet med sement merke M500, vil ha forskjellige proporsjoner - 1: 3,2: 4,9.Sand og grus i denne versjonen vil ta lengre tid, og mindre sement.

kan si på en annen måte, den samme mengde av sement binder et mye større volum av grus og sand.Med rå data er nødvendig for å beregne og veie flere alternativer.

for å legge grunnlaget har et spesifikt behov for å bruke binde blanding av høye karakterer.I dette tilfelle er det nødvendig å tilveiebringe tilstrekkelig styrke og holdbarhet.

Derfor er alle løsninger som er fastsatt i prosjektdokumentasjon, er det nødvendig å gjennomføre, til tross for ønsket om å spare penger.

Betong merkevare M300

betong merkevare M300 er ofte brukt i enkelte boliger.Ved bruk av M400 sementbetong blandingsforhold er som følger: - 1: 1,7: 3,2.

styrkeegenskaper av merkevaren av betong er høyere enn den forrige.Et bindemiddel forbrukes mer.Sand og grus i den spesifikke volum brukes mindre.

sement forbruket per kubikkmeter betong

Når utført forberedende arbeid, er det nødvendig å ta hensyn til kvaliteten på inerte materialer.Sanden må være fri for river silt eller leire.

Tilsvar steinsprut må oppfylle visse standarder, som er diktert av klipp.

Betong M300 merkevare kan kna M500 merkevare av sement.I dette tilfelle er den karakterisert ved høy styrke og motstand mot korrosjon.En andel per kubikkmeter av betong vil være - 1: 2,2: 3,7.

Om nødvendig kan du endre volumet på enheten vekt.Og så, i stedet for terninger kan håndtere tonn eller poser.

Under byggingen av små gjenstander lettere å telle antall poser enn å beregne hvor mange kilo sement i kuben.Alle spissfindigheter av denne typen bør vurderes og brukes i forberedelsene kostnadsanslag.

Video:

Betong merkevare M400

Erfarne utbyggere vet at jo mindre sement i betongen løsning, desto lavere påliteligheten av stiftelsen.M400 betongblandingskvaliteten kan være laget av det samme sement.

proporsjoner i dette tilfellet er som følger: - 1: 1,1: 2,4.Det bør minnes om at i disse andelene er tatt sement, sand og grus.Om nødvendig, kan den erstattes med grus flis.

konstruksjonsteknikker kjent at feilen kan føre til lavere kvalitet av betongblandingen under elting.

sement underskudd vil føre til det faktum at etter et år eller et betongfundament vegg vil begynne å smuldre.

Hvis det brukes for blanding av betongblanding sement merke M500, er det nødvendig å tåle de følgende andeler: - 1: 1,4: 2,8.

Noen instruksjoner anbefale å sement merke var halvparten høyere enn løsningen merkevare.

må det sies at en slik presisjon som er vist i beregningene, i praksis, for å motstå meget vanskelig.Alle de ovenfor angitte formler er ment å definere mengden av sement i de samme kuben.

kjenne volumet av betongkonstruksjoner, er det lett å beregne den nødvendige mengde sement for hele konstruksjonen.Vi må multiplisere denne verdien med mengden av sement i en kube, og bør få det ønskede resultat.

Viktige forhold

Beregningen ikke trenger å bli involvert i å telle antall poser med sement, som er nok for alt arbeidet.Det bør være klart hva som er den betongkonstruksjon.

Den brukes til å arrangere grunnlaget for oppføring av vegger, legging av spor, overlappende strukturer, bjelker og søyler.Denne listen kan bli videreført.

Fra arbeidene produsenten krever en - skal det forstås at mengden av betong karakterer bestemt av antall objekter.

Video:

Og i hver klasse av betong utførelse vil være annerledes.Og poser med sement kreves et annet nummer.

Hold poster i poser trenger praktisk og lønnsomt.I noen tilfeller, tatt en sekk med sement, fem poser med grus og sand poser 3.

Betong løsning blandet i slike andeler som oppfyller alle krav.Og dette er ikke den eneste "trikset", som tydde utbyggere med lang erfaring.

instagram viewer