Build Daily

Husholdningenes

August 12, 2017 18:07

Innebygd vaskemaskin på kjøkken interiør

click fraud protection

Inne Technology i dag er i stor etterspørsel, som i utformingen av moderne interiør utvidelse av plass er en av de viktigste vilkårene for rett til sin organisasjon. rommet der den innebygde teknologien brukes mest, er kjøkkenet - der du kan ha en oppvaskmaskin, stekeovn, avtrekksvifte, kjøleskap, vaskemaskin.Hvorfor Innbygde vaskemaskiner bruke det på kjøkkenet?La oss prøve å forstå.

Modern husmor drømmer om en vakker, multifunksjonell kjøkken fylt med stilige assistenter, som for eksempel mat prosessorer, høvler, dampskip, yoghurt, ovner, kokeplater, multifunksjonelle kjøkkenvasker og mer.Mange kvinner foretrekker innebygde hvitevarer til kjøkkenet - det hjelper ikke bare spare plass, men også gjøre det indre av kjøkkenet mer elegant og moderne.

Innebygde  hvitevarer til kjøkkenet

Innebygde hvitevarer Kitchen

I små leiligheter med et lite bad er oftest en vaskemaskin plassert på kjøkkenet.Og det innebygd vaskemaskin er best egnet for kjøkkenet interiør, så det er gunstig gjemmer inne på kjøkkenet, og noen ganger til og med lukket dør.

Innebygd vaskemaskin

Integrert vaskemaskin

Innebygd vaskemaskin

Integrert vaskemaskin

romslig kjøkken vaskemaskin brukes også for bekvemmeligheten av husmødre - alle husarbeid kan gjøres på ett sted.Ved å plassere vaskemaskin på kjøkkenet, vil du også overholde brannsikkerhet, fordi på badet med høy luftfuktighet bruk av elektronikk er uønsket, spesielt når du tar en dusj eller badekar.Derfor sette vaskemaskinen på kjøkkenet ville være den beste og tryggeste løsningen.

Kjøkken med vaskemaskin bilde

Kitchen bilde med en vaskemaskin

Bruke den innebygde hvitevarer vil ikke bare spare plass, men også gi rom for en kjøkkenkrok med en sovende sted eller et romslig spisebord.

Kjøkken med innebygd vaskemaskin

kjøkken med integrert vaskemaskin

Uten tvil, bygget en vaskemaskin - en stilig designløsning i det indre av kjøkkenet.Det kan være åpen i front, eller helt lukket under panelet i samme stil som kjøkken sett.Begge løsninger er attraktive på sin egen måte, som den moderne utformingen av vaskemaskiner gjør det mulig å bruke dem som et stilig tillegg til kjøkken innredning.

Integrert vaskemaskin Candy

Integrert vaskemaskin Candy

Innebygd vaskemaskin

Integrert vaskemaskin

Inne kjøkken vaskemaskin må være utelukkende med front-lasting, ellers vil du ikke være i stand til å laste vaskeriet.Ofte kjøkken sett bygget i henhold til telleren vaskemaskin.

Bygget under disken vaskemaskin

bygget under disken vaskemaskin

Bygget under disken vaskemaskin

bygget under disken vaskemaskin

Avhengig av stilen på interiøret og de rådende fargene på kjøkkenet, kan du velge den riktige innebygde vaskemaskiner eller kontrastfarge.Velge farge av husholdningsapparater i dag er stort, noe som er bare kjøleskap Gorenje Retro Collection, lyse Ardo kjøleskap, fargeteknikk Zanussi , Electrolux og andre produsenter.Og hvis du allerede har en vaskemaskin som du er helt fornøyd, men ikke egnet til kjøkken innredning eller litt slitt ut, kan du bruke tjenestene til studioene som produserer kunst innredning vaskemaskiner, kjøleskap og andre hvitevarer.Enhver farge eller mønster av ditt valg vil bli pryder de innebygde hvitevarer på kjøkkenet.

Design vaskemaskiner

Design vaskemaskiner

Hvis du eller tre kjøkken møbler med fargen på tre, den innebygde vaskemaskin i hvitt eller metallisk farge er perfekt for interiøret.

Vaskemaskin i interiøret tre kjøkken

vaskemaskiner i interiøret tre kjøkken

Kjøkken med vaskemaskin

kjøkken med vaskemaskin

Kjøkken med vaskemaskin bilde

Kitchen bilde med en vaskemaskin

For kjøkkenet bruke spesialmodell bygget i vaskemaskiner som er ideelt kobletmøbler med huset, og hindrer dermed vibrasjon under drift.Hvis du er på kjøkkenet er det også en innebygd oppvaskmaskin, er vaskemaskin beste installert på den ene siden av den, eller den neste.Men dette er ikke en forutsetning.Plasser begge bilene neste lønnsomt på grunn av at vanntilførselen til vaskemaskinen og oppvaskmaskinen kan gjøres i fellesskap, med en gren.En avløps hjelp av hevert med to dyser.

Hvis du har nok erfaring i montering av innebygde vaskemaskiner, er det bedre å overlate dette arbeidet til spesialister.Samtidig får du en garanti på utført arbeid, og hvis det ikke installeres ved hjelp av tjenestene til de samme artistene gratis.

Installasjon av innebygd vaskemaskin

Installasjon bygget vaskemaskin

korrekt og smakfull innebygd modell av vaskemaskinen vil være en utsøkt tillegg til kjøkken innredning, stilig assistent hver eier i å opprettholde renslighet og orden i huset.


Mikrobølgeovner: de grunnleggende funksjonene og egenskapene til utvalget
Hvordan velge frityrkokeren: en gjennomgang av aktuelle modeller for gryter
Installere vaskemaskinen med hendene: trinnvise anbefalingene fra ekspert
Hvordan velge en yoghurt for hjemmebruk
vertikal renhet: vanlig vaskemaskin mot vertikal
instagram viewer