Build Daily

Stue Utforming

August 12, 2017 18:06

Hvordan å gå inn i TV i stua interiør

click fraud protection

La oss bli enige med en gang, i hvert fall for å unngå beskyldninger i vår adresse som TVer er annerledes: den gamle og den svært gamle og det moderne, og så er så dyre at de kan kjøpe ikke alle. Det er nettopp fordi vi ønsker å si at dette innlegget er adressert ikke bare til dem som allerede har fått en fem-fots plasma, men også for de som bare kommer til å kjøpe det eller planlegger å gjøre det i en ganske fjern fremtid.Og det vil bli diskutert på plasma-TV og hvordan du skal passe dem inn i interiøret i din egen stue.

Hvis vi ser på denne saken utelukkende fra den estetiske siden, plasma-TV som henger på veggen i stua, må du huske og følge disse reglene:

1. Hvis TVen er bare dekorative elementer og mesteparten av tiden den er slått avså det må skjule, og dette er perfekt for vegg, malt i mørke farger eller bokhyller.

2. Dessuten kan TV være en erstatning for en peis eller et akvarium.Men for dette må du ta vare og være sikker på at dine rundt plasma-TV dekorative elementer skape inntrykk av at du virkelig er, eller stekt en peis eller et akvarium med henne sove i mørket dybden av vannet innbyggere.

3. Men hvis, blir inngrodd Telemann, du kommer til å bruke denne TV til andre formål, gjør alt for å gi deg størst mulig nytelse, og for dette vil du bli å følge våre tips.

Så, hvis vi snakker om den praktiske siden av plassering av plasma-TV i stua, må du huske på følgende:

1. Best-modus for å se på TV er dette mulig hvis siktlinje er til TV-skjermen i en vinkel på 90grader, fordi, først, plassere sofaen eller stoler blir der du kan bla, strengt parallelt med veggen der henger en TV.

2. TV alltid trenger å henge på ansiktet ditt, så først gjøre foreløpige målinger og deretter velge en plassering for TV, eller hvis du ser på skjermen på feil vinkel, vil bildet bli grumsete og uklar.

3. Og viktigst av alt - du bør alltid huske at du ikke alltid ønsker å se på TV mens du sitter, kan det være lurt å legge seg ned, og dine familiemedlemmer (spesielt barn) har en annen høyde, og derfor synsvinkelTV for hver av dem vil være annerledes.Fordi montere en plasma-TV på veggen ikke er fast, men slik at du kan alltid endre sin vinkel.Og for dette kan du kjøpe en mekanisk bevegelige armer og styres med fjernkontroll.Så du trenger ikke å komme opp av sofaen.

Det er alt våre råd om hvordan, teleizor hvordan å passe inn i det indre av stuen .Vi håper at de vil være nyttig for deg og for å forbedre eksisterende visning i stua og plasma-TV for å velge det beste stedet for det, når du endelig bestemmer deg for å kjøpe den.

Nyt utsikten!


7 regler for registrering av en stue med hvite vegger
viktigste stue formål - å være et sted for dialog og møter
rom innredet i røde og hvite farger
skape komfort i stua
Hvordan utvide plassen for bilde bakgrunns
instagram viewer