Build Daily

Landskapet

August 12, 2017 18:07

Rustikk stil i landskapet design : design ideer med bilder

click fraud protection

Hver eier villa eller forstadsområde trekker i tilknytning til huset territorium, i samsvar med sine egne ideer om behagelig liv. Noen liker de engelske ryddige plener, kommer noen til glede for de alpine fjellene, og noen liker enkle landsbylivet med alle tilhørende attributter.I dag, "House of Dreams" tilbyr deg å se hva som er så bra rustikk stil i landskapet design, hva er de viktigste funksjonene og hva du trenger å gjøre er å innhylle komforten av nettstedet ditt?

Rustikk stil i landskapet design foto nettsted

Rustikk stil i landskapet design nettstedet bilder

Hovedtrekk rustikk stil i utformingen av området

  1. Kanskje først og fremst funksjon i landlig stil i landskapet - det er dens enkelhet.Det hele ser fin og behagelig for øyet, men plenen gresset er ikke utdødd på millimeteren, og vokser som hun vil, ikke koster de samme potter med blomster, men heller eksistere forskjellige i størrelse og stil på pottene er ikke avgrenset klart senger med grønnsaker og blomsterbed medblomster og organisk kombineres i det samme område.Men, til tross for all den tilsynelatende ved første blikk uorden, kaos i det området du vil ikke finne.Her, alt ryddet omsorgsfulle hender av vertene, og klare og konsise former er foretrukket avrundet og naturområde i design.
  2. Så vi tok en annen del av det landlige landskapet - er hans naturlige og naturlighet.Som om alle er ikke skapt av menneskehender og natur.Noen sjeldne og eksotiske blomster, vil du ikke se her, men selv om alle av en plutselig og uvanlig variasjon vil vokse roser på en seng, så det sikkert vil sameksistere med de "enkle" stemorsblomster, kornblomster og petunia.
  3. Og så diskret skissert tredje kjennetegn ved denne stilen - uaktsomhet.Bare ikke bland det med slurv, dette på en tomt på rustikk du ikke vil finne.Uforsiktig plassert dekorative elementer gi inntrykk av at de har bare glemt på gata inn i huset eiere, og forvirring grenser blomsterbed som minner om en skog Glade, blomstrende felt, eller eng, der ingen skulle tro sete blomster på klassetrinn: cornflowers venstre og rylliker høyre.Som en "plantet" deres natur, hvordan de vokser.
rustikk stil i landskapet

Country stil landskapet

Hagedesign i en rustikk stil

hage dekorasjon i

rustikk Hvordan å utstyre en tomt i

rustikk stil mest egnet for dette formålet materialer - et tre og en stein.Hva er mest forbundet med forstadslivet?Det er riktig, huset til kadaveret, omgitt av trær, flettet gjerde og på vei gjennom lyse farger.Forresten, er nå ikke nødvendigvis å bygge et trehus i likhet med tradisjonelle stereotypier av rustikk stil var presis.Moderne materialer vil bidra til å løse problemet, slik som ytterkledning "under treet" er perfekt for dette formålet.Vindsperre tre ytterkledning hjem, har du allerede et skritt nærmere realiseringen av sin drøm.

Fasader under et tre i en rustikk stil

Siding under et tre i

rustikk gjerde i en rustikk stil - det er enten gjerde eller tregjerde.I alle fall er vi tilbake til naturmaterialer - tre.

Vakker rustikk gjerde

Vakre rustikk gjerde Photo

Tregjerde i en rustikk stil

tregjerde rustikk

utforming tomt i rustikk stil

Design nettstedet i

rustikk Fra det vil også bli gjort lysthus og pergola, benker og et bord laget.Forresten, hvis vi snakker om arbor i en rustikk stil, ville det mest interessante alternativet være bygging av grove planker med stråtak.Mer moderne versjoner kombinere en trebygning, takstein og dekorative smijern elementer.

Pergola med en sving i hagen

Pergola med sving i hagen Photo

Rustikk stil i landskapet design bilde

Rustikk stil i landskapet design foto

Hage stier heller ikke fratatt oppmerksomhet, de er foret med grov steinblokker, stein, tre eller bare drakk seg bombardert med grus eller sand.

Hage stier og blomsterbed i rustikk stil

hage stier og blomsterbed i rustikk

Hvordan lage en grønnsakshage og en hage i den rustikke

Verken rustikk tomten er komplett uten en kjøkkenhage og hage.I hagen dyrke grønnsaker, urter, og hagen er omgitt av grøntområder og sjenerøst endows vertene innhøstingen av frukt og bær.Selv om planene ikke inkluderer lager opp på frukt og grønnsaker for vinteren, er noen busker dyrket gulrøtter, kål, tomater, agurk, auberginer og squash ikke tynget deg, tro meg!Men det er fint å lage en salat av ferske plukket tomater og agurker, tilsett grønnsaker og krydret urter fra hagen og fylle med solsikkeolje duftende.Her har du gledene av landet lever!

I hagen praktisert blandet dyrking av grønnsaker, blomster og urter i en rustikk stil.Her, mellom radene av tomater og gulrøtter kan du finne lyse "lys" og ringblomst tsiny.En sjalottløk, persille og dill pent innrammet senger med paprika.

rustikke  hage

Hage rustikk bilder

Hagen er innredet i en rustikk stil, bare vokse frukttrær, og de ble plantet strengt tatt ikke i en bestemt rekkefølge, og litt rotete, og bringer sammen i en del av de ulike arter og sorter.I dette tilfellet eierne ikke sette rekorder på fangst til deres arbeid i hagen og grønnsakshage - er fremfor alt moro.

Nydelig rustikk vogn med blomster

Vakre rustikk vogn med blomster

seng i rustikk stil - er nødvendigvis et oppkomme av farger.I det samme området kan leve sammen og vill blomster og hage, til det viktigste prioritere de enkle typer: tulipaner, tusenfryd, pryd solsikker, ringblomster, tsinniyam, kornblomster.Spesielt fordelaktige utseende kontraster veksling av knopper på en blomsterhage, hvor den blå fargen er vevd sammen med gule, røde og grønne nyanser.

Blomst i et tre bilde

Flower tre bilder

Flower i handlevogn bilde

Flower i handlekurven bilder

Lederskap tilbehør

Det er det ikke kan være i overflod i området, så det er natur.For eksempel organisk fullføre rustikk stil opprettet for å hjelpe små arkitektoniske former i form av hjul på vogner, treskulpturer, utstoppede fugler og dyr.Ganske en populær del av utsmykningen av eiendom er en rustikk dekorative hage vogn eller trillebår, som sammen med andre gjenstander av bondelivet, er oftest brukt som senger.Enig, i en vogn, en vannkanne, en vannkoker, en gammel bøtte, en stol, en badestamp eller en nedslitt sko blomster vokser mye mer interessant enn i bakken.Dessuten er det ganske lys innredning delen.

Landlig stil landskapsbilder

Rustikk stil i et landskap bilde

Originale blomsterbed i rustikk stil

originale senger i rustikk

Maker - blomst rustikk

Maker-blomst rustikk

Handlevognen av blomster i rustikk stil

vogn med blomster i en rustikk stil

Blomsterhage i den gamle bøtte bilde

Flower i hagengammel bøtte bilder

snakker om kunstige reservoarer, vil det være en enkel bassenget eller dammen, omgitt av frodig vegetasjon: trær, busker, gress og blomster.Her, i et rekreasjonsområde, pergolaer, trellises og pergolaer tvunnet med grønne vinranker, gladdening skyggen på en solrik dag.

manor rustikk design

herregården Design i

rustikk å skille rekreasjonsområde fra hagen eller hagen, noen ganger brukt flettet gjerde høyde 1m, det klarer med en dekorativ funksjon og passer godt inn i landskapet.For å understreke den rustikke stilen i landskapet design kan være reelle eller kunstige solsikker, som ligger langs gjerdet, og satt på knagger på leire potter og potten.

rustikk gjerde

Fence i

rustikk Vi håper at disse tipsene vil hjelpe deg å konvertere land i et koselig hjørne.


Alpine bakke og steinbed i hagen til
Modern hagen ved designer Amir Schlesinger
basseng i landet med sine egne hender: to varianter av bygging av ferie basseng
Planter dammen: en konstant element i landskapet design
fugleskremsel: beskytter av avlinger og hage dekorasjon
instagram viewer