Build Daily

Bygg Et Hus

August 12, 2017 18:07

franske vinduer

click fraud protection

Leter du etter å forbedre utseendet av ditt hjem og øke nivået av komfort, mange kommer til det faktum at en av måtene å løse dette problemet blir utskifting av vinduer og dører.Franske vinduer har navnet antyder, fra hvilket land de kom til oss , og ​​umiddelbart vises et hus i provinsen Provence eller et sted i en forstad til Paris.Og mens i Russland disse vinduene kan finnes ikke i alle hjem, er deres fans vokser.

franske vinduer eller, som de kalles, vinduer og dører okkupere hele området av veggen fra gulv til tak.Oftest de brukes i rommet, hvor det er utgang til hagen, på terrassen - terrasse eller balkong.Denne store panoramavindu med en flott utsikt, og bruke den til de områder hvor denne type neprimechatelen ikke anses hensiktsmessig.Det er derfor den franske vinduer i de fleste tilfeller brukes akkurat i private hjem eller hytter.

Franske vinduer bilde

franske vinduer bilder

Franske vinduer bilde

franske vinduer bilder

Franske vinduer bilde

franske vinduer bilder

Making franske vinduer

Making franske vinduer

sette franske panoramavinduer bare ønskelig hvis du er i en boligblokk leiligheten, med mindredet byr på flott utsikt og i fremtiden er ikke planlagt bygging av en ny skyskraper.Ellers ville et slikt vindu være ubrukelig.

boliger bygget med vanlige vinduer, sette nye franske vinduer i leiligheten kan bare være ved hjelp av sanering.Men i dag er det bygninger som prosjektet er gitt panoramavinduer.Etterspørselen etter leiligheter i disse bygningene varierer, fordi folk ikke er vant til slike vinduer.

Fransk vindu i leiligheten

fransk vindu i leiligheten

Fransk vindu i leiligheten

fransk vindu i leiligheten

fransk vindu

fransk vindu

Tilkopling av ekstern plass med en intern, franske vinduer er en uunnværlig del av interiøret i rommet.Det er lett å forestille seg et stort vakkert bilde vindu på veggen i et privat hus med en vakker hage eller uteplass.Dette vinduet gjør rommet så lyse at kunstig belysning trenger bare sent på kvelden.Visuelt utvide det indre av huset, er franske vinduer svært lønnsomt understreke all sin skjønnhet for å avsløre et landskap av stor skjønnhet.

Hus med franske vinduer

hus med franske vinduer

Hus med franske vinduer

hus med franske vinduer

De leiligheter med romslige rom fordelaktige å sette franske vinduer til balkong.Denne løsningen er perfekt for alle interiør.Derfor tenker om utformingen av balkongen, vurdere installasjon av vinduer, dører i stedet for standard.

Franske vinduer på balkongen

franske vinduer på balkongen

Franske vinduer mot balkongen

franske vinduer til balkong

Franske vinduer i interiøret

franske vinduer i de indre

Franske vinduer mot balkongen

franske vinduer mot balkongen

ideelle løsningen i å velge gardiner for franske vinduer er deres fullstendig mangel på.Men hvis du har behov for å gjemme seg for nysgjerrige øyne, er det nødvendig å bruke gardiner eller persienner.Velg en lys, luftig gardiner organza eller elegante japanske paneler som synes skapt for disse vinduene.

Gardiner for fransk vinduer

Gardiner for franske vinduer

Gardiner for fransk vinduer

Gardiner for franske vinduer

Gardiner for fransk vinduer

Gardiner for franske vinduer

franske vinduer - er ikke bare et innfall, med deres hjelp, er rommet helt forvandlet ved å lage din egen Derforveldig koselig og komfortabelt hus eller leilighet.


bygge et hus i alpin stil
alkove på Svartehavet
Wooden vinduskarmer - forlokkende skjønnheten av tre
gjerde av bølgepapp med sine egne hender:fordeler, ulemper og bygging ordningen
Houseboat på vannet: en drøm eller virkelighet
instagram viewer