Build Daily

Husholdningenes

August 12, 2017 18:07

Innebygd kjøleskap i et moderne kjøkken

click fraud protection

Kjøkken - er hjertet av huset.Matlaging, natt "angrep" og mange sammenkomster bringe folk sammen. I dette rommet, vi bruker mye tid.Ikke overraskende, er kjøkkenet og dets interiør får så mye oppmerksomhet når det gjelder reparasjoner.Designere, utviklere og designere av nye materialer tilbyr en rekke friske ideer for kjøkken ordningen.Fullt utstyrt kjøkken (inkludert et kjøleskap) - Ledende problemet i dag.

Skjemaer innebygd  kjøleskap

Tilpasset kjøkken

Med denne beslutningen i dag, skap og hvitevarer er et enkelt objekt. Tilpasset kjøkken «blottet for" ujevne skjøter og upassende, fra et estetisk synspunkt, instrumenter.Kjøleskap og andre store apparater, som vaskemaskin eller oppvaskmaskin, skjult bak den vakre fasaden.På døren henger en innebygd kjøleskap som resten av skapene. Kitchen interiør stor nytte av det faktum at alle fasader og overflater er utformet i samme stil, laget av samme materiale.

Skjemaer innebygd  kjøleskap

Kjente modeller av kjøleskap er plassert der det er ventilert nisje.Dessverre, når det indre av kjøleskapet er pålagt, ikke personlig smak.I tilfellet med innebygd kjøleskap

helt feil.I motsetning til eldre modellene, blir de utluftet fra enden, i stedet for den motsatte side.Dette gjør at du kan plassere den hvor som helst.

Typer bygget kjøleskap

Det finnes forskjellige typer innebygde kjøleskap.Vi må velge mellom moduler og en enkelt objekt.I det andre tilfellet, fryseren og kjøleskapet i seg selv er en gjenstand.

Skjemaer innebygd  kjøleskap

det er modeller av forskjellige konfigurasjoner inkluderer faste kjøleskap.Kombi kan befinne seg over eller under.I tillegg kan to "hele" kjøleskap benyttes som moduler.Hvis de er plassert ved siden av hverandre, får du en stor sommerfugl kjøleskap.Amerikanerne kaller en slik modell familie.

Som for moduler, så fordelene er åpenbare.Du velger størrelse og plassering av enheter i kjøkkenet.Fryser og kjøleskap er plassert uavhengig.Dette kan være alternativer til "horisontal" kjøleskap overnatting når fryseren er plassert på siden av hovedenheten.Denne oppdagelsen gjør alvor endre interiøret i kjøkkenet, bli kvitt de store vertikale skap.Sammen med enkle moduler er glidende hyller og fryseskuffer, luksus "kjelleren" for viner.

Skjemaer innebygd  kjøleskap

vest huseiere ta ut små kjøleskap og vin kanaler utenfor kjøkkenet.De organiserer spill rom, og hjem barer.Modulen skjult bak hengslede dører passer hvor som helst.Ta oppmerksom!

Hvis kjøkkenet er i ferd med å reparere, eller du velger et nytt kjøkken interiør, ta hensyn til de innebygde kjøleskap.Du vil bli overrasket over hvor denne beslutningen vil forandre ditt syn på rommet.Evaluere funksjonaliteten til isolerte moduler og moderne interiør innebygd kjøkken.

Skjemaer innebygd  kjøleskap

Skjemaer innebygd  kjøleskap

Skjemaer innebygd  kjøleskap

Skjemaer innebygd  kjøleskap


Hvordan velge en varmtvannsbereder
Hvordan velge frityrkokeren: en gjennomgang av aktuelle modeller for gryter
Hvordan velge en dampbåt for matlaging suntog sunn mat
wok: lære alt om det før du kjøper
duften av nystekte vafler hjemme: hvordan du velger et vaffeljern
instagram viewer