Build Daily

Dekoration

August 12, 2017 18:06

Skodder på balkonen : sort og design ( foto)

click fraud protection

udsmykning vinduesåbninger - en meget vigtige og samtidig vanskelig opgave.Gardiner, gardiner, persienner og skodder skal ikke kun integreres harmonisk med det indvendige, men også for at opfylde sit hovedformål - at beskytte rummet fra for meget lys. største vanskeligheder opstår i udvælgelsen af ​​en egnet design på altanerne og loggiaer, somvinduer er forskellige størrelser og former.Moderne blinds for altaner kan klare opgaven, uden at skabe betydelige vanskeligheder i operationen.Dog er de bedste, komfortabel og praktisk løsning clearance balkon vinduer stadig anses skodder til balkonen.

dag "House of Dreams" fortæller sine læsere, hvordan du vælger de skodder på balkonen vinduet af de moderne typer af produkter, materialer og deres egenskaber.

Skodder på balkonen

Skodder på balkonen

Teknisk og design funktioner blinds

Generelt værdien af ​​ordet "blinds" forstås dekorativt lys afskærmning produkt bestående af vandrette eller lodrette plader.Den største popularitet af denne type design har fået et par årtier siden, da det blev mode for de mest simple og lakoniske interiører i de post-sovjetiske lande.I første omgang, persienner af plast og anvendes hovedsagelig i kontorer.Men den høje anvendelighed indretningen gjort mestre til at revidere sit design og metode inkarnationen, så mange sorter af persienner købt og dekorative variationer.Nu er de er meget udbredt i boligområder, somforetaget modifikationer har holdt deres funktionalitet, hvilket giver enorme ornamental sort.

Hvad persienner at vælge for altaner og loggiaer

at vælge de relevante skodder til altan, må vi først beskæftige sig med deres sorter og design funktioner.Disse produkter er lavet til at klassificere i følgende grupper:

1. Vandret

Vandrette persienner oftere lavet af plastik eller aluminium finner.Produkterne kan monteres som en vinduesramme vindue og væggen eller profilen af ​​åbningen.På altaner og loggiaer er mest praktisk at installere vandrette persienner direkte til fløjene, fordii dette tilfælde, kan du åbne vinduet uden at løfte eller skubbe clearance.Når lukket blinds af denne type er perfekt beskyttet mod solen, så de er ideelle til dekoration af vinduer placeret på den sydlige side.Vandrette lameller kan fastgøres i forskellige vinkler, så du kan kontrollere niveauet af svetopodachi.

Men blinds med vandrette lameller er ikke egnede til dekoration skydevinduer på balkonen.

Vandrette persienner på balkonen Foto

Vandrette persienner på balkonen Photo

Skodder på balkonen, som er bedre

persienner til balkon, som er bedre

Udvælgelse af blinds på balkon vinduer

Udvalg af blinds på balkon vinduer

2. Lodret

Som det kan forstås fra navnet, i dette tilfælde lamellerne er arrangeret ikke vandretog vertikalt.Med dette design funktion, er lamelgardiner lavet ikke blot af aluminium eller plast, og tekstilmaterialer.De vigtigste fordele ved disse blinds er, at deres design er så tæt på gardiner design, der gør altanen af ​​interiøret er meget pænt og ryddeligt.Denne type registrering kan lukkes helt, eller også ændre rotationsvinklen af ​​lamellerne, at vælge den passende dækning.

Lodrette Blinds på balkonen

Lodret Blinds balkon

Lamelgardiner til balkoner

Lamelgardiner til altaner

Lamelgardiner på balkonen Foto

Lamelgardiner på balkonen Photo

3. Runde

Disse blinds er faste vævede stoffer, som er monteret direkte på vinduesrammen.Udformningen af ​​disse produkter ikke skinner, så de ikke bevæge sig fra hinanden eller løftes som de tidligere versioner, og vikles på en særlig aksel.I denne lamel mekanisme gør det muligt at løse dem på plads, kun en del af vinduet åbning.

Rullegardiner er kompakte, og brugervenlighed, så de er ideelle til dekoration sideruder balkonen.

Roller skodder på balkonen Foto

rullegardiner på balkonen Photo

Runde blå skodder på balkonen

Runde blå skodder på balkonen

Smukke rullegardiner på balkonen Foto

Beautiful rullegardiner på balkonen Photo

produkter roll type er lavet af både tæt og let stof, så deanvendes i områder med nogen grad af naturligt lys.Derudover række blinds omfatter universelt design valgmulighed kaldet "dag-nat", som samtidig anvender to typer af væv - en mere tætte og lysere.

Persienner dag og nat på balkonen

blinds dag og nat på balkonen

Blinds systemet dag og nat på balkonen Foto

Blinds systemet dag og nat på balkonen Photo

4. Plisseret

i design og specifikationer blinds Plisségardiner ligne, men i modsætning til dem, når du åbnerdenne type dekoration er ikke viklet på akslen og går smukke læg.Ud over den oprindelige udseende foldegardiner fordel er også, at de kan monteres på vinduet de mest usædvanlige former.

Blinds - Plisseret balkon

Blinds-Plisseret balkon

Blinds - Plisseret balkon

Blinds-Plisseret balkon

Blinds - Plisseret på balkonen panoramavindue

Blinds-Plisseret på balkon vinduer foto

5. Bambus

bambus eller træ persienner kan give interiøret balkon af originalitet og udtryksfuldhed.Disse produkter er bambus blad, inde som er tynde strimler af træ og løftegrej.Åbning af bambus rullegardiner er lavet ved at vikle baner i ruller og lås på plads.

Bambus persienner på balkonen Foto

bambus rullegardiner på balkonen Photo

Bambus persienner billede

bambus rullegardiner billede

6. Elektrozhalyuzi

Ud over de ovennævnte typer af registrering også ønsker at fremhæve den nyeste kategori af persienner, opførelsen af ​​som er udstyret med automatiske maskiner.Det elektrozhalyuzi der kan fjernstyres.Desuden er specielt udstyrede produkter suppleret med lys og temperaturfølere, så de automatisk tilpasser optimal position afhængigt af naturligt lys og temperaturen udenfor.

Elektrozhalyuzi

Elektrozhalyuzi

Elektriske persienner på fjernbetjeningen

Elektrozhalyuzi på fjernbetjeningen

Design skodder for balkon

moderne design blinds er ikke mindre varieret end design af gardiner.Gennem brug af forskellige materialer, teksturer, former og farver kan du vælge den mest harmoniske indretning til det indre af din altan.

eksempel rullegardiner, foldegardiner, samt andre produkter fremstillet af stof vil bedst supplere altan, køkken, stue eller et andet sted.Mens lakoniske plast skodder harmonisk passer ind i udformningen af ​​loggiaer, dekoreret i form af en undersøgelse eller opholdsrum.

Design blinds for altaner og loggiaer

Design blinds for altaner og loggiaer

Skodder på loggia foto

Skodder på loggia foto

Skodder på balkonen med et kabinet

Skodder på balkonen med et kabinet

vælge farve blinds på balkonen, Bemærk, at nu disse produkter er lavet ikke kun i sort-hvidpastelfarver, men også i interessante farvekombinationer.Stoffer moderne blinds er ofte suppleret med lyse designs, mønstre og foto billeder, gøre dem til oprindelige interiør accent.

Rope skodder på balkonen vinduet

Rope skodder på balkonen vinduet

Stof blinds på balkonen Compensation bue

Fabric blinds på Kompensation bue balkon

Stof blinds på balkonen Foto

Fabric blinds på balkonen Photo

Roller skodder på balkonen Foto

Rullegardiner på balkonen Foto

Skodder på balkonen er et godt alternativ til traditionelle gardinerog gardiner.Disse produkter er praktiske, brugervenlighed og nem pleje, hvilket gør dem til det bedste for registrering.


Puder ruller: dekorative og medicinske egenskaber
Hvordan man laver en Halloween hus: ideer til ferie
Autumn løvfald: indretning ideer tør blade
Nytår på dørtrinnet: dekorere hoveddøren
Gardiner på kuliske: universalitet og kortfattethed
instagram viewer