Build Daily

Стройматериалы для дома

August 12, 2017 18:06

Hvad skal tykkelsen af ​​trægulve til dit hus eller lejlighed ?

click fraud protection

Hvordan at afgøre, hvad skulle være tykkelsen af ​​trægulve til dit hus eller lejlighed?Vi har primært fokus på produktionsomkostningerne, og på samme tid at betale lidt opmærksomhed på detaljerne i de lokaler, hvor bestyrelsen skal fastsættes.Men dette øjeblik er langt vigtigere, så købe det i løs vægt, for "hele huset" er næppe hensigtsmæssigt, og her er hvorfor.

Egenskaber prøver, afhængigt af tykkelsen

parametre er angivet i "mm".

7-10

34 billigste løsning.Det øverste lag af "kagen" - finér.Derfor inddrivelse af en sådan overflade (slibning) er ikke underlagt.Faktisk er dette produkt til engangsbrug.De er velegnede i de situationer, hvor det er ønskeligt (selv i et lille interval) reducere højden af ​​rummet.Endvidere når brættet tyndere modparter, de er mere fleksible.Hvis fundamentet ikke er nok glat og fjerne en sådan ulempe ikke kan, så prøven er 7 mm det.




Derfor er det nødvendigt at tage hensyn til intensitet og bevægelighed for personer, belastninger, der vil opleve "færdig" finish.Når denne type produkt ikke kan repareres, giver det ingen mening at anvende den på gangen (korridor) som følge af øget slid belægninger;hos børn, hvor "malyshnya" konstant kaste legetøj;i køkkenet, da der ofte er noget falder på gulvet (knive, gafler, etc.).

13-16

Produkterne af denne kategori - en optimal kombination af rimelig pris og ydelse.Det er perfekt til budgettet for finish.Stadig, huske på, at disse bestyrelser ikke modstå mere end 4 tsiklevok, så i rum med stor eksponering til overfladen, hvis de ikke bruges.Den bedste lagt i soveværelser, kontorer, biblioteker, stuer.

16 - 22

Sådanne produkter er mere holdbare, og kan modstå længere behandlingscyklusser.Denne type af trægulve kan bruges til alle rum i lejligheden eller private hjem.Denne type produkt bruges i de administrative og offentlige bygninger.

parketnaya_doska

22-26

mest stærk, holdbar, men også den dyreste gulvbelægning.På grund af den høje pris på bruges i hverdagen sjældent - som regel i land huse, og derefter, hvis du tillader det økonomiske formåen.Restriktioner at installere ikke.

vigtigste kriterier for udvælgelse af den optimale tykkelse af bestyrelsen klar.Og hvilken slags køb til dit hjem, og nu læseren vil beslutte sig på grundlag af de elementer i "rå" sex i et bestemt rum.

instagram viewer