Build Daily

Køkken

August 12, 2017 18:06

Sort og rød køkken interiør - fotos .Hvilken farve bliver sort og rød køkken

click fraud protection

rød og sort.Passionen og Ilden harmonisk afbalanceret ibenholt farve barsk skønhed - det er køkkenet i rød-sort palet.Denne lækre kombination er entydigt nødvendigt at smage de kreative og aktive personer, der er vant til det hektiske liv i storbyen.For dem, i første omgang arbejdet og erhvervslivet.

Køkken rød og sort .Foto 1

Køkken rød og sort.Foto 1

Red køkken usandsynligt at passe fans af rolige familie aftener, er det designet til at fascinere og erobre.Sort og rød køkken er perfekt til at tilbringe en gallamiddag eller en romantisk middag i stearinlysets skær.

Rød og sort interiør er fuld af udtryk og brand.For lidt prigasit dette udstyrsstykke af farver ofte bruger tredje pastel nuance.Den bedste løsning er en blid variation hvid: perle, creme, beige, elfenben.

Sort og rød køkken .Foto 2

Sort og rød køkken.Foto 2

Denne kombination ikke blot kedeligt aggressivitet den røde og sorte køkken, men også visuelt øge den plads i køkkenet, gøre ham deler den rolige stabilitet.Trio af rød-sort-beige mere behageligt at læse og ikke forårsager ubehag og depression.Ren hvid farve ikke anbefales - det er for aggressiv og officiel.

anden fremragende partner for sorte og røde køkken kanbliver grå tone.Ideel fremhæve kreativitet stilfuldt køkken kan krom og rustfrit stål elementer.Udsøgt supplement bliver uigennemsigtig eller transparent glas og spejlede overflader indrammet i aluminium.

Rød og sort køkken design .billede 3

Rød og sort køkken design.Foto 3

kombination af rød og sort selvforsynende og tolererer ikke udskejelser dekorative elementer.Er kun tilladt strenge lige linjer, enkle former og kortfattet skitse.

Loftet og væggene i køkkenet i sort og rød farve kan gøres lysere.For at undgå klodset i køkkenet design, bedre at vælge tapet uden mønster eller bruge dekorative gips neutrale toner.

gulve kan designes i lys eller mørke farver.Meget interessant passer ind i aktiv farveskema af keramiske belægninger "marmor" eller laminat, med succes simulerer de rige tekstur af træ.

energi Lyse rød og sort kan være lidt "fugtig" med hjælp af lys.Korrekt valgt belysning vil bringe en atmosfære af varme, vil tilføje komfort.Hvis du ikke er bange for at eksperimentere, afhente en lysekrone lavet af krystal.Blænding og refleksioner, født på ansigterne af de krystaller, vil give en romantisk stemning.

Rød og sort køkken interiør .Billede 8

Rød og sort køkken interiør.Foto 8

Rød og sort køkken - et udvalg af dristige og tillidsfulde mennesker, der er klar til at tage lyse og fantasifulde løsninger.

Se 10 varianter foto sort og rød køkken.

Køkken interiør rød og sort .Foto 9

Køkken interiør rød og sort.Foto 9

instagram viewer