Build Daily

Byggearbejde

August 12, 2017 18:06

Lukket altan : trin for trin instruktioner

click fraud protection

Lukket altan i et privat hjem forstørrer opholdsstue og kan gøre bygningens arkitektur mere interessant og attraktiv.Balkon, ganske kompleks engineering struktur og dets udvidelse kræver overholdelse for at sikre sikkerheden af ​​strukturen, overholdelse af brand sikkerhedskrav mvEnhver fremspringende arkitektonisk design på bjælker eller cantilever plader er bygget under hensyntagen til reglerne i styrken af ​​materialer.

Content

  • Myndighedskrav til altaner
  • Byggeri balkon rammer for private hjem
    • Balkon knæ-fastspændt plade
    • balkon på udliggerkonsoller
  • ramme enhed til en balkon i huset
  • Constructiongulv, hegn og altaner overhæng

Når det besluttes, hvor at tage hensyn til altan overensstemmelse med den overordnede arkitektoniske komposition og strukturel gennemførlighed.En anden vigtig faktor er panorama udsigt fra balkonen, skygge eller sol spotlights.I processen med at planlægge en udvidelse til huset balkon Guide interne layout af værelserne og bekvemmelighed adgang til altan.At annektere balkonen på første sal ikke kræver særlige beregninger.At udstyre de bærende søjler i mursten eller lys strimmel fundament, som den plankegulv og faste hegnet.

især enheds - altaner - til - private homes

Regulatory krav til altaner

Ved beregning af forlængelsen balkon på anden sal tager hensyn til mange faktorer: tykkelse, materiale og alder af væggene, design belastninger, under hensyntagen til vægten af ​​selve strukturen, de mennesker til stede på balkonen, sne, osvAfhænge af dimensionerne af balkonen, materialerne og fremgangsmåde til montering af rammen.

  • design belastning på pladen over hele flyet er 200 kg / m2, strimler load - beregnet ud fra en gruppe af mennesker stående langs brystværnet i området 80 cm brede og 400 kg / m2;
  • højde af altanen hegn mindst 105 cm under en belastning på skinnen rækværk 30 kg / m2, og på den lodrette skinne 100 kg / m2;
  • vinkel af altanen plade fra væggen til kanten af ​​hovedstaden - 2 °, for at aflede regnvand (ca. 2 cm til 100 cm-området).

Ud over de ovennævnte parametre til de beregnede tal lægges 100% sikkerhedsmargin.I betragtning af tilstedeværelsen af ​​nogle få specifikke nuancer af udformningen af ​​altanen udvidelse, nemmere at overlade den kompetente ekspert.

Byggeri balkon rammer for private hjem

Balcony består af tre hovedelementer: en base, et beskyttende hegn og baldakin.Ved at fastgøre basen typen altaner er opdelt i to typer.Single-plade og cantilever-bjælke.

Balkon knæ-fastspændt plade

hvordan - gør- balkon -din- rukami3

Under opførelsen af ​​boksen hjem, bærende væg er lagt mindst 40 cm betonplade.Den følgende række af byggemateriale sikkert løse balkon slab.Sådanne strukturer anvendes i bygninger med tykke mure og tunge.Bredden af ​​området balkon bør ikke overstige 1 meter.

Balcony på udliggerkonsoller

Beton eller stålbjælker er placeret i væggen under opførelsen af ​​huset af kassen.Nogle gange i de allerede opførte væg riller og huller i dem angribe strålen til en dybde på mindst 40 cm. I dette tilfælde er området balkon forstærkes yderligere beslag eller støtteben.Bredden af ​​platformen er tilladt fra 1,2 meter til 1,5 meter.Støttebenene under balkonen giver dig mulighed for at øge bredden af ​​sitet på 2 - 2,5 meter.

balkon_v_derevyannom_dome_12

  1. Betonplade for grundlæggelsen af ​​balkonen har en masse vægt og er fastsat på tidspunktet for byggeriet.For udvidelser til huset altan klogere at bruge en cantilever-beam-metoden med en institution i væggen af ​​metal karmen og dæk trægulvet.
  2. kabinetter til altaner lavet af træ eller metal.Forskellige muligheder er oprindelige træ gelænder eller metalgitre kan købes i en butik eller orden i værkstedet.Under alle omstændigheder bør hegnet være stærk og have en sikker fastgørelse til være af tilstrækkelig højde.Canopy udfører den utilitaristiske funktion af beskyttelse fra vind, sol og regn.For det er en metalramme og dækket med tagdækning.Men hvis du nærmer processen med kreative - baldakinen vil pynte altanen.

ramme til altan enhed i huset

at installere balkon basen brugte kanal eller I-bjælke.Channel har et U-formet profil, og I-bjælke ligner en jernbaneskinne.For området balkon 1.5h2 brug for 4 meter af metal dragere 2 meter længde.Kanal tværsnit 50h150h50 150h50h150 eller I-bjælke med en vægtykkelse på mindst 5 mm, forudsat at trægulve.

beam 1391445997_shveller

  1. i væggen riller på par 4 huller til en dybde på 50 cm med en spændvidde på 50 cm. Hullerne angribe bjælker, hvis en kanal, så den brede side op, justeret til de niveauer zabutovyvayutsya og beton.Under bjælkerne til væggen af ​​huset er knyttet til ankre 70x70 metal hjørne og få fat i en svejsede bjælker.Dette giver ikke de enkelte bjælker til at synke i væggen af ​​huset.Det samme er gjort, og binde enderne af bjælkerne balkon.Tre af metalstrimlerne er svejset til bjælkerne tværs bundtet, langs området balkon.
  2. design for pålidelighed under ekstreme rammebjælker er monteret stivere.De er forseglet separat fra hjørnet i form af en retvinklet trekant.Gratis trekant rum er fyldt med skønhed filigran ornament af en metalstang eller en firkant.Med udgivelsen af ​​altanen af ​​strålen er 1,5 meter støder op til sidevæggen og er svejset til den side af bjælken stiver lig en meter.

støtteben er monteret i metalrør med en diameter på mindst 2 inches.Den øvre ende af støtteafsnittet er sat under ekstreme bjælker og fastgøres ved svejsning.Den nedre del af bæresøjlen, er anti-korrosion behandlet mastiks nedsænket i en præ-gravet hul til en dybde på 0,5 meter.Fri plads omkring støtte komprimeret og fyldt med beton.

arrangement gulv, hegn og altaner overhæng

balkon_v_derevyannom_dome_08

  1. Paul arrangeret for altan fra en tør høvlede brædder 30 - 40 mm tyk.Boards er stablet væg til kanten af ​​balkonen.Endeside planker er fastgjort til de ekstreme bjælker bolte, kan mellemliggende fastgørelse gøres med skruer.Er tilbage mellem brædderne mindste hul på 1-2 mm.Ingen hul i vådt vejr kan svulme op og hive gulvbrædder.Gulvet er dækket med antiseptisk og malet.
  2. til balkon rækværk i de ekstreme punkter i kantede svejset to metal stativer.Metal tommer rør en højde på mindst 105 cm er fint.Fra hjørnet af metalrøret er bøjede eller U-formede profilskinner.Til beregnet balkonen på hans størrelse var 1.5h2h1.5 meter.Hjørnepunkterne på rækværket er svejset til de stillinger, og de endelige ender sikkert fastgjort til væggen.Væggen er lavet af metal pant, som svejses til enderne af skinnerne.
  3. Front og side åbninger balkon hegn er lukket dekorative metal stænger, træ balustre, plast-paneler, etc.
  4. at passere ind i studiet bestilt rammer.Taget udhæng kan være lavet af galvaniseret stål, Makrolon, helvedesild eller andet tagmateriale.Monteret på taget udhæng på bolte og skruer.Passer baldakin montere på væggen med 4 ankre (F16, L = 250mm, R cm = 30 kg / cm2) er nok.

instagram viewer