Build Daily

Design Lejlighed

August 12, 2017 18:07

Bjælkerne i loftet

click fraud protection

simpel livet på landet i de seneste år overskygget urban glamour, og den menneskelige ønske om at leve i harmoni med naturen skubber ham til at designe sit hjem i en enkel rustik stil.Og det er det mest karakteristiske element i denne stil, ud over en overflod af træmøbler og slutter i det indre?Det er rigtigt, bjælker på loftet !Og hvis tilstedeværelsen af ​​dekorative bjælker i loftet i lejligheder, nogle designere er skeptiske, her i et land hus, de tilhører.

bjælker på loftet harmonisk passer i den klassiske stil af interiøret, såvel som i high-tech stil.Men før vi dykke ned i en verden af ​​dekorative bjælker, lad os definere, hvor nogle af dem er brugt.

loft med træbjælker (massiv og ikke meget) typisk for stilen, hvor den overflod af træ dekorative elementer er velkomne - denne skandinavisk, rustik landstil, øko-stil, victorianske, Middelhavet, Provence.Men for high-tech stil er kendetegnet ved efterbehandling loftsbjælker er ikke lavet af træ, metal og oftere hvor en særligt fremhævet kortfattethed og funktionalitet lokaler.

Dekorative bjælker i loftet

Dekorative bjælker på loftet

Dekorative bjælker i loftet

Dekorative bjælker på loftet foto

Som vi har set, kan bjælkerne være lavet af træ og metal.Men der er en anden form for bjælker - polyurethan.Hvordan adskiller de sig, og hvad er fordelen ved hver type?

træbjælker til loftet - en klassiker i genren, de pryder interiør af landdistrikter og øko-stil.Typisk er disse bjælker lavet af eg, fyr, ask, kan de være så problemfri og hule indeni.Den sidstnævnte mulighed er perfekt til at skjule en række kommunikation, såsom elektriske ledninger.

strålede loftsbeklædning

Finish bjælkeloft

Design loft med synlige bjælker

Design loft med synlige bjælker

metalkonstruktioner, selvom anvendt i det indre, men deres installation bør kun udføres af eksperter på området.Og alt sammen fordi de metal bjælker er meget omfangsrige og tunge.Bedre ikke at risikere helbred deres naboer og give arbejdet med installation af bjælker for folk med speciale i denne sag.

Bjælkerne i loftet i et moderne interiør

bjælker på loftet i et moderne interiør

Bjælkerne i loftet i et moderne interiør

bjælker på loftet i et moderne interiør

Men polyurethan stråle kan være helt sikre sig selv.De er hule og let nok, så udformningen af ​​loftsbjælker af polyurethan kan tilskrives den mest rentable for finansiering, tid og arbejdskraft.Desuden kan polyurethanen simulere farve og tekstur af træ, betyder det ikke absorbere lugte og fugt, så det er tilrådeligt at anvende for eksempel i køkkenet.

Dekorative bjælker i loftet

Dekorative bjælker på loftet

designerværelser med synlige bjælker i loftet

Oprindeligt strålerne var ikke et dekorativt element i rummet, de overtog hele belastningen fra taget af huset, og samtidig tjene som støtte til loftet gulvet.Efterfølgende de samme stråler som en unødvendig i stål skjult, men de har for nylig vendt tilbage til os igen, og kun en dekorativ funktion.

bjælker kan bruges i alle rum?Bjælker organisk kigge i køkken, stue, soveværelse, kontor og endda gangen.Deres antal er bestemt af størrelsen og massivitet af rummet.I det rummelige køkken kan være hele loftet "prik" de store bjælker og en lille hal en hel stykker.

bjælker på loftet Photo

bjælker på loftet foto

loftsbjælker i det indre

Loftsbjælker i det indre

Af den måde, selv den dekorative bar er ikke en ubrugelig ting i det indre.Det er muligt at fastsætte usædvanlige lamper, med bjælken repræsenterer en enhed, eller hængende på lysekrone hængende kæder.

Træbjælker i det indre

træbjælker i interiøret foto

Loft dekorative bjælker i det indre foto

Loft dekorative bjælker i det indre foto

Men muligheden for at organisere en usædvanlig belysning - det er ikke alle charmen af ​​loftet design med synlige bjælker, med deres hjælp udføres en anden funktion - zoneinddeling lokaler.For eksempel fremhæve spiseplads hjælp bjælker og en fin baggrundsbelysning.Opdele rummet i to dele, også kan bruge loftsbjælker.

Sådan slå en bjælke i loftet

Mens nogle kunder vedholdende beder designeren at bygge huse på loftsbjælker, de andre "lykkelige ejere" af huset med bjælker hvis forsøger at gøre dem usynlige, eller i det mindste mere funktionel.Lad os se, hvordan du kan slå strålen?

Så vi har bjælker i loftet.Og den første ting, der kommer til at tænke - er at arrangere dem usædvanlig belysning.På bjælker kan selv installere spotlights, og det kan gøres på to måder: at indlejre sig i strålen eller på fjernbetjeningen for at sætte beslaget.

hvordan til at dekorere loftsbjælker

Hvordan til at dekorere bjælker i loftet

usædvanlig og interessant mulighed er et loft belysning med LED-baggrundsbelysning - den er placeret på toppen af ​​bjælken, hvilket resulterer i et design effekt af svævende i luften.Denne variant belysning ser godt, når de anvendes lofter med synlige bjælker.

Udover belysning, kan strålen være beat ved hjælp af forskellige tegninger og mønstre trykt på det og gentage elementer af designet plads.Hvis strålen er i køkkenet, så er det muligt at hejse tagrælinger - en indretning til opbevaring af køkkenredskaber.Hvis du ser foto køkken design i stil med det land eller i et skandinavisk stil, vil du se eksempler på brugen af ​​bjælker som et sted at opbevare redskaber.I henhold strålen kan bygge overliggeren.

Loftsbjælker i det indre af køkkenet

Loft bjælker i det indre af køkkenet

Loft dekorative bjælker i det indre af køkkenet

Loft dekorative bjælker i det indre af køkkenet

Dekorative bjælker i det indre af køkkenet med ø

Dekorative bjælker i køkkenet interiør med ø

Træbjælker i det indre af køkkenet med ø

træbjælker i køkkenet interiør med ø

Men de flesteofte brugt stråle modtagelse dekoration - reb trim.Og vel at mærke, det æstetiske komponent og miljøvenlighed af de materialer placeret på første omgang.Strålen blot "genoplive" den snoede reb.Et sådant element karakteristisk for værelser i en Middelhavet stil, øko-stil og landlig stil.

bjælker i det indre af et soveværelse

Dekorative bjælker i det indre af soveværelset

Hvordan at skjule eller skjule bjælken i loftet

Den eneste måde at permanent at lukke en bjælke i loftet - er at sy den.Til dette formål alle de gode lofter.Fremragende klare gipsplader byggeri stråle maskering funktion, lofter, nedhængte lofter, Armstrong.Men dette er kun muligt, hvis rumhøjden tillader stjæle 15-20cm.Ellers har en bjælke harmonisk passer ind i det indre.

Bjælkerne i loftet Photo

bjælker på loftet foto

Bjælkerne i loftet Photo

træbjælker i loftet foto

Som du kan se, synlige bjælker i loftet - en fantastisk måde at gøre dit hjem unikt.Så lidt efter lidt, kan ideen om ideen kombineres i samme rum funktionalitet og komfort.


Stilfuld unge lejlighed
glæde af almindelige ting
At komme af junk og tiltrække held og lykke ind i huset: hvordan man korrekt bortskaffelse af gamle ting
Lilac farveinteriør: foråret varme og blødhed
Hvordan til at dekorere et hus på nytårsaften 2016: designer tip og anbefalinger magi
instagram viewer