Build Daily

Møbler Og Boligudstyr

August 12, 2017 18:07

Hvordan at skjule køleskabet

click fraud protection

Lejlighederne i den nye plan køkkener har et tilstrækkeligt areal, der ikke kan siges om de gamle huse.I sådanne huse køkkenet rummets størrelse er ikke nok til at rumme alle de nødvendige for at sikre fuld liv husholdningsapparater.Efter alt, det gennemsnitlige areal af "hruschovok" køkkener spænder fra 4 til 6,5 meter, du vil være enig, er meget lille.I sådanne situationer, opstår spørgsmålet, hvordan man kompetent placere boligudstyr og husholdningsapparater, at det ikke optager en masse plads og samtidig få maksimalt udbytte til ejerne af huset.

Content

  • ideer til små køkkener
  • køleskab skjult i et skab
  • Køleskab i pantry
  • Køleskab på loggia
  • Hvordan at skjule et køleskab i værelset

Hvis området af køkkenfaciliteterdet er snarere at organisere absolut ikke svært, fordi der er mulighed for at arrangere alle vigtige køkken elementer og fuldføre ensemble interessant twist, såsom en mini-bar, pengeskab-bøger på madlavning og andre.

Men hvis rummet ikke er nok?I dette tilfælde, prioriteterne og forlade køkkenet i rummet bør arrangere kun hvad der virkelig skal være altid "ved hånden".Til Essentials omfatter et køleskab, uden hvilken det ikke er muligt at holde produktet.Derfor opstår der et centralt spørgsmål om hvordan man kan skjule et køleskab i værelset eller køkkenet ud.På denne og vil tale i denne artikel.

ideer til små køkkener

2

Betragt klogt som muligt at skjule køleskab i køkkenet, hvis rummets størrelse er meget lille.

I første omgang kommer vi til det rigtige valg af køleskabet, fordi det ikke behøver at være en standard størrelse på 60 * 60 * 180.Du kan købe modellen mindre og dermed reducere den anvendelige område, som han vil besætte.

Så bør du tænke over, hvordan man ergonomisk placere interiørting over køleskabet.Så er der tre måder:

  1. kan købe indbygget model af køleskabet, som er meget mindre i størrelse end standard.Således kan opbevaringsrummet til essentials arrangeres direkte på toppen af ​​kabinettet, hvor udstyret vil blive placeret.Vi vil Regiment imponerende størrelse - 40 cm højde og 60 dybde.
  2. Nogle gange er det værd at købe lav køleskab, for eksempel, en højde på 140-150 centimeter.Disse modeller er ganske store.Desuden kan du bygge oven på køleskabet kabinet 80 centimeter i højden, opdelt i to store rum.Mulighed med en lille køleskab er meget velegnet til familier, som en del af, som er 2-3.
  3. Så tænk over,null, om du har brug en bulk fryser i køleskabet, eller du kan bare købe en model med et rum til hurtig indfrysning.Denne teknik er meget kompakt og samtidig rummelige.I dette tilfælde alle det frie rum over eller i nærheden af ​​køleskabet kan være udstyret med køkkenmøbler.

kan intelligent skjule køleskab og fryser under køkkenbordet.I dette tilfælde, at købe udstyr indbyggede modeller - separat køleskab, separat fryser.Denne metode til installation teknologi vil gøre det muligt at se meget pæn og helt usynlig.

1

også værd rimelig tilgang til indretningen af ​​rummet, hvis det er i den fase af reparationen.Det kan være nødvendigt at organisere en variant pomescheniya- "studio", hvor køkken og stue er mellem en enkelt enhed.I dette rum kan du korrekt bruge alle de nyttige dele af området.

Hvis ikke-standard dimensioner af rummet og der er nogle nicher eller fremspring i væggene, så de kan meget vel være udstyret med en zone for at placere køleskabet.Ved at placere møbler i nicher, vil du være i stand til at skjule dem fra nysgerrige øjne og dermed gratis værdifuld plads lokaler.

køleskab skjult i et skab

3

Køleskab er en vigtig teknik i køkkenet.Uden det, kan simpelthen ikke gøre i det moderne liv, men denne teknik ofte tager ganske stort køkken område, eller simpelthen ikke passer ind i dets overordnede konstruktion.I dette tilfælde køleskabet kan bygges i et skab.Så køkkenet vil forblive den uundværlige ting, og intet vil ødelægge det overordnede design.Hvordan til at bygge udstyr i skabet?

  1. første skridt er at kende størrelsen af ​​køleskabet.Hvis du ikke ved, er du nødt til at tage et målebånd og måle.Disse måleresultater skrive ned på papir.
  2. Efter dette, skal du finde, hvor radiatoren.Afhængig af modellen og udgivelsesår, eller det kan være placeret under eller på bagsiden af ​​køleskabet.Ældre modeller af radiatoren er normalt placeret på bagsiden.
  3. Ved størrelse køleskab bør føjes til radiatoren størrelse.Hertil kommer, at det er nødvendigt tilføje et par centimeter til frihjul vibrerende maskindele.
  4. Når du kender størrelsen, du har brug for en blyant skitse af kabinettet layout, som vil blive brugt til køleskabet.Den bør specificere parametrene for alle paneler.Det er vigtigt at tage i betragtning ved opstillingen af ​​hver sidevæg af kabinettet frirum par centimeter.Dette vil nemt sætte køleskabet i en niche og give plads for luft til at passere mellem køleskabet og skabet.
  5. I skabet, som er bygget i apparater, er normalt fraværende eller vægmonteret gitter i stedet for hendes materiale.Derfor, for at sikre stivhed sådan struktur skal sætte et par broer, der ikke tillader møblerne at vakle.
  6. Hvis køleskabet har en lille højde og rum-til-loft nok, bør du bygge videre på det en lille mezzanin.I dette tilfælde er du nødt til at forlade omkring femten centimeter fra væggen, så fugten kunne gå.For en mezzanin lavet på forhånd eller erhverve målinger foretaget i overensstemmelse med døren.
  7. For at samle køleskabet skal bruge: vægpaneler, skruetrækkere, skruer til væggene, og om nødvendigt, håndtag til døre mezzanin.Du bør også købe en dekorativ film, som vil trække den forreste del af køleskabet i farven paneler.mellemstore vægpaneler ønskeligt at skære ned i butikken.
  8. Hvis erhvervet alle instrumenter, begynde at arbejde på samlingen.Kabinettet er placeret i det ønskede område af rummet og sæt den i køleskabet.Når udstyret er på plads, er det nødvendigt at fastgøre døren mezzanin.Endelig er det nødvendigt at udstede den forreste af køleskabet i overensstemmelse med farven på den klæbende film.

Køleskab i pantry

4

Hvis du har små køkken dimensioner, du kan gøre teknikken ud over det, for eksempel i korridoren.Spørgsmålet er herefter, skjule køleskabet på gangen.Løsningen er at placeringen af ​​køleskabet i skabet (den måde, vi har beskrevet ovenfor) eller i et lagerrum, som er i virkeligheden, er også en niche.Således vil pantry være en rummelig garderobe, et køleskab vil ikke tiltrække en masse opmærksomhed på det.Kun ved at placere køleskabet i en niche bør overveje tilstedeværelsen af ​​huller på 2-3 centimeter på hver side.

Sommetider opbevaringsrum bare sætte fryseren, da det bruges meget mindre hyppigt end selve køleskabet.Desuden kan fryseren bekvemt skjult i et lille skab.

Køleskab på loggia

5

I nogle lejligheder med et lille område af praksis forening stuer med balkon, som er en meget fornuftig beslutning.På samme måde kan du tilføje ekstra værelse og køkken 2-3 meter, der kombinerer det med en balkon.

Det er værd at huske, at de bærende søjler, der forbliver under nedrivning af vægge, i hvert fald ikke lov til at demontere.Og netop dannet en niche, hvor du kan placere køleskabet eller fryseren er kun mellem søjlerne.I et sådant tilfælde dette vigtige køkken punkt vil blive vellykket skjult og på samme tid vil være ganske tæt på køkkenet.

Sådan skjule køleskabet i værelset

desværre ofte er der ikke plads til et køleskab eller køkken på værelset eller på altanen eller i gangen.Så output vil være at placere kunsten i stuen.

Der er flere design teknikker, der gør det muligt at skjule fra nysgerrige blikke.For eksempel kan du indsætte over køleskabet selvklæbende tapet "under træet", lavet i den generelle tone i møblerne i rummet.Du kan indsætte over muren af ​​køleskab rester af pels, så du kan gøre det til en teknik i "moderne" stil.Fås også i en måde at imødekomme køleskabet kabinet, der er beskrevet ovenfor.Nogle gange kan du visuelt skjule køleskabet ved hjælp af en stilfuld gardin eller mobil partition.

instagram viewer